EștiSuperbă.ro

6 greşeli de frumuseţe pe care orice fată le face

Să fii fată poate fi cu adevărat epuizant. Mereu există trenduri de fashion şi frumuseţe cu care trebuie să ţinem pasul şi se pare că acestea se schimbă în mod constant. Este o presiune mult prea mare în a te îmbrăca şi a arăta înt-un anumit fel şi având de-a face cu standarde de frumuseţe irealistice poate fi cu adevărat frustrant.

Toată lumea vorbeşte despre o nouă paletă de farduri, iar ziua următoare toată lumea este înnebunită după setul de rujuri ale lui Kylie Jenner. Cum poate cineva să facă faţă!?

Vestea bună este că nu trebuie să fii un guru într-ale machiajului pentru a arăta bine. Vestea proastă este că cel mai probabil chiar şi cele mai simple trucuri de machiaj pe care le practici sunt făcute greşit. Imaginează-ţi oroarea de a merge o zi întreagă cu o nuanţă greşită de lipstick.

Poate că o parte din voi nu vă pasă dacă faceţi aceste lucruri greşit şi asta este ok. Sau poate că unele dintre voi nici măcar nu şi-au dat seama că fac aceste lucruri greşit. Oricare ar fi situaţia, iată 15 greşeli de frumuseţe pe care orice fată le poate face cu uşurinţă.

6. Să nu foloseşti loţiune de plajă

Toate ne dorim să obţinem un bronz frumos şi uniform. Nu este nimic mai plăcut decât să stăm la soare pentru câteva ore şi să admirăm acel bronz, acea sclipire de vară pe care o obţinem. Cu toate avem nevoie de puţină vitamina D, nu? Ei bine, ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a-ţi prelungi următoaarele sesiuni de bronzat.

Acest aspect este foarte important în timpul lunilor de vară mai ales, dar nu ar trebui să uiţi de loţiunea de protecţie solară nici după ce vremea devine rece. Dacă alegi să nu foloseşti loţiunea atunci când eşti încă tânără, este posibil ca la bătrâneţe să ai mai multe semne cauzate de soare decât ţi-ai fi imaginat.

5. Să mergi la somn cu o faţă plină de machiaj

Este adevărat că rutina zilnică te împiedică să ai nişte obiceiuri foarte sănătoase. Este dificil să te ţi de o dietă sănătoasă, exerciţii, suficientă apă şi suficient somn. Există însă un obicei mic peste care nu ar trebui să treci indiferent de cât de obosita eşti la finalul zilei. Niciodată să nu dormi fără a te demachia. Da, cu toate suntem vinovate că facem asta, dar atunci când te simţi leneşă gândeşte-te la tot răul pe care îl faci pielii tale.

4. Să nu fi suficient de hidratată

Nici măcar nu ne dăm seama cât de deshidratate suntem! Consumul de apă ajută la păstrarea pielii netede în special în lunile de iarnă. Îţi va păstra buzele hidratate iar luciul de buze se va aşeza mult mai bine.

3. Să te stresezi

Iată un sfat care este mult mai mult decât un sfat pentru frumuseţe. Mulţi oameni încep să îşi dea seama că stresul poate avea un efect advers asupra stării noastre fizice şi psihice. Poate avea un efect neplăcut şi asupra înfăţişării. Dacă eşti mult prea stresată, nu dormi suficient de mult şi bine iar consecinţa este apariţia cearcănelor. Stresul poate avea tot felu de efecte neplăcute asura vieţii noastre şi a înfăţişării.

2. Alegerea nuanţei greşite a fondului de ten

Probabil ai mai văzut fete a căror faţă plină de machiaj arată destul de bine la prima vedere iar daca te apropii îţi dai seama că ceva nu este în regulă. Dacă fondul de ten pe care îl porţi pe faţă nu se potriveşte cu nuanţa pielii gâtului, probabil că vei arăta puţin prostesc. Cea mai bună cale pentru a-ţi alege nuanţa potrivită de fond de ten este prin a merge la un magazin profesional unde un makeup artist poate incerca diferite nuanţe pe pielea ta.

1. Folosirea unor pensule murdare de machiaj

Oricărei fete îi plac seturile de machiaj cât mai diversificate care includ şi un set minunat de pensule. Pensulele de machiaj sunt o unealtă foarte importantă în crearea unui look perfect şi pentru a îmbina culorile în mod plăcut.

Dacă eşti serioasă în acest domeniu, probabil că ai un arsenal. Oricât de minunate ar fi acestea, folosirea unor pensule de machiaj murdare poate cauza probleme foarte grave. De fiecare dată când foloseşti o pensulă aceasta colectează murdărie, ulei şi resturi ale produsului utilizat.

Curăţarea pensulelor în mod constant ne ajută să avem pielea curată iar machiajul se va aşeza mult mai frumos.