EștiSuperbă.ro

10 femei care LUPTĂ împotriva STEREOTIPURILOR de FRUMUSEȚE – Numărul 5 te va INSPIRA cu siguranță!

Toată lumea încearcă să se ridice la nivelul stereotipurilor pe care le impune societatea, însă aceste femei curajoase reprezintă o inspirație pentru noi toți pentru că luptă cu regulile de frumusețe impuse de societatea actuală. Iată care sunt acestea:

1. Aspectul fizic nu contează.

Nu trebuie neapărat să te supui regulilor impuse de societate pentru a fi frumoasă. Această femeie a câștigat un concurs de frumusețe, în ciuda faptului că se află într-un scaun cu rotile.

2. Dincolo de asta, trebuie să fii pozitivă.

Niciodată nu-ți vei da seama cât de puternică ești până nu realizezi că trebuie să te descurci singură. Nu contează ce greutăți ai sau dacă nu ai un picior sau nu ai niciunul, trebuie să lupți. Și nu uita că ești frumoasă!

3. Dincolo de asta, trebuie să fii puternică.

Stima de sine este mai importantă decât kilogramele în plus.Nu contează ce spun ceilalți, dacă tu te simți bine în pielea ta, atunci totul este perfect! Oamenii judecă, orice ai face!

4. Dincolo de asta, rezistă!

Trebuie să dai dovadă de o mare tărie să-ți expui cicatricile. Ele te fac ceea ce ești și te fac chiar mai frumoasă.

5. Dincolo de asta, trebuie să fii feroce.

Indiferent ce spun oamenii despre tine, nu trebuie să pui la suflet, oamenii sunt răi și mereu vor avea ceva de comentat. MEREU!

6. Distrează-te!

Nu contează ce vârstă ai, sufletul tău ar trebui să fie întotdeauna tânăr. Nu aspectul fizic dezvăluie tot timpul vârsta ta reală.

7. Dincolo de toate, radiază de fericire!

Trebuie să faci asta pentru că ești minunată așa cum ești. Trebuie să apreciezi tot ce ai și mai ales felul în care te-a lăsat Dumnezeu.

8. Fii creativă!

Nu este rușinos, este natural! Unele femei luptă pentru acest drept de a fi naturală, deși sunt aspru judecate.

9. Fii cine vrei tu să fii!

Nu contează ce stil de viață au ceilalți, contează cum vrei să arate al tău! Dacă tu te simți bine așa, atunci totul va fi bine. Contează ceea ce simți și ceea ce vrei tu, nu ceilalți.

10. Dincolo de toate, TOATE suntem femei!

Este important ca o femeie să realizeze ce o face fericită și că părerile lumii nu contează.

Sunt multe femei acolo, în lume, care se tem să iasă din standardele stabilite de societate doar pentru a nu fi arătate cu degetul sau judecate. Acest lucru este greșit. Nu societatea stabilește cine suntem noi! Suntem liberi să alegem cum vrem să arătăm sau cum să ne comportăm.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL:

10 SFATURI pentru o RELAȚIE PUTERNICĂ – Numărul 8 face orice BĂRBAT mai AFECTUOS!

Partenerul tău nu mai este afectuos cu tine cum obișnuia să fie odată? Este relația ta într-un impas? Poate că atitudinea ta s-a schimbat în ceea ce-l privește. Te-ai gândit la asta? Este ușor să ai o relație în ziua de azi bazată doar pe amor, însă relațiile cu adevărat puternice trebuie să aibă la bază sentimente profunde. Atașamentul emoțional este necesar în orice relație de lungă durată.

Iată 10 sfaturi care îl vor face pe bărbatul de lângă tine să vrea să-și trăiască restul vieții lângă tine și nu te va scăpa din ochi nici pentru o secundă.

1. Trebuie să fii comoara lui.

Nici un bărbat nu își dorește o femeie pe care o poate avea orice bărbat. Bărbații și oamenii în general iubesc să lupte pentru ceea ce vor și dacă nu pot obține ușor acel lucru, vor fi mult mai fericiți când vor reuși și-l vor prețui mai mult. Dacă ești o astfel de femeie, care nu se lasă ușor până nu se convinge de anumite lucruri, bărbatul tău va considera că ești premiul lui mult așteptat.

2. Laudă-l.

Fie că a fost promovat sau a câștigat la FIFA, laudă-i realizările. Dacă îl lauzi, se va simți apreciat și îi va crește încrederea în sine. Dacă vei fi tu cea care îl sprijină și-l încurajează, nu va mai vrea să plece de lângă tine niciodată pentru acest lucru îi va aduce liniște și siguranță.

3. Conectează-te din punct de vedere mental.

Dacă vrei ca relația ta să fie de lungă durată, evită conversațiile superficiale pentru că nu te vor duce prea departe. Trebui să te axezi pe subiecte care chiar contează pentru că bărbații se vor plictisi dacă va trebui să poarte discuții banale la nesfârșit. Încearcă să introduci și subiecte de care este și el interesat, nu doar despre chestii de fete.

4. Trebuie să devii locul lui de liniște.

Dacă a avut o zi teribilă, în momentul în care vine acasă , ar trebui să se simtă relaxat și să zâmbească. Așa ar trebui să fie în fiecare zi. Căminul trebuie să îi ofere un sentiment de căldură și de siguranță.

5. Are nevoie de timp.

Când vine vorba de sentimente și dragoste, nu trebuie niciodată să te grăbești. Doar răbdarea și timpul te vor ajuta să construiești o relație stabilă. Bărbații au nevoie să proceseze tot ce se întâmplă în relație și să se obișnuiască, așa că nu îl grăbi să ia decizii.

6. Păstrează-i secretele.

Dacă îți încredințează cele mai mari secrete ale lui, înseamnă că are mare încredere în tine. Nu strica asta spunându-le prietenelor tale. Într-o relație, partenerii trebuie să fie cei mai buni prieteni.

7. Dă-i o șansă.

Dacă nu ai chef într-o seară de afecțiune pentru că ai o stare proastă și el vine și te sprijină, iar tu îl îndepărtezi, acest lucru nu o să-i placă. Dă-i o șansă să-ți fie alături și spune-i ce ai pe suflet. Mai târziu vei tânji după această această afecțiune.

8. Nu isca certuri urâte.

Trebuie să faci sacrificii într-o relație și să lași uneori de la tine. Dacă a greșit cu ceva și te-a enervat, explică-i ce est în neregulă fără să țipi sau să faci mare scandal din nimic. Comunicarea este un alt aspect important.

9. Fii deschisă să înveți.

Nimeni nu s-a născut învățat, iar dacă partenerul tău îți dă sfaturi în legătură cu un fel de mâncare sau chiar în momentele intime, nu o lua în nume de rău pentru că nu o spune cu răutate. Dacă accepți criticile ca pe ceva pozitiv, atunci ți se va deschide mai repede și inima.

10. Arată-i mulțumirea.

Majoritatea bărbaților nu cer prea multe. tot ce vor este să fie iubiți și apreciați. După o relație de mulți ani, ”mulțumesc” nu mai este un cuvânt care se găsește în vocabularul partenerilor. Chiar dacă partenerul tău știe că apreciezi ce face pentru tine, uneori simte nevoia să îi și spui, de data aceasta el va fi cel care va aprecia comportamentul tău.