EștiSuperbă.ro

5 alimente care accelerează creșterea părului

Toate femeile își doresc să aibă un păr bogat, lung și plin de volum, însă nu toate au fost înzestrate cu această calitate. De aceea, femeile apelează la o mulțime de produse cosmetice care să le ajute să obțină rezultatele dorite, însă nu se întâmplă mereu așa cum își doresc ele. Deși aceste produse pentru păr promit multe lucruri, este doar marketing și rezultatele nu coincid cu așteptările.

O altă problemă a femeilor este creșterea părului. Toate femeile își doresc un păr lung, dar cele mai multe se confruntă cu căderea excesivă a părului. Părul crește diferit de la o persoană la alta.

Ceea ce nu știu multe femei este faptul că părul nostru are nevoie de multe lucruri pentru a-i favoriza creșterea și uneori soluția se află chiar sub nasul nostru. Mai exact, în alimentație. O dietă adecvată poate face părul să crească mult mai repede și nu mai este nevoie să folosiți o mulțime de produse cosmetice din comerț pentru a avea rezultatele dorite. Iată care sunt alimentele care accelerează creșterea părului:

1. Somonul: Somonul este bogat în omega 3, un acid gras, care ajută la creșterea părului. Totodată, acest tip de pește ajută firele de păr să se dezvolte mult mai repede datorită vitaminei B12 pe care o conține. Include somonul în dieta ta și vei vedea rezultatele.

2. Ouăle: Toată lumea consumă ouăle, însă câți dintre voi cunosc cu adevărat beneficiile lor? Ouăle sunt extrem de bune pentru creșterea părului pentru că au multe proteine care ajută firele de păr să crească mai repede și mai puternice.

3. Migdalele: Migdalele sunt bogate în vitamina E și au multe alte elemente importante cum ar fi acizi grași, biotină, vitamina B. Aceste componente sunt folositoare pentru a accelera creșterea părului și de aceea, migdalele sunt cea mai bună opțiune dacă vrei să îți crească părul mai repede.

4. Semințele de dovleac: Semințele de dovleac au fost și încă sunt destul de ignorate, însă au multe beneficii. Ele conțin o mulțime de vitamine: B1, B2, B3, B4, B5 și B6. Aceste vitamine accelerează creșterea părului, iar dacă incluzi semințele de dovleac în alimentația ta zilnică, nu ai cum să nu observi rezultate.

5. Linte: Lintea conține fier, vitamina C și zinc. Aceste componente sunt extrem de importante pentru creșterea părului.

Pe lângă faptul că aceste alimente sunt extrem de folositoare pentru accelerarea creșterii părului, sunt foarte sănătoase și nu îți vor face niciun rău.