EștiSuperbă.ro

11 celebrități care arată mai bine acum decât în tinerețe

Să fii celebru nu este ușor pentru că trebuie să arăți întotdeauna impecabil și să ai un anumit comportament. Dese ori, celebritățile sunt luate ca model atât din punct de vedere fizic, cât și comportamental, dar de cele mai multe ori ne induc în eroare.

Vârsta este doar un număr. Contează mai mult dacă te simți tu bine în pielea ta și dacă te simți ca la 20 de ani cânt tu ai 40, este foarte bine. De aceea, multe celebrități arată uimitor chiar dacă au trecut de vârsta mijlocie. Iată câteva exemple care demonstrează că vârsta este doar o cifră.

1. Julianne Moore – 56 de ani

Julianne Moore a devenit din ce în ce mai frumoasă. Secretul ei este foarte simplu: îngrijire, sport și yoga. Nu îi este rușine cu vârsta ei și chiar în interviurile pe care le-a avut a recunoscut că a îmbătrânit. Acest lucru nu o împiedică să arate uimitor.

2. Charlize Theron – 41 de ani

Charlize Theron, o altă actriță minunată, afirmă că nu ar trebui să ne temem de ceva care nu poate fi evitat și spune că pistruii în plus de pe fața ta sunt semne ale înțelepciunii. Charlize adoră ciclismul, dar practică și yoga.

3. Will Smith – 48 de ani

Will Smith spune că secretul lui se bazează pe o formulă simplă: cititul și alergatul. El spune că aceste două lucruri îl ajută să se dezvolte și mental și fizic.

4. Sharon Stone – 59 de ani

Această vedetă încearcă să-și mențină frumusețea prin intermediul operațiilor estetice. Face exerciții în mod regulat și are o nutriție bine pusă la punct.

5. Hugh Jackman – 48 de ani

Hugh arată ca la 20 de ani datorită antrenamentelor fizice pe care le face constant. Actorul înoată, aleargă și face box.

6. Julia Roberts – 49 de ani

Secretul ei constă în tinerețea spiritului ei. Zâmbetul ei este același ca și acum 26 de ani.

7. Ben Affleck – 44 de ani

Tinerețea lui Ben vine din suflet ca și în cazul Juliei Roberts. Nici pistruii și nici ridurile nu-l sperie.

8. George Clooney – 56 de ani

George Clooney este într-o formă perfectă la 56 de ani. Îl ajută foarte mult yoga pentru a-și menține corpul astfel, iar părul grizonat îi oferă un aer de masculinitate.

9. Johnny Depp – 54 de ani

Johnny Depp își menține stilul clasic. De ani buni, folosește multe accesorii precum ochelarii de soare și costumele cu tăieturi specifice stilului lui. Are un stil de viață activ și merge la plimbări regulat.

10. Sandra Bullock – 52 de ani

Actrița afirmă că pistruii sunt un semn al fericirii și nu al bătrâneții. Deci, zâmbiți și voi mai mult.

11. Gwen Stefani – 47 de ani

Gwen ține o dietă specială cu multe proteine integrale. Face fitness regulat și yoga.

10 lucruri simple pe care toți bărbații și le doresc în timpul amorului

Amorul este un subiect foarte important atunci când vine vorba de relații. Sunt anumite lucruri pe care femeile și le doresc în timpul actelor intime, dar și bărbații au dorințele lor mai mult sau mai puțin ascunse de partenera lor.

Amorul presupune două persoane care formează doar una singură mai ales din punct de vedere mental. Toată lumea ar trebui să fie cu cineva care să-i ofere respect și atenție în dormitor, dar și în viața de zi cu zi.

1. Plăcere.

Nu există persoană care să nu vrea să se bucure de plăcere intimă. Ei bine, dacă vrei să-ți păstrezi partenerul și dacă vrei să se simtă bine cu tine, oferă-i atenție în dormitor. Nu neglija nici un aspect pentru că nici el nu o face cu siguranță.

2. Entuziasmul.

Bărbații iubesc femeile entuziaste și care vor să ia inițiativa. Nu-l lăsa să facă el toată treaba pentru că nu îi va plăcea. Deși pare greu de crezut, bărbaților le place uneori să fie dominați, chiar dacă nu se întâmplă asta pentru mult timp.

3. Sunetul de pe fundal.

Liniștea absolută de pe fundal în timpul partidelor înseamnă de obicei că nu îți place sau mai rău, te plictisești și în curând vei adormi. Bărbaților le place să fii vocală și gălăgioasă, dar nu exagerat. Acest lucru va fi un punct de reper pentru ei că fac totul bine și că te bucuri de plăcere.

