EștiSuperbă.ro

Ce spune forma sprâncenelor tale despre destinul tău

Știai că forma sprâncenelor este la fel de importantă în cultura chineză precum linia vieții din chiromanție? Prezicătorii chinezi din vremurile de demult considerau că sprâncenele arată durata vieții și dezvăluie o mulțime de secrete despre destinul nostru. În cultura chineză, forma sprâncenelor este asociată cu viața, cu familia, cu frații și surorile, și cu prietenii. Pe de altă parte, dacă ochii sunt oglinda sufletului, sprâncenele reprezintă sensibilitatea, inteligența și înțelepciunea. Iată ce semnificație au sprâncenele în funcție de lungimea și forma lor.

Forma sprâncenelor și caracterul: Sprâncenele drepte. Acestea indică un caracter ferm, puternic, masculin, activ și plin de energie. Sunt specifice persoanelor impulsive, care acționează imediat și sunt mai puțin atente la detalii. Sprâncenele arcuite: Sunt specifice persoanelor mai sensibile, iubitoare de frumos, feminine, pasive și înclinate spre reverie. Aceste persoane sunt atente la detalii și la nuanțe și sunt foarte creative. Forma sprâncenelor arcuite în mod natural este legată și de mult noroc în dragoste.

Ce arată grosimea sprâncenelor: Sprâncenele groase și pline. Sunt persoane active și temperamentale, pot deveni chiar răutăcioase și răzbunătoare, dacă au motiv. Sprâncenele subțiri. Sunt persoane singuratice, visătoare, au relații sporadice și nu sunt apropiate nici de familie. Sprâncenele lungi, care ajung la coada ochiului. Oamenii cu sprâncene lungi sunt cinstiți, deschiși și le place să aibă mulți prieteni. Sunt norocoși și se bucură de o viață lungă, cu o situație materială destul de bună. Mulți dintre ei pot face avere, dacă sunt înțelepți și învață să investească cu folos. Cu cât sunt mai lungi sprâncenele, cu atât vor avea mai mult succes.

Sprâncenele scurte. Acestea sunt semnul unui destin mai puțin fericit. Persoanele care au sprâncene scurte, au puțini prieteni, au puțin noroc în viață și muncesc mult pentru a obține ce își doresc. Relațiile lor conjugale sunt tensionate și sub semnul întrebării. Sprâncenele rare: Arată un destin straniu, cu multe schimbări majore, inclusiv divorț și pierderea celor dragi. Ce dezvăluie poziția sprâncenelor: Sprâncenele situate mai sus, spre centrul frunții. Aparțin persoanelor calme, echilibrate, care au realizări mari din tinerețe și se bucură de o familie iubitoare. Sprâncenele situate aproape de gene. Aparțin unor persoane materialiste, bune la afaceri și interesate de profit. Astfel de persoane sunt egoiste, concentrate asupra nevoilor lor și mai puțin atașate de familie, scrie libertateapentrufemei.ro