EștiSuperbă.ro

8 secrete de machiaj cu ajutorul cărora îți poți evidenția ochii

Nu trebuie să fiți un guru al machiajului pentru a vă face ochii să pară mai mari și mai expresivi. Știind câteva secrete mici vei arăta uimitor și toată lumea te va remarca cu siguranță. Există câteva secrete pe care toate femeile ar trebui să le știe pentru a arăta impecabil mereu. Iată care sunt acestea:

1. Accentuarea sprâncenelor: După ce ați concentrat atenția asupra sprâncenelor, puteți fie să vă accentuați caracteristicile faciale, fie să vă îmbunătățiți simetria generală a feței. Spatele ochilor poate deschide întreaga zonă a ochiului, făcând forma feței mai îngustă sau mai largă. Umbrele de ochi și creionul sprancene pot ajuta la crearea unei forme perfecte a sprancenelor. De exemplu, mascarasul pentru sprâncene poate adăuga volumul sprâncenelor, iar gelul pentru sprâncene îl poate menține pe loc.

2. Aplică dermatograf alb pe linia interioară a ochilor: Dacă doriți să vă faceți ochii să fie strălucitori, aplicați doar un creion alb sau o cremă lichidă tot de culoare albă pe linia interioară a lor. Nuanțele culorilor cum ar fi culoarea fildeșului sau perlelor sunt perfecte pentru acest lucru.

3. Iluminatorul: Pentru a-ți face ochii mai luminoși folosește un iluminator. Aplică-l sub sprâncene, pe pleoape superioară și în centrul interior ar ochiului.

4. Curbarea genelor: Dacă aveți genele drepte, ar fi mai bine să utilizați un dispozitiv care să vă curbeze genele. Înainte de a aplica rimelul este necesar să începi de la baza genelor tale. Aplicați rimelul prin plasarea periei la rădăcinile genelor și mișcarea acesteia către vârfuri. Genele false pot ajuta, de asemenea, să vă facă ochii să pară mai mari, însă vă pot afecta în mod considerabil sănătatea genelor dacă le folosiți în mod frecvent.

5. Accentuarea ochilor cu farduri: O paletă de culori în nuanțe de maro deschis este perfectă pentru toate femeile, indiferent de culoarea ochilor și fără excepții!

6. Accentuează linia genelor: Accentuarea liniei genelor va face ca ochii să iasă în evidență. Puteți să folosiți un fard închis la culoare pe linia genelor, atât pe cea superioară, cât și pe cea inferioară pentru a accentua ochii și mai mult.

7. Umbrele de culoare albastră: Puteți utiliza umbre colorate la ochi pentru a-ți accentua și mai mult ochii. Poți să aplici fardul albastru pe toată pleoapa superioară, dar și la baza genelor, însă nu simultan pentru că va fi mult prea mult, mai ales pe timp de zi.

8. Folosește culorile: De asemenea, o soluție minunată este să folosești culori care se potrivesc cu culoarea irisului tău. Pentru a ieși în evidență folosește culori complementare.