EștiSuperbă.ro

7 trucuri cu ajutorul cărora îți poți intensifica privirea cu tușul de ochi – Le vei adora!

Tușul pentru ochi sau eyeliner-ul este un produs cosmetic care accentuează ochii femeilor și de aceea este folosit zilnic de acestea. Tușul de ochi face ochii să pară mai mari și ochii ies în evidență mult mai mult, devenind mai atractivi.

Totuși, toate aceste lucruri depind de modul în care este folosit și tehnica prin care se realizează machiajul. Iată câteva trucuri pe care le poți realiza cu ajutorul eyeliner-ului și care te vor face să arăți spectaculos.

1. Pentru ochii albaștri. 

Tușul de ochi mov se va potrivi perfect cu ochii albaștri și îi vor scoate în evidență. De asemenea, culorile precum rozul sau negrul folosite ca umbre se vor potrivi de minune.

2. Tușul de ochi poate fi folosit oricând. 

Acest tip de machiaj poate fi purtat atât pe timpul zilei, dar și ca machiaj de seară. Pe perioada zilei ar fi mai bine să faci o codiță mai scurtă, iar pe la un eveniment pe timp de noapte mai lungă.

3. Aplică sclipici. 

După ce îți trasezi linia cu tuș în mod normal, poți adăuga sclipici pe linia trasată. Look-ul pe care îl vei obține va fi unul extrem de atractiv și unic. Toți ochii vor fi ațintiți către tine.

4. Ai ochii mici? Există o soluție. 

Femeile care au ochii mici încearcă mereu să dea senzația că sunt mai mari prin intermediul machiajului. Trebuie să începi să trasezi o linie de la jumătatea pleoapei și să o duci către coada ochiului, apoi trasează o linie și în cealaltă parte a pleoapei.

Pentru a oferi un efect de mărire a ochilor nu trebuie să mai trasezi coada ca de obicei pentru că îți vor face ochii să pară și mai mici.

5. Nu uita să aplici umbre întunecare în interiorul pleoapelor. 

Pentru a-ți scoate ochii în evidență trebuie să aplici și câteva umbre după ce aplici tușul de ochi. Acest lucru îți va oferi o privire pătrunzătoare și ochii tăi vor fi mult mai atractivi.

6. Alegerea tușului sau creionului dermatograf în mod corect. 

Dacă nu-ți place să folosești tușul pentru ochi, poți folosi în loc un creion dermatograf. Creionul îți va oferi același efect, însă este important să alegi unul care să fie rezistent la transfer.

7. Nu uita să te demachiezi înainte să mergi la culcare. 

Poate că ajungi acasă după o zi lungă la locul de muncă sau după o noapte în club și firește că nu ai nici un chef să te demachiezi, însă este necesar. Dacă nu faci asta, pot apărea infecții la nivelul ochilor.