EștiSuperbă.ro

5 măști pentru păr cu ou care te vor ajuta să previi căderea părului

Nu mai este un secret că părul nostru este un element al atractivității noastre. Dacă vrem să fim frumoși în ochii altora, ar trebui să avem părul curat în primul rând. Din păcate, este foarte vulnerabil și este afectat de factori de mediu nefavorabili, precum și de o poluare. Ouăle sunt foarte populare nu numai în gătit, ci și în cosmetică. Ele sunt adesea folosite pentru produsele de îngrijire a pielii și a părului la domiciliu.

Ouăle sunt o sursă naturală de minerale și vitamine pentru păr. Măștile făcute cu ouă au fost populare chiar acum câteva secole, deoarece ouăle conțin o cantitate mare de vitamina A, B, B2 si D, aminoacizi și săruri minerale. Măștile făcute cu ouă au avantaje față de alte mijloace de restaurare a parului. Ele sunt întotdeauna disponibile din cauza ingredientului principal, sunt ușor de făcut și pot crea un adevărat miracol. O cantitate mare de proteine ​​este conținută în ouă și servește drept material de regenerare pentru păr, își restabilește structura și stimulează creșterea părului.

După masca de ouă, părul este neted și are o strălucire sănătoasă. Măștile făcute cu ouă au proprietăți de protecție și ne protejează părul de daune și cădere, dar previne și apariția mătreții. Aceste măști sunt potrivite pentru orice tip de păr și scalp. Măștile făcute cu ouă sunt deosebit de bune pentru parul gras.

Reglează secreția de sebum, astfel încât părul își păstrează prospețimea și ușurința pentru o lungă perioadă de timp. Eficacitatea lor este determinată de selecția corectă a ingredientelor necesare. Puteți utiliza aceste măști în scop preventiv, chiar dacă nu există probleme speciale cu părul. Acest lucru vă va ajuta să păstrați și să sporiți splendoarea și strălucirea părului. Dacă există mai multe probleme vizibile, atunci este timpul să luați măsuri.

Cum faci măști de casă cu ouă? Iată câteva rețete naturale. Acestea sunt cele mai simple și cele mai utile măști de casă cu ouă în combinație cu ingrediente suplimentare. Aplicați oricare dintre aceste măști pe scalp și păr, așteptați aproximativ douăzeci și treizeci de minute și spălați-vă în mod obișnuit pe păr.

Masca cu ouă simple: Doar amestecați mai multe ouă și masca este gata. Ouă și Lămâie: Se amestecă două ouă cu suc de lămâie. Ouă și iaurt: Se amestecă două ouă cu iaurt. Ouă și ulei de nucă de cocos: Se amestecă un ou cu ulei de nucă de cocos. Ouă și ulei de măsline: Se amestecă un ou cu ulei de măsline.