4. Preludiul.

Preludiul este foarte important. De el depinde toată plăcerea pe care o veți avea mai târziu. Acordă-i atenție fiecărei părți a corpului lui. Fără preludiu, amorul va fi plictisitor și lipsit de pasiune și dorință.

5. Liminile aprinse.

Bărbații se aprind imediat dacă au o priveliște de ansamblu. Le place foarte mult să te vadă. De aceea, le place la nebunie să o facă cu lumina aprinsă și să se holbeze la formele corpului tău.

6. Complimentele.

Nu trebuie să-i spui că este bine ce face sau că se descurcă bine la fiecare 30 de secunde, dar câteva vorbe murdare îl vor incita. Spune-i lucruri pe care ar vrea să le audă în timpul momentelor intime.

7. Comunicarea.

Comunicarea poate juca un rol foarte important în actele intime. Nu trebuie să povestești ce ai făcut în ziua respectivă, ci să îi dai de înțeles că te simți bine alături de el și că te bucuri de plăcerea pe care ți-o oferă.

8. Varietate.

Diversitatea este foarte bună atunci când este vorba de amor. Dacă ai imaginație bogată va fi perfect.

9. Împărțirea sarcinilor.

Nimeni nu vrea să facă toată treaba când vine vorba de amor. Acordă-i timp partenerului tău să se odihnească.

10. Somnul de după.

Amorul poate fi extenuant. Dormi împreună cu partenerul tău după amor. Este unul dintre cele mai intime lucruri.

Specialiștii au identificat 4 tipuri de cupluri și soarta relației lor

Este destul de greu să întâlnești persoana perfectă pentru tine și până o întâlnești trebuie să fii dezamăgită de câteva ori. Însă, iubirea este cel mai frumos sentiment, însă oamenii nu apreciază întotdeauna ceea ce au.

Specialiștii de la Universitatea din Illinois au condus un experiment la care au participat 376 de cupluri îndrăgostite. Au încercat să înțeleagă cum se schimbă sentimentele oamenilor odată cu trecerea timpului și au studiat îndeaproape fiecare cuplu timp de 9 luni.

Ca rezultat al experimentului, au fost identificate 4 cupluri. Mai jos vei găsit cele 4 tipuri de cupluri care te pot ajută să-ți faci o părere despre relația pe care o ai. Iată care sunt acestea:

1. Cuplul cu divergențe, dar pasional.

Aceasta este relația ta dacă:

 • petreceți puțin timp împreună.
 • întâlnirile voastre sunt pline de pasiune.
 • atunci când vă întâlniți aveți divergențe, dar împăcările sunt pasionale.
 • nivelul sentimentelor tale se schimbă frecvent.
 • uneori pleci departe pentru o perioadă, începeți să vă simțiți lipsa unul altuia și vă grăbiți să fiți din nou unul în brațele celuilalt.

Acest tip de cupluri se potrivește foarte bine citatul următor: ”totul este complicat”,dar nu se despart niciodată pentru că se iubesc.

2. Cuplul dramatic.

Aceasta este relația ta dacă:

 • există multe urcușuri și coborâșuri în relația ta.
 • tinzi să iei decizii bazate pe experiențe negative și neplăcute din trecut.
 • de cele mai multe ori când sunteți împreună vorbiți despre relația voastră.
 • preferați să petreceți timpul separați, fiecare cu prietenii lor.

Cuplurile ca acestea se despart foarte des. Mai puțin de jumătate dintre aceste cupluri care au participat la experiment s-au căsătorit.

3. Cuplurile petrecărețe.

Aceasta este relația ta dacă:

 • vorbiți cel mai des pe rețelele de socializare.
 • sunteți un cuplu sociabil și aveți mulți prieteni cu care să ieșiți în oraș.
 • seara ideală pentru tine trebuie să conțină un joc de Monopoly cu prietenii, pregătirea cinei împreună sau ieșitul într-un club de noapte. Trebuie să petreceți până dimineața.
 • vă simțiți confortabil unul în compania altuia și vorbiți despre orice.

Aceste relații sunt considerate ca fiind foarte puternice pentru că sunt bazate pe prietenie în primul rând. 2 din 3 cupluri care au participat la experiment s-au căsătorit.

4. Partenerii orientați unul către altul.

Aceasta este relația ta dacă:

 • petreceți foarte mult timp împreună.
 • aveți hobby-uri și interese comune.
 • faci alegeri pe baza dezvoltării relației tale.
 • vă decideți împreună unde o să vă petreceți vacanța.
 • încercați să rezolvați conflictele făcând compromisuri.

Acest tip de relație este cel mai fericit: 90% dintre cuplurile care au participat la experiment au construit familii puternice.