EștiSuperbă.ro

7 trucuri în materie de coafuri pentru un look superb

Deci te-ai plictisit de aspectul tău și vrei să-i faci ceva nou părului tău, ar trebui să profiți de aceste trucuri. Mai jos, există 10 coafuri care te vor ajuta să arăți impecabil în orice moment. Sunt  ușor de creat și de aceea

1. Cocul răsucit: Împărțiți-vă părul pe mijloc în două secțiuni egale. Legați-l într-un nod și prindeți-l cu agrafe. Rotiți secțiunea de sus și fixați-vă părul pe măsură ce îl înfășurați în jurul nodului. Repetați același lucru cu restul părului, răsuciți în direcția opusă. Ascundeți capetele sub coc.

2. Coadă împletită pe o parte a capului: Creați o coadă olandeză pe o parte a capului și prindeți-o cu un elastic de păr.
Luați o bucată de păr din față din cealaltă parte și prindeți-o de cealaltă coadă, împletită.

3. Buclele: Pulverizează pe păr protecție termică. Începând din față, luați o mică parte a părului și fixați placa la rădăcina părului. Înfășurați părul în jurul plăcii de îndreptat părul. Trageți placa încet prin păr, menținând-o în aceeași poziție.
După ce ați terminat cu tot părul, aplicați pe vârfuri un ulei pentru strălucire.

4. Coadă elegantă: Prindeți-vă părul într-o coadă de cal. Luați o bucată de păr din partea inferioară a cozii și înfășurați-o în în jurul elasticului de păr. Astfel, elasticul nu se va vedea și vei avea un look extrem de elegant.

5. Coada dublă: Prindeți-vă părul în două cozi de cal, una deasupra celeilalte. Tapează partea de sus pentru a oferi mai mult volum.

6. Coada triplă: Împărțiți-vă părul în trei secțiuni. Creați trei cozi, una sub cealaltă. Întoarceți coada invers, apoi prindeți-le împreună.

7. Coadă împletită într-o parte: Periați-vă tot părul în lateral. Împărțiți-vă părul în trei secțiuni și începeți să creați o coadă simplă împletită. Nu duceți împletitura până la vârfuri, ci puțin mai sus. Legați părul cu un elastic de păr, de preferat transparent pentru a nu se vedea urât și pentru a nu ieși în evidență. Trageți ușor de coada împletită în părți pentru a avea mai mult volum.