EștiSuperbă.ro

10 celebrități pe care nu le vei recunoaște fără machiaj

Toată lumea s-a obișnuit cu aparițiile extravagante ale vedetelor. Întotdeauna poartă cele mai scumpe și stilate haine și au un machiaj perfect, însă atunci când nu sunt filmate sau nu participă la evenimente, vedetele arată complet diferit.

Și celebritățile sunt oameni ca și noi și toată lumea știe că nimeni nu este perfect, dar vedetele reprezintă, de obicei, un model demn de urmat pentru majoritatea femeilor și adolescentelor. Atunci când îți vezi vedeta preferată fără machiaj, toată lumea ta se prăbușește și vezi lucrurile altfel.

Nu mai este acea femeie perfectă cu chip angelic, ci s-ar potrivi perfect în mulțimea din oraș și nu ar ieși deloc în evidență. Sunt vedete care se ascund de camere atunci când ies din casă să facă cumpărături într-o zi în care nu au nimic în plan, altele nu au nici o problemă să-și lase fața pozată chiar și fără machiaj.

Iată 15 dintre cele mai faimoase femei care demonstrează că adevărata frumusețe este frumusețea naturală.

1. Drew Barrymore.

Drew Barrymore este una dintre cele mai frumoase femei. Deși se află în majoritatea timpului în lumina reflectoarelor, nu s-a ferit niciodată să posteze pe conturile sale de socializare poze cu ea naturală, fără pic de machiaj.

2. Katie Holmes.

Katie Holmes ne-a obișnuit cu aparițiile sale uimitoare și nimeni nu poate să spună că nu este o femeie după care se întorc toate privirile. Arată puțin diferit fără machiaj, însă se vede că a avut gene bune și că a moștenit de undeva frumusețea.

3. Gwyneth Paltrow.

Gwyneth arată mai bine fără machiaj decât cu machiaj. Mi se pare că machiajul o îmbătrânește și că pare mult mai tânără nemachiată.

4. Lindsay Lohan.

Machiajul strident nu i se potrivește lui Lindsay. Un look natural i se potrivește mai mult personalității sale sensibile. Ea nu se ferește să posteze poze cu ea nemachiată pe internet și fanii chiar reacționează bine la vederea lor.

5. Lady Gaga.

Ei bine, aceasta este clar o diferență mare. De când nu a mai apărut pe nicăieri, se pare că Lady Gaga nu se mai îngrijește la fel ca înainte. Arată foarte schimbată în poza a doua, parcă nu este ea.

6. Emilia Clarke.

Emilia Clarke este una dintre femeile cărora nu le pasă de ce zice lumea. Nu se ferește să-și arate chipul fără machiaj și lumea apreciază acest lucru la ea.

7. Gal Gadot.

Se pare că machiajul poate acoperi o grămadă de imperfecțiuni pentru că niciodată nu am realizat că Gal are pistrui pe toată fața. Totuși, nu arată rău.

8. Kesha.

 

Wow! Nici despre Kesha nu știam că are pistrui. Este o diferență enormă între felul în care arată cu machiaj și felul în care arată fără.

9. Cara Delavingne.

Întotdeauna am crezut că Delavingne Cara are un ten perfect, însă acum văd că nu este deloc așa. Dar cine suntem noi să judecăm?

10. Jennifer Aniston.

În ciuda vârstei, Jennifer arată foarte bine fără machiaj. Nu știu dacă este datorită produselor pe car le folosește sau dacă a moștenit frumusețea de la părinți. Cert este că se menține excelent!

Ce spune modul în care săruți despre abilitățile tale în pat

Când vine vorba de intimitate, sărutul joacă un rol foarte important. Totodată, sărutul este foarte important în relațiile intime din dormitor și oamenii au mai multe preferințe când vine vorba de acest subiect. Să fim serioși, cui nu-i place să se sărute? Cred că este cel mai intim lucru.

