EștiSuperbă.ro

3 zodii de femei care devin mai frumoase după 40 de ani

Toate femeile vor să arate bine și să fie cât mai atrăgătoare și pentru asta apelează la o grămadă de operații estetice sau la diverse produse cosmetice. Însă, există și femei a căror frumusețe este înnăscută sau unele au o atitudine care le face să fie frumoase.

Există și femei care încep să înflorească după vârsta de 40 de ani. Astrele ne dezvăluie care sunt aceste femei norocoase și care parcă întineresc după vârsta de 40 de ani. Iată care sunt cele 3 zodii de femei care devin mai frumoase după 40 de ani:

Femeia SĂGETĂTOR:

Femeia născută sub acest semn zodiacal parcă întinerește după 40 de ani. Pare mai tânără din punct de vedere fizic și reușește să se facă mult mai plăcut decât era la 20 de ani. Are simțul umorului dezvoltat și prinde aripi.

Se simte și pare a fi din nou o adolescentă, de aceea atrage toate privirile fără a avea această intenție. Femeile care sunt născute în această zodie care au copii, își vor face odraslele foarte fericite pentru că nu își arată vârsta. Copiii lor vor considera că mama lor este mai mult o prietenă sau o soră.

Femeia FECIOARĂ:

Cei din jur nu vor știi niciodată care este vârsta ei adevărată pentru că nativele acestei zodii nu-și arată vârsta. Fecioarele știu cum să se mențină tinere și sunt maestre în arta disimulării. Sunt firi active, pline de viață și sunt invidiate de celelalte femei pentru că au o vitalitate ieșită din comun.

Atuul fecioarelor este ințelepciunea care le ajută să se dezvolte atât de frumos, atât din punct de vedere fizic, dar și mental. La vârsta de 40 de ani toate femeile din această zodie înfloresc. Au tenul perfect, chiar mai neted decât la 20 de ani, nu au riduri și au un trup de invidiat.

Femeia SCORPION:

Nativele acestei zodii sunt în fruntea femeilor în ceea ce privește frumusețea după 40 de ani. Femeia scorpion arată bine la orice vârstă, însă acum radiază. Acum știe să-și scoată în evidență calitățile și să-și ascundă defectele. Dacă la 20 de ani era o femeie are atrăgea priviri fără a mișca un deget, acum este expertă în arta seducției.

Pune mare accent pe aspectul său fizic și face tot posibilul pentru a se menține în forma ideală. Nu numai că atrage privirile bărbaților, le atrage și pe cele ale femeilor care sunt invidioase pe aspectul său fizic.

6 cupluri din zodiac care se formează în toamna 2017

Astrele vin și de această dată în ajutorul persoanelor care nu și-au întâlnit încă jumătatea. Unele semne zodiacale vor avea parte de despărțiri, însă altele vor cunoaște oameni noi și vor lega prietenii și relații strânse, de lungă durată.

Pe lângă peisajele minunate, acest anotimp va fi momentul perfect pentru relații stabile care pot ține chiar toată viața. Se pare că astrele dezvăluie faptul că toamna este perioada perfectă pentru a întemeia noi relații deoarece oamenii sunt mai conștienți de ceea ce simt și de ceea ce îți doresc.

Iată care sunt zodiile care vor rămâne o lungă perioadă lângă partenerul lor dacă vor începe o relație în această toamnă.

BERBEC – BALANȚĂ

Nativul născut sub semnul zodiacal al berbecului realizează că este momentul să se potolească și să își găsească un echilibru, iar balanța își dorește un partener care să o înțeleagă și care să-i fie loial. Cu toate acestea, aceste două zodii vor forma un cuplu doar în momentul în care nu vor mai ține cont de părerile celorlalți și vor pune relația pe primul plan.

Aceste semne zodiacale au toate șansele să formeze un cuplu stabil în această toamnă.

