Ești superbă

Ce spun formele corpului tău despre viața ta intimă

Părțile corpului nostru ne transmite foarte multe semnale în ceea ce privește sănătatea, cât și modul în care ne descurcăm în pat. Te-ai întrebat vreodată de ce sprâncenele tale au această formă? Sau ce anume spune despre personalitatea ta?

Avem tendința mereu să observăm aceste trăsături, dar eșuăm atunci când trebuie să descifrăm mesajul lor. Dacă vorbim despre partea sexuală a femeilor, formele corpului lor spun foarte multe despre felul în care acestea se mișcă în pat.

Formele tale nu sunt doar de aparență. Ele reprezintă un indiciu important pentru bărbați, doar dacă acești știu să descifreze mesajul pe care acestea îl transmit.

1. Forma de clepsidră

Dacă ai corpul în formă de clepsidră înseamnă că vei atrage atenția bărbaților tot timpul. Dar, femeile cu această formă a corpului tind să aibă nevoie de atenție în relații.

2. Conexiunea dintre lățimea șoldurilor și aventurile de o noapte.

Studiile arată că femeile care au șoldurile late sunt mult mai predispuse să aibă aventuri mai multe decât o femeie care are șoldurile mai înguste sau normale. De asemenea, șoldurile late te ajută să dai naștere mai ușor.

3. Șoldurile mari.

Specialiști susțin că femeile care au șoldurile mari sunt mai deschise la minte. Aceste femei sunt mai predispuse la aventuri și la amor spontan.

4. Femeile cu sănii mari.

Se spune că femeile cu sânii mari au un libidou mai crescut decât femeile cu sânii mici.

5. Femeile cu sânii mici.

Unii bărbați preferă femeile cu sânii mici, însă nu știu ce înseamnă asta de fapt. Aceste femei sunt mai ușor de stimulat în timpul actului intim.

6. Nu toate formele sun bune.

Studiile arată că nu toate formele corpului sunt bune pentru sănătate și este bine să îți menții proporțiile. În orice caz, dacă o persoană ia în greutate nu este foarte bine pentru viața ei intimă.

7. Femeile cu forme.

Fiecare femeie poate avea forme bine definite. Dacă ai forme și cineva îți spune că trebuie să mai scapi de kilogramele în plus, trebuie să ignori acest lucru.

Top 5 soți ideali în funcție de semnul lor zodiacal

Dragostea este cel mai frumos sentiment și astrele de dezvăluie de fiecare dată cu cine suntem compatibili și cu cine nu. Compatibilitatea în dragoste este calculată și estimată în toate modurile posibile, în funcție de ascendent sau de elementul natural.

În zodiac există semne zodiacale care vor avea căsnicii fericite ,însă sunt și altele care nu sunt atât de norocoase. Mai jos, vei găsi lista bărbaților care sunt soții ideali și alături de care îți poți petrece tot restul vieții, conform astrelor.

Bărbatul TAUR:

Nativul acestei zodii este soțul ideal pentru că știe exact cum să echilibreze toate aspectele vieții, atât pe cele spirituale, cât și pe cele materiale. Taurii sunt foarte romantici și tandrii și sunt atenți întotdeauna la partenera lor.

De asemenea, sunt foarte muncitori și realiști și vor face tot ce le stă în putință să ne satisfacă nevoile partenerelor lor, însă nu vor accepta ca partenera lor să profite de acest lucru. Caută o parteneră de viață și nu o parteneră temporară.

Până să se stabilească alături de cineva, zboară din floare în floare și poate fi uneori infidel. Însă, se va schimba totul atunci când își vor găsi jumătatea. Atunci când se îndrăgostesc sunt cei mai loiali parteneri și iubesc din tot sufletul.

Bărbatul GEMENI:

Datorită firii sale comunicative și joviale, nativul din această zodie are mare succes în dragoste. Are și eșecuri uneori, ca orice bărbat, dar asta nu înseamnă că nu se va bucura de fiecare aspect al vieții. Nu este nevoie să facă eforturi speciale pentru a atrage o femeie pentru că este maestru în arta seducției.

Atunci când își întâlnește jumătatea, nu va ezita nici o secundă să facă marele pas pentru că știu întotdeauna foarte bine ce își doresc. Nu vor să li se aducă toate lucrurile pe tavă, ci le place să muncească pentru ele pentru a avea o mai mare satisfacție.