În lumea în care trăim, în care prostituția a ajuns foarte departe, sărutul nu se mai consideră a fi important. De aceea, mulți oameni nu cred că această experiență este ceva natural sau consideră că nu este ceva intim comparativ cu amorul.

Totuși, specialiștii au analizat mai îndeaproape acest aspect și au ajuns la concluzia că nu este face parte doar din momentele intime, ci poate spune foarte multe despre modul în care o persoană se mișcă în dormitor. Mai mult sau mai puțin, fiecare persoană sărută diferit. Din această cauză, este foarte posibil să fii incompatibilă cu cineva în pat, dacă nu vă potriviți în timp ce vă sărutați.

Care este stilul tău? 

Prin intermediul sărutului vei putea să-ți dai seama dacă partenerul tău este bun la pat înainte de a ajunge acolo. Sunt mai multe tipuri de sărut , de la cele agresive la cele romantice și tandre.

  • Cel care sărută agresiv.

Dacă partenerul tău este o persoană care sărută intens, îi place să te muște și să te tragă de păr, asta înseamnă că nu va fi plictisitor în pat. Nu îi place amorul conservativ și alături de el vei afla lucruri noi în pat și vei descoperi alte căi de a te bucura de plăcere. Acest fel de partener nu este potrivit pentru cele care vor să nu se grăbească.

  • Cel care te tachinează.

Acest tip va trata intimitatea ca pe un joc. La început, este încet, pasional și apoi devine mai activ când te aștepți mai puțin. Dacă nu îți plac tachinările, acest tip nu este pentru tine. Când vine vorba de amor, va fi un adevărat joc senzual și mereu vei cere mai mult.

  • Cel care sărută fără limbă.

Această persoană nu se deschide foarte ușor și nu prea este pasională. De cele mai multe ori, probabil că vei petrece mult timp învățându-l ce să facă în dormitor pentru că nu are experiența necesară.

  • Cel care sărut fără pasiune.

Dacă partenerului tău nu îi place să te sărute, atunci înseamnă că nu va fi niciodată un iubit ideal. Amorul fără săruturi care implică limba este probabil cea mai sigură parte, însă dacă vrei să o iei ca pe o provocare, încearcă să-i aduci pe aceeași lungime de undă cu tine în intimitate.

  • Cel care îți folosește prea mult limba.

Acest tip de persoane se vor grăbi imediat să ajungă în dormitor cu tine și sunt adepții jocurilor. Vor face tot posibilul pentru a se băga în patul tău și când vor ajunge acolo toată chimia și scânteia dintre voi va dispărea pentru că se vor simți pierduți.

  • Cel care sărută robotic.

Acest tip de oameni nu știu cum să sărute pasional și fac totul mecanic. Amorul cu ei va fi o rutină și niciodată nu vei simți pasiunea dintre voi, asta pentru că nu există.

  • Cel care sărută tandru.

Dacă partenerul tău este încet și pasional, atunci înseamnă că este tandru. Este posibil să le placă să te sărute și pe obraz sau pe gât. Acesta este tipul de bărbați romantici și te vei bucura din plin de momentele intime cu ei. Totuși, nu sunt foarte activi, da experiența va fi de neuitat.

  • Cel care este pasiv.

Dacă partenerul tău corespunde acestui tip de bărbat, înseamnă că va aștepta mereu ca tu să iei inițiativa. Amorul cu o persoană ca aceasta va fi plictisitor pentru că nu va face mare lucru. Poate fi frustrant dacă te aventurezi cu o astfel de persoană.

  • Cel care îți folosește mâinile.

În timp ce vă sărutați, mâinile lui sunt întotdeauna foarte importante. Acest tip de persoană știe foarte bine ce să facă cu mâinile în timp ce vă sărutați pentru a te aprinde. De fiecare dată când faci amor cu el, te vei simți dorită.