TAUR – VĂRSĂTOR

Taurul este o persoană muncitoare și loială și are nevoie de cineva care să-l scoată puțin din sfera de confort și să-i arate cele mai frumoase aspecte ale vieții. Alături de un vărsător va afla că sunt și alte lucruri mai importante decât cariera și muncă de care este foarte obsedat și își va trăi viața din plin.

Nativul născut sub semnul zodiacal al vărsătorului apreciază cel mai mult stabilitatea partenerului său și acest lucru îl găsește la taur. chiar dacă este mai rebel și-i place să se distreze, se va schimba complet pentru nativul născut sub semnul zodiacal al taurului.

GEMENI – SCORPION

Gemenii au avut în trecut o mulțime de experiențe neplăcute și de aceea apreciază foarte tare sinceritatea și fidelitatea la o persoană. Atunci când o să întâlnească un scorpion, ce doi or să se îndrăgostească la prima vedere, însă relația lor va avea nevoie de mai mult timp pentru a se transforma într-o relație puternică.

RAC – PEȘTI

Nativul zodiei rac este înnebunit după atenția pe care partenerul său i-o oferă, iar peștii sunt topiți ori de câte ori racul spune câte ceva. Deși este posibil ca aceste zodii să se cunoască deja, în această toamnă vor începe să simtă fluturați în stomac când se vor întâlni și vor realiza ce simt unul pentru celălalt.

Acest cuplu va trece peste orice greutate și va fi foarte puternic.

LEU – CAPRICORN

Deși la început leul nu-l va suporta pe capricorn pentru că acesta este foarte atașat de locul de muncă și este mereu plictisit, acest lucru se va schimba pentru că leului îi va atrage atenția firea excentrică a capricornului. Cei doi nativi vor descoperi că au foarte multe lucruri în comun și acest lucru îi va lega.

FECIOARĂ – SĂGETĂTOR

Nativul născut în zodia fecioară vrea un partener cu care să împărtășească aceleași hobby-uri, iar săgetătorul vrea pe cineva care să-l mențină cu picioarele pe pământ, de aceea vor face o pereche perfectă. Lucrurile nu vor fi prea clare la început, însă odată ce realizează ce simt, totul va fi perfect.

Top 3 zodii de bărbați în care poți să ai încredere

Astrele vin în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt zodiile de bărbați în care putem avea încredere. Sunt multe tipuri de bărbați și fiecare se ghidează după principii diferite. Unii sunt romantici și atenți, alții sunt extrem de egoiști și nepăsători.

Bărbatul FECIOARĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt faimoși pentru devotamentul de care dau dovadă. Sunt persoane dintr-o singură bucată, verticale și echilibrate. Te poți baza întotdeauna pe ei și cuvântul lor este lege. Când vine vorba de iubire, se dedică trup și suflet și sunt foarte atenți la nevoile persoanei de lângă ei. Nu te vor lăsa niciodată să aștepți. Nu se feresc de responsabilități și vor fi pentru tine un sprijin din toate punctele de vedere. Bărbatul fecioară est irezistibil tocmai pentru faptul că te va face să te simți ca o prințesă și nu-ți va refuza nimic.

Bărbatul CAPRICORN:

Toată lumea știe că nativii acestei zodii sunt foarte responsabili și își asumă orice decizie. Pe acești bărbați te poți baza. În relațiile intime este protector și grijuliu și vor face orice este posibil pentru a te face fericită. Sunt prieteni de nădejde și nu te vor lăsa niciodată la greu pentru că nu le stă în caracter. Dacă îi suni în miezul nopții să le ceri ajutorul, nu te vor refuza.

Bărbatul RAC:

Nativii aceste zodii sunt în toate topurile pozitive. Ei sunt bărbații perfecți. Sunt cei mai romantici bărbați și, totodată, sensibili. Pe lângă faptul că sunt pasionali și senzuali, racii sunt și de încredere. Întotdeauna îi va pune pe cei dragi pe primul loc și se va lăsa pe el pe al doilea. Pentru el, partenera lui este o regină și îi va acorda tot timpul lui, toată energia și, bineînțeles, încredere.