EștiSuperbă.ro

14 de trucuri de frumusețe cu ajutorul cărora vei arăta superb zilnic

Fiecare femeie vrea sa arate perfect oriunde ar fi și în orice moment al zilei sau nopții. Fie că este vorba despre o noapte petrecută cu prietenii sau chiar de o zi la sala de sport, dorim să arătăm perfect în toate privințele, până la cel mai mic detaliu. Din nefericire, trăind o viață haotică, aproape că niciodată nu avem timp pentru noi înșine. De aceea, mai jos există o listă cu cele mai bune sfaturi de frumusețe care vă vor face viața mult mai ușoară, economisind timp, energie și bani.

1. Scorțișoară și uleiurile esențiale de menta sunt foarte eficiente în a vă face buzele să apară mai pline și mai moi. Dacă nu sunteți alergic la aceste ingrediente, puteți să adăugați pur și simplu câteva picături pe buze înainte de balsamul de buze .

2. Uleiul de cocos și uleiurile de măsline sunt excelente pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apă. Încercați acest truc și veți vedea că spălarea machiajului este mai ușoară și mai eficientă.

3. Dacă fondul vostru de ten este prea gros, puteți să-l subțiați adăugând puțină cremă de față pe care o folosiți în mod frecvent. De asemenea, puteți intensifica nuanța fondului de ten amestecându-l cu un bronzer lichid.

4. Dacă doriți să aveți un ten proaspăt și fără roșeață, acordați mai multă atenție zonelor proeminente ale feței (podul nasului, pomeții, bărbia, centrul frunții).

5. Când vine vorba despre a obține o piele strălucitoare, radiantă, amestecați o lingură de bicarbonat de sodiu cu gelul cu care vă spălați sau curățați fața de obicei. Aplicați acest amestec pe față, masați ușor pentru câteva secunde și apoi spălați-l cu apă caldă. Repetați această procedură de 2-3 ori pe săptămână.

6. Când rimelul vostru preferat începe să se usuce, îl puteți revigora punându-l într-un castron cu apă fierbinte timp de 5 minute.

7. Nu trebuie sa aruncați machiajul spart (pulbere, fard de obraz). De fapt, îl puteți repara cu ușurință. Doar adaugați câteva picături de alcool după ce așezați praful în forma pe care vi-o doriți și lăsați-l să se usuce peste noapte. A doua zi, tot alcoolul va fi evaporat și nu va trebui să cumperi un machiaj nou.

8. Dacă unele dintre ojele voastre preferate au devenit greu de deschis, prea groase sau dificil de aplicat, încercați să le puneți în apă fierbinte. Așezați flaconul în apă foarte fierbinte timp de câteva minute, apoi scoateți-l, agitați și aplicați pe unghii în timp ce este încă cald.

9. Rotiți-vă părul și tăiați toate firele de păr rebele. Aceasta este o modalitate foarte bună de a scăpa de firele de păr despicate, fără să mergi la un salon.

10. Spray-ul de fixare a părului funcționează excelent pentru a îmblânzi sprâncenele și a le păstra în forma pe care ți-o dorești. Pulverizați puțin spray de păr pe o pensulă veche de mascara și aplicați peste sprâncene.

11. Pudra de talc sau amidonul de porumb sunt perfecte pentru a fi utilizate ca șampon uscat. Utilizați acest truc atunci când aveți nevoie să vă reîmprospătați rapid părul.

12. O cremă clasică de îngrijire a pielii aplicată până la capătul părului înainte de a merge la culcare vă va face părul strălucitor și neted.

13. Pentru a preveni bășicile și bătăturile când purtați pantofi noi, aplicați puțin deodorant pe picioare sau folosiți o pudră de talc.

14. Când vă faceți unghiile, folosiți vaselină sau un adeziv școlar obișnuit în jurul unghiilor. Excesul de ojă se va îndepărta ușor odată ce este uscat.