EștiSuperbă.ro

7 ingrediente naturale cu ajutorul cărora îți poți vopsi părul fără să-l afecteze

Vreți să schimbi ceva? Ce spui despre vopsirea părului? Este o modalitate bună de a vă schimba aspectul, dar ar putea să nu fie bună pentru sănătatea voastră. Vopseaua de păr pe care o cumpărați din magazin, conține substanțe nocive care se absorb prin scalp și pot provoca consecințe negative cum ar fi iritarea pielii, pierderea părului și chiar unele tipuri de cancer. Pentru a rămâne sănătoși trebuie să evitați utilizarea acestor produse chimice.

Știți cum să vă vopsiți părul fără a folosi vopsele tradiționale de păr? Există 7 produse minunate care vă pot vopsi părul fără a-l deteriora. Aceste produse nu sunt doar înlocuitori excelenți pentru vopselele pentru păr, ci și pentru tratamentul eficient al părului. Ai fi surprinsă de rezultate!

1. Henna: Acest produs natural a câștigat popularitate datorită proprietăților sale minunate. Acesta poate fi folosit pentru a obține o nuanță frumoasă de brunet sa roșcat deoarece vă va vopsi părul roșu, portocaliu sau maro. Dacă doriți să vă vopsiți părul în aceste nuanțe, ar trebui să amestecați o ceașcă de henna cu două cești de suc de lămâie și să lăsați acest lichid timp de patru ore. Apoi, puteți să-l aplicați părului și să așteptați două ore.

2. Nucile: Ar trebui să vă avertizăm că trebuie să fiți atentă când folosiți acest colorant natural deoarece vă poate pata hainele și pielea. În ciuda acestei probleme, cochilia de nuc poate da părului strălucire și culori incredibile. Nuca de nuc ar trebui fiartă timp de treizeci de minute. Apoi, ar trebui să-l răciți și să-l aplicați pe păr. Pentru a obține o culoare frumoasă, ar trebui să o țineți o oră.

3. Ceaiul: Dacă doriți să vă decolorați părul, puteți folosi ceaiul de mușețel este o opțiune bună pentru decolorarea părului. Tot ce trebuie să faceți este să preparați un ceai puternic, lăsați-l să se răcească și să aplicați-l pe păr pentru o oră.

4. Cafeaua: Acest produs vă va oferi păr minunat ca de ciocolată. Se prepară o ceașcă de cafea naturală, se lasă să se răcească și se aplice pe firele de păr pentru cel puțin o oră.

5. Suc de lămâie: Utilizați acest produs pentru a vă deschide la culoare părul. Aplicați sucul de lămâie pe părul vostru timp de două ore și repetați acest tratament de trei ori pe săptămână.

6. Suc de sfeclă: Vrei să ai culoarea părului roșu strălucitor? Aplicați sucul de sfeclă pe păr timp de două ore și veți fi uimite de rezultate.

7. Diferite tipuri de plante: Mai întâi trebuie să decideți alegerea culorii părului și apoi puteți să alegeți o plantă. Există o mulțime de ierburi și toate acestea vă pot vopsi firele de păr în mod diferit. De exemplu, mușețelul poate decolora parul, frunzele de cireș, iar rozmarinul le poate face maro.