EștiSuperbă.ro

9 moduri prin care îți poți face buzele să pară mai pline – Uită de operațiile estetice!

Fiecare femeie visează să aibă buze pline și expresive ca Angelina Jolie. Pe internet, există o mulțime de trucuri care ar trebui să crească volumul buzelor noastre, dar nu toate funcționează.

Probabil că buzele sunt cele mai expresive trăsături ale feței. Pentru a ne face buzele îndrăznețe și atractive, cumpărăm nenumărate produse pentru buze, căutăm video-uri ale bloggeri-lor pentru frumusețe sau încercam cele mai recente produse cosmetice.

Mai jos, vei găsi cele mai bune tehnici de machiaj. Acestea sunt trucuri simple care sunt ușor de realizat acasă și, cel mai important, fără să apelezi la medicii esteticieni. Știai aceste trucuri?

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să obții un aspect minunat al buzelor.

1. Exfoliază-ți buzele.

Ai nevoie de:

  • o linguriță de ulei de avocado, ulei de măsline sau ulei de migdale.
  • o lingură de zahăr.
  • o lingură de miere.
  • o linguriță de ulei de cocos, unt de shea sau vaselină.

Ia un bol micuț și toarnă uleiul. Adaugă zahărul. Pune mierea într-un alt bol sau într-o cană. Adaugă uleiul de cocos, untul de shea sau vaselina. Amestecă totul până se obține o pastă groasă.

Aplică rezultatul final pe buze și freacă încet timp de 2 sau 3 minute. Șterge apoi scrub-ul și păstrează ce a mai rămas. Pentru rezultate mai bune, folosește scrub -ul de 2 ori pe săptămână.

2. Pentru a-ți face buzele mai moi.

Folosește un scrub sau o periuță delicată de dinți pentru a-ți curăța buzele. Acest tip de masaj permite rujului să-ți acopere întreaga zonă a buzelor.

3. Pentru a defini conturul buzelor.

Folosește fondul de ten pentru a corecta conturul buzelor tale. Ascunde conturul natural al buzelor, apoi desenează-le cu un creion.

Conturarea buzelor este principalul mod prin care buzele tale pot să pară mai mari. Poți trece ușor peste conturul buzelor tale pentru a le mari suprafața, însă încearcă să nu le schimbi forma.

Dacă vrei să accentuezi buzele și mai mult, poți alege să aplici un fond de ten mai închis pe marginea lor, lucru care va accentua umbrele naturale ale buzelor tale și le va face să pară și mai voluminoase.

4. Pentru a amesteca culorile.

Este mai bine să amesteci culorile pentru un machiaj de zi mai luminos.

5. Pentru a contura linia buzelor.

Folosește fond de ten sau iluminator pentru a accentua linia buzelor și pentru a le face să pară mai mari.

6. Pentru a le oferi buzelor volum.

Buzele tale vor arăta mult mai pline dacă îți conturezi colțurile cu un creion și apoi aplici puțin fond de ten în mijloc. Pentru a da buzelor un aspect mai mare, poți alege să aplici o culoare mai deschisă în centrul lor. Acest efect va fi obținut și dacă îți accentuezi colțurile buzelor cu culori mai închise.

7. Culoarea rujului.

Găsește o culoare care se potrivește cu pielea ta. Nu uita aceste lucruri importante: un ruj deschis la culoare accentuează fiecare defect de pe piele, un ruj mat micșorează buzele și gloss-urile nu prea sunt potrivite.

8. Aplică rujul cu grijă.

Va fi mai ușor să faci conturul buzelor dacă faci un X sub arcul lui cupidon, în mijlocul buzei de sus. Apoi conturează colțurile buzelor și unește liniile.

9. Pune accent în mijloc.

Aplică fond de ten pe buze prima dată, apoi aplică un ruj îndrăzneț și întinde-l cu atenție. Acest aspect va arăta foarte delicat și atrăgător.