EștiSuperbă.ro

4 trucuri prin care îți poți face fundul mai ferm și mai bombat, ca de braziliancă. Insistă asupra numărului 2!

Toate femeile vor să fie cât mai atractive și să arate cât mai bine pentru partenerii lor. Există anumite metode prin care orice femeie poate obține un dos extrem de atrăgător. Dacă vrei să obții și tu asta, atunci urmează tehnicile de mai jos și rezultatele nu vor întârzia să apară.

1. Concentrează-te pe modul în care mergi. 

Înainte de toate, este important să te axezi pe modul în care mergi. De cele mai multe ori, mersul pe care îl avem ne fac fundul să pară neatrăgător sau mult ma mic și fără formă. Se recomandă să ai o poziție verticală în timpul mersului pe jos, ține-ți umerii puțin în spate și spatele ușor arcuit spre abdomen. Imaginează-ți o linie și plasează fiecare pas pe acea linie imaginară pentru a-ți face mersul mai feminin. În timp ce faci un pas, mișcă-ți piciorul spre centrul corpului, cum ar fi plasarea acestuia pe linia imaginară din fața ta.

2. Lucrează-ți și fundul, nu doar restul corpului.

Cele mai bune exerciții pentru fese sunt fandările și exercițiile cu greutăți: Un alt exercițiu care îți va lucra intens atât mușchii fesieri, cât și pe cei ai coapselor, presupune să folosești doua greutăți. Stai dreaptă, cu spatele la treapta. Urcă un picior pe ea și lasă-ți greutatea pe celalalt, în timp ce îl flexezi ca într-o genuflexiune. Următorul pas este să ridici piciorul de pe treapta și să îl aduci în fața, ridicându-l până când coapsa ajunge paralela cu solul, iar celalalt picior stă în poziție dreapta. Este un exercițiu solicitant, însă care dă rezultate fantastice dacă îl repeți măcar de 2 ori pe săptămână, în 3 seturi a câte 12-15 repetiții.

3. Ia kilogramele în plus în calcul. 

Unii oameni au tendința de a se îngrășa în zona fundului atunci când kilogramele în plus încep să se vadă, însă nu este un lucru rău. Dacă și tu faci parte din această categorie, nu este rău pentru că îți va fi mai ușor să-ți lucrezi fesele.

4. Îmbracă-te în conformitate cu forma corpului tău. 

Dacă ai o talie subțire, ar trebui să optează pentru pantaloni mulați, care îți pot accentua talia, ca niște blugi subțiri. Dacă ai o talie mai accentuată optează pentru pantaloni cu talie înaltă. În plus, optează pentru buzunarele cu dimensiuni mai mici și plasate mai sus, deoarece te vor face să arăți mai bine.