EștiSuperbă.ro

12 obiceiuri ale femeilor cu stil. Vezi cum reușesc să arate perfect de fiecare dată!

Ce au în plus cele mai stilate femei ale Planetei față de noi, simple muritoare? Nu, nu e vorba de un cont imens în bancă. Deși acesta poate să ajute, nu e suficient. Aceste femei știu că stilul se construiește în timp și o pregătire temeinică e esențială.

Nu vei vedea niciodată o femeie stilată șchiopătând pe tocuri înalte sau chinuindu-se să ascundă o pată de cafea. Nu pentru că astfel de lucruri nu i s-ar întâmpla și ei, ci pur și simplu pentru că este pregatită să facă față unor astfel de situații.

În realitate, cele mai stilate femei au anumite obiceiuri foarte utile care le jută să arate aranjate și încrezătoare în fiecare zi. Aceste femei nu cheltuie sume impresionante de bani la începutul fiecărui sezon într-o încercare disperată de a ține pasul cu trendurile. Adevăratul stil începe acasă, în clipa în care te trezești și este etern. Citește mai departe pentru a afla care sunt aceste obiceiuri și pune-le în practică chiar acum.

Își plănuiesc ținuta dinainte

Nu, nu au un al șaselea simț care le ajută să fie gata în cinci minute în fiecare dimineață. Femeia stilată își pregătește cu o noapte înainte ținuta pe care o va purta a doua zi, în așa fel încât să nu aibă parte de surprize sau să trebuiască să petreacă zeci de minute în oglindă potrivind accesoriile.

Își rezervă suficient timp pentru a se pregăti

Merge mână în mână cu plănuirea ținutei în avans. În loc să amâne alarma de trei ori, folosesc acel timp în plus pentru a se machia și a-și aranja părul. Nu doar că nu vor fugi pe ușă cu camașa șifonată sau pantofii murdari, dar vor avea suficient timp să adauge o curea drăguță sau o bijuterie specială pentru a completa look-ul.

Poartă lenjeria corecta

O femeie stilată știe că fundația oricărei ținute este o lenjerie bună. Poartă sutienul, bikinii și ciorapii potriviți în funcție de croială sau materialul hainelor. Ești în zilele delicate ale lunii? Nu purta fusta strâmtă dacă ai de gând să porți chiloți clasici. Alege, în schimb, una clos care va ascunde tot ceea ce se întamplă dedesubt sau poartă lenjerie intimă fără cusături. Dacă vrei să porți o rochie mulată la un eveniment special, un body modelator te va asigura că silueta ta este fără cusur și nu uita să fixezi cu banda adezivă o rochie foarte decoltată.

Se îmbracă în funcție de vreme

Pare la mintea cocoșului, dar ai fi surprinsă câte fashioniste sunt puse în situații stânjenitoare de dragul modei. Verifică rubrica meteo înainte de a ieși din casă pentru a nu fi nevoită să te tărâști prin zapadă în tocuri stiletto sau să eviți băltocile în pantalonii tăi cu cracul larg. Pantalonii palazzo nu mai au niciun farmec când sunt uzi până la genunchi.

Se îmbracă pentru ocazie

Femeile bine îmbrâcate de la o petrecere sunt întotdeauna cele care au înțeles foarte bine dress code-ul. Arată aranjate, de parcă le-ar fi locul acolo. Nu le vezi niciodată trăgând de tivul fustei mini într-o încăpere plină de ținute conservatoare. Gândește-te întotdeauna unde mergi și cu cine te întâlnești. Există un moment potrivit pentru topul acela cu decolteu adânc, dar petrecerea companiei în care lucrezi nu este acela.

Poartă doar haine care le vin bine

Femeile stylish nu poarta jeansi skinny dacă știu că nu le flatează posteriorul și nu poartă rochii sac dacă au siluete voluptoase care ar arăta mai bine în piese cambrate. În plus, dacă li se întâmplă să cumpere un blazer pe care îl iubesc, dar nu le vine perfect, nu întârzie să-l ducă la croitor înainte de a-l purta.

Completează lookul cu o piesă ce arată scump

Te-ai întrebat vreodată cum reușesc unele femei să facă chiar și un tricou și o pereche de jeansi să arate șic? În primul rând are legătura cu felul în care se așează pe ele, apoi e vorba despre adăugarea unui detaliu care le transformă look-ul. Poate fi vorba de o curea de piele, o pereche specială de cercei sau o geantă luxuriantă care fac ținuta să arate aparte.

Aleg accesoriile perfecte

Accesoriile pot da ceva aparte unei ținute, dar surplusul strică imaginea. Femeile șic știu când să se oprească cu accesoriile sau când e cazul să adauge mai multe. Adesea croiala hainelor te poate ajuta să determini ce bijuterii merg cel mai bine.

Își împachetează hainele și le asează pe umerașe

Femeile stilate au grijă de hainele lor pentru a le putea purta cât mai mult timp. Nu te aștepta să arate la fel de bine după ce le arunci una peste alta pe podea. Fă-ți obiceiul de a-ți atârna hainele pe umeraș sau a le împacheta după fiecare purtare pentru a nu trebui să le calci de fiecare dată înainte să le porți. În plus, asigură-te că sunt depozitate într-o cameră aerisită pentru a ține mirosurile și moliile la distanță.

Știu când să poarte tocuri și când să poarte flats

Nicio femei nu arată șic în timp ce se clatină pe tocuri prea înalte. O femeie stilată învestește în pantofi confortabili și sofisticați în același timp și știe când e timpul pentru stiletto și când e timpul pentru flats.

Țin întotdeauna o trusă de urgență la îndemână

Ne putem pregăti oricât vrem, dar neprevăzutul se întâmplă. Un kit de urgență care să conțină ace de siguranță, bandă dublu adezivă sau plasturi te poate ajuta să faci față unor pantofi care te rod, unui fermoar stricat sau unor tivuri desfăcute.

Rămân fidele stilului lor personal

Femeile stilate nu se inclină în fața trendurilor trecătoare. Păstrează o colecție de piese clasice care le avantajează și pe care le pot purta într-o mulțime de situații, indiferent de sezon sau de tendințele momentului. Și este motivul pentru care au întotdeauna cu ce să se îmbrace.