EștiSuperbă.ro

3 creme naturale care îți vor întineri pielea de pe gât

Îmbătrânirea este inevitabilă și toată lumea știe acest lucru. De aceea, multe femei au mare grijă de corpul lor pentru a arăta mai tinere. Dar, în timp ce cu siguranță încercăm să împiedicăm apariția ridurilor pe fața noastră, celelalte părți ale corpului, zone care au și ele nevoie de atenție.

Pielea de pe gât este extrem de subțire și fragilă, de aceea este probabil să apară riduri odată cu înaintarea în vârstă. În afară de îmbătrânire, există și alte motive pentru care apar aceste riduri pe gât. Acestea sunt: ​​slăbirea pielii, din cauza pierderii în greutate, alimentația necorespunzătoare, fumatul și multe altele.

Indiferent de cauză, există și o veste bună. Există unele remedii pe care le poți face singură acasă și care vă pot ajuta să faceți față ridurilor și chiar să le eliminați pe cele existente. Sună interesant? Iată care sunt aceste remedii împotriva ridurilor:

1. Ananasul: Ananasul este bogat în vitamina C și este excelent pentru producția de colagen, ceea ce la rândul său îmbunătățește elasticitatea pielii. Tot ce ai nevoie este suc de ananas proaspăt. Masați-l ușor timp de aproximativ 5 minute și apoi spălați-l cu apă caldă. Dacă continuați să urmați această procedură cel puțin o dată pe săptămână, veți vedea o mare îmbunătățire în cel mai scurt timp.

2. Varza: Poate că sună ciudat, dar varza are abilități excelente de strângere a pielii. De aceea, trebuie să amestecați suc de varză și miere, apoi să aplicați amestecul pe gât. Lăsați-l să acționeze timp de cel puțin 15 minute și repetați procedura de două ori pe săptămână. Veți vedea un efect surprinzător în cel mai scurt timp.

3. Uleiul de măsline: Uleiul de măsline este cunoscut pentru multe beneficii, mai ales când vine vorba despre pielea noastră. Iată de ce combinația de ulei de măsline și glicerină va fi eficientă chiar și după o săptămână de utilizare. Doar amestecați cele două ingrediente și masați-l pe gât în ​​fiecare noapte, înainte de a merge la culcare. Pentru a avea cele mai bune rezultate, este necesar să faci acest lucru în fiecare zi timp de o săptămână.

Dacă ai această problemă, aceste remedii naturale te vor ajuta să scapi de ridurile nedorite mult mai repede decât orice cremă cumpărată din comerț. În plus, aceste remedii sunt mult mai ieftine.