  • Cel care sărută perfect.

Vei știi când întâlnești o persoană care sărută perfect. Totul va fi bine. Acesta este cel cu care ar trebui să te măriți. Totul este legat de persoană și de sentimentul pe care ți-l oferă și vei fi în căutarea lui toată viața.

Cuplurile din zodiac care vor rezista toată viața împreună

Dragostea este cel mai frumos sentiment pe care îl poate avea o persoană. Fiecare dintre noi a fost îndrăgostit măcar o dată în viață și toată lumea știe că nimic nu se compară cu senzația de fluturați în stomac la vederea persoanei iubite.

Deși îți iubești partenerul, uneori se poate întâmpla ca el să nu mai simtă acest lucru și totul se duce pe apa sâmbetei. Unii oameni și dau seama de la prima vedere sau de la primul gest că sunt făcuți unul pentru altul, alții realizează asta după mai mult timp.

O relație se bazează pe respect, încredere, iubire și înțelegere. De multe ori, aceste lucruri lipsesc, sau doar unele dintre ele, și de aceea este foarte greu să-ți găsești pe cineva care să fie pe aceeași lungime de undă ca și tine.

Astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt zodiile care sunt făcute unele pentru altele și care vor îmbătrâni împreună.

TAUR – PEȘTI

Aceste două semne zodiacale fac un cuplu foarte reușit. Cum pământul nu se desparte niciodată de apă, așa este și acest cuplu. Nativul născut în zodia pești este extrem de emoțional și afectuos, iar taurul are o fire practică. Se completează de minune pentru că peștele stabilește visele, iar taurul setează direcția și planul de atac.

BALANȚĂ – BERBEC

Aceste semne zodiacale se potrivesc atât de bine pentru că ambele sunt petrecărețe și le place să-și trăiască viața la maximum. Împărtășesc aceleași dorințe și planuri de viitor și au aceleași hobby-uri. Vor fi întotdeauna pe aceeași lungime de undă pentru că merg pe același drum al destinului. Vor rezista cu brio probei timpului deoarece ambele zodii sunt echilibrate.

SCORPION – RAC

Nativii acestor două zodii sunt firi pasionale. Se atrag ca un magnet atât din punct de vedere fizic, dar și psihic. Deși racul are schimbări bruște de comportament, scorpionul îl înțelege și îi ține în frâu oarecum apucăturile nervoase. Acest cuplu se va întări pe zi ce trece pentru că aceste zodii tind să fie protectivi cu partenerii lor, ceea ce va oferi senzația de confort și de liniște.

SĂGETĂTOR – LEU

Nativii acestor zodii fac parte din semnele zodiacale ale focului. Deși vor întâmpina multe greutăți pe parcursul  relației, vor rămâne împreună chiar dacă vor ieși multe scântei. nu ăi deranjează și așa le place lor. Acest cuplu consideră că greutățile prin care au trecut le întărește relația.

FECIOARĂ – VĂRSĂTOR

Deși sunt firi total diferite, aceste zodii sunt exemplul perfect al zicalei: ”opusurile se atrag”. Formează un cuplu perfect împreună pentru că de fiecare dată când unul are o problemă, se ajută și îți găsesc calea spre fericire de fiecare dată. Vărsătorul este amuzant și emoțional, pe când fecioara este analitică și uneori dramatică.

CAPRICORN – TAUR

Acest cuplu este format din două zodii puternice și cu caractere de fier, de aceea vor fi în stare să construiască un imperiu împreună. Capricornul este înțelegător, iar taurul este cel încăpățânat.

GEMENI – FECIOARĂ

Nativi acestor zodii se completează perfect. Întotdeauna se vor contrazice și vor învăța împreună din greșeli. Nimeni și nimic nu-i va despărți pe aceste două zodii pentru că relația lor este la fel de solidă ca o rocă. Precum vorba aceea:” Până la adânci bătrâneți”.