Partenera ideală pentru ei trebuie să nu le impună lucruri sau mai ales nu trebuie să le interzică să fie independenți. Nu le plac femeile care îi domină și atâta timp cât oferă dovezi de încredere ,se așteaptă să primească și ei aceste lucruri.

Bărbatul BALANȚĂ:

Bărbatul balanță este un partener ideal tocmai pentru că este o persoană de încredere și îi place să ofere totul într-o relație și nu se așteaptă ca partenera lui să îi ofere un tratament special în schimb.

Își va trata soția ca pe un egal și nu o va privi nici o secundă ca pe o bucătăreasă sau menajeră. Nativii acestei zodii sunt persoane echilibrate și organizate, pe care te poți baza oricând. Nu sunt foarte romantici, însă va fi un partener ideal pentru că va sta alături de tine și în momentele grele, dar și în cele fericite.

Bărbatul SĂGETĂTOR:

Nativii acestei zodii sunt cei mai buni soți, dar și amanți. Ei sunt dovada vie că mai există și gentlemani. Firi pasionale, săgetătorii sunt iubiții ideali și nu duc lipsă de imaginație. De obicei, le place să domine în pat, dar fac acest lucru doar din instinct ,nu că vor neapărat.

Sunt persoane ordonate și se vor ocupa de toate problemele care apar în casă pentru că sunt foarte îndemânatic.

Bărbatul PEȘTI:

Nativii acestei zodii sunt foarte romantici și sunt fideli. Sunt foarte organizați și știu foarte bine să administreze banii din familie. Partenera ideală pentru ei trebuie să fie puțin sarcastică și independentă, dar să aibă neapărat simțul umorului.

La prima vedere, s-ar putea să ți se pară că sunt docili, însă în dormitor nu pot fi ușor de dominat.

3 zodii de femei care devin mai frumoase după 40 de ani

Toate femeile vor să arate bine și să fie cât mai atrăgătoare și pentru asta apelează la o grămadă de operații estetice sau la diverse produse cosmetice. Însă, există și femei a căror frumusețe este înnăscută sau unele au o atitudine care le face să fie frumoase.

Există și femei care încep să înflorească după vârsta de 40 de ani. Astrele ne dezvăluie care sunt aceste femei norocoase și care parcă întineresc după vârsta de 40 de ani. Iată care sunt cele 3 zodii de femei care devin mai frumoase după 40 de ani:

Femeia SĂGETĂTOR:

Femeia născută sub acest semn zodiacal parcă întinerește după 40 de ani. Pare mai tânără din punct de vedere fizic și reușește să se facă mult mai plăcut decât era la 20 de ani. Are simțul umorului dezvoltat și prinde aripi.

Se simte și pare a fi din nou o adolescentă, de aceea atrage toate privirile fără a avea această intenție. Femeile care sunt născute în această zodie care au copii, își vor face odraslele foarte fericite pentru că nu își arată vârsta. Copiii lor vor considera că mama lor este mai mult o prietenă sau o soră.

Femeia FECIOARĂ:

Cei din jur nu vor știi niciodată care este vârsta ei adevărată pentru că nativele acestei zodii nu-și arată vârsta. Fecioarele știu cum să se mențină tinere și sunt maestre în arta disimulării. Sunt firi active, pline de viață și sunt invidiate de celelalte femei pentru că au o vitalitate ieșită din comun.

Atuul fecioarelor este ințelepciunea care le ajută să se dezvolte atât de frumos, atât din punct de vedere fizic, dar și mental. La vârsta de 40 de ani toate femeile din această zodie înfloresc. Au tenul perfect, chiar mai neted decât la 20 de ani, nu au riduri și au un trup de invidiat.

Femeia SCORPION:

Nativele acestei zodii sunt în fruntea femeilor în ceea ce privește frumusețea după 40 de ani. Femeia scorpion arată bine la orice vârstă, însă acum radiază. Acum știe să-și scoată în evidență calitățile și să-și ascundă defectele. Dacă la 20 de ani era o femeie are atrăgea priviri fără a mișca un deget, acum este expertă în arta seducției.

Pune mare accent pe aspectul său fizic și face tot posibilul pentru a se menține în forma ideală. Nu numai că atrage privirile bărbaților, le atrage și pe cele ale femeilor care sunt invidioase pe aspectul său fizic.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.