EștiSuperbă.ro

3 suplimente care sunt mai eficiente decât orice cremă antirid

După o anumită vârstă, femeile folosesc creme atirid pentru a nu-și arăta vârsta, însă ceea ce nu știu multe dintre ele este faptul că anumite creme le fac mai mult rău decât bine din cauza ingredientelor pe care le conțin. Înlocuiește mai bine aceste creme cu suplimente. Puteți cumpăra aceste suplimente din orice farmacie: când sunt cumpărate separat, acestea sunt mai ieftine decât o cremă antirid.

Ce trebuie să faceți pentru a preveni ridurile: Pentru a vă păstra tenul tânăr cât mai mult timp posibil, trebuie să: Construiți-vă bariera protectoare a pielii: cu cât bariera este mai slabă, cu atât tenul vostru va fi mai deshidratat. Pielea devine uscată, subțire și palidă, se va arde ușor la soare și se regenerează mai încet.

Adăugați antioxidanți: Aceștia te protejează împotriva radicalilor liberi și previne distrugerea colagenului – principalul „material de construcție” al pielii.

Dacă acordați o mare atenție colagenului, pielea neprotejată va depozita substanțe nocive și va îmbătrâni mult mai repede. Dacă adăugați numai antioxidanți, pielea va fi protejată de microbi și lumina soarelui, iar ridurile nu vor dispărea.

Cremele, serurile, injecțiile și fluidele nu sunt cheia către o piele tânără și frumoasă. Mărcile de cosmetice produc măști folosind acid hialuronic, adaugă colagen la creme și oferă injecții cu vitamine. În plus față de substanța activă, fiecare produs este plin cu alte componente. Se spune că produsele cosmetice mai scumpe sunt mai bune, însă nu este mereu așa. Vitaminele și suplimentele pentru capsule reprezintă o alternativă bună care costă de 5-10 ori mai puțin.

Construcția barierei pielii: 

Vitamina E (capsule): Vitamina E este un antioxidant foarte puternic. Sinergia vitaminei E și a vitaminei C previne arsurile solare și protejează pielea de radicalii liberi, stresul oxidativ și îmbătrânirea. Admisie: 1 capsulă de vitamina E pe zi. Norma recomandată – 15 mg din substanța activă.

Vitamina A (capsule): Vitamina A îmbunătățește producția de colagen și promovează imunitatea pielii. Potrivit oamenilor de știință, această vitamină este la fel de bună ca protecția solară. Admisie: 700 mcg / zi de vitamina A (nu mai mult de 3.000 mcg.)

Colagenul este o proteină fibroasă fără de care pielea noastră nu poate trăi. Cantitatea de colagen din organism scade odată cu vârsta, iar deficiența trebuie restabilită. Oamenii de știință au descoperit ca aportul de suplimente de colagen îmbunătățește starea pielii în doar 8 săptămâni: rugozitatea și elasticitatea este îmbunătățită.

Acidul hialuronic: Când cantitatea de acid hialuronic scade, pielea devine uscată, deshidratată și fără elasticitate. Oamenii de știință japonezi au realizat un studiu prin formarea a două grupe de persoane, dintre care primul a primit o pilulă placebo, iar al doilea a primit capsule de acid hialuronic de 120 mg pe zi. După 12 săptămâni, persoanele din al doilea grup au observat că ridurile lor au devenit mai puțin vizibile. Admisie: Capsulă de 120 mg pe zi.