EștiSuperbă.ro

3 moduri prin care îți poți face genele mai lungi și mai puternice în mod natural

Toate femeile vor să arate cât mai bine și de aceea, încearcă tot felul de metode prin care pot ajunge la înfățișarea pe care și-o doresc și are le-ar face să se simtă bine în pielea lor.

Totuși, toate aceste tehnici de înfrumusețare nu dau mereu rezultate și de cele mai multe ori le pun și sănătatea în pericol. De la operații estetice, la creme care promit să facă minuni, femeile far fac orice pentru a fi atrăgătoare.

Recent, s-a instalat moda genelor false sau a celor puse, fir cu fir. Există o mulțime de cazul în care femeile au rămas fără genele naturale după aceste proceduri și cred că acesta este coșmarul oricărei femei.

În loc să te supui acestor riscuri și să trăiești cu teama de a rămâne fără gene, este mai bine să urmezi aceste sfaturi prin care îți poți face genele să crească și să devină mai puternice în mod natural. Dacă ai avut experiențe neplăcute după ce ai fost la salon, poți folosi aceste remedii cu încredere.

Aceste trucuri sunt extrem de simple și pot face parte din rutina ta zilnică dacă vrei să obții rezultate mai rapide. Cel mai important lucru este să te demachiezi complet, mai ales de rimel,  înainte de a urma aceste tratamente.

1. Uleiul de cocos. 

Ce trebuie să faci: 

Ia o lingură de ulei de cocos și o lingură de ulei cu vitamina E. Amestecă-le și aplică amestecul pe gene folosind o dischetă demachiantă. Vitamina E îți va oferi volum genelor, iar uleiul de cocos va ajuta la creșterea rapidă a genelor.

2. Uleiul de măsline. 

Pune-ți câteva picături de ulei de măsline pe degete și masează-ți genele gentil. Uleiul de măsline este cel mai bun pentru a favoriza creșterea genelor și le va oferi mult volum.

3. Vaselina. 

Aplică vaselină pe gene, însă nu o cantitate foarte mare. Vaselina va fortifica genele de la rădăcină și vor deveni mult mai sănătoase. De asemenea, vaselina hidratează intens genele, ceea ce favorizează creșterea lor.