EștiSuperbă.ro

Cele mai bune trucuri cu ajutorul cărora poți obține sprâncenele perfecte

Sprâncenele frumoase și naturale sunt una dintre cele mai minunate tendințe de frumusețe. Mai jos vei găsi un ghid util pentru a vă face sprâncenele să arate absolut minunat chiar la rine acasă, fără a cheltui o avere la saloanele și la artiștii de machiaj.

Înainte de a începe, trebuie să stabiliți dacă sprâncenele voastre sunt destul de groase. Nu vă faceți griji dacă descoperiți că sprâncenele nu îndeplinesc anumite standarde sau tendințe de grosime. Puteți apela oricând la uleiuri speciale pentru a impulsiona creșterea părului din sprâncene. Înainte de a merge la culcare, încercați să vă masați sprâncenele timp de 3-5 minute utilizând ulei de ricin, ulei de măsline sau ulei de migdale pentru o creștere mai rapidă a părului. Nu va trebui să așteptați mult pentru a obține rezultate uimitoare.

Găsiți forma perfectă a sprâncenelor pentru forma feței voastre: Dacă fața ta este rotundă, încercă să creezi o arcuire a sprâncenelor cât mai înaltă. Căutați o formă a sprâncenelor care urmează o linie dreaptă până la începutul frunții și stați departe de o formă rotunjită. Acest lucru va face ca fata sa arate foarte rotundă. Pentru o față pătrată, luați în considerare o formă curbată a sprâncenelor, o formă unghiulară. Renunță la formele subțiri și scurte. Femeile cu o față în formă de inimă ar trebui să aibă cu o arc scăzut și o formă rotundă a sprâncenelor, deoarece creează un aspect mai natural. Evitați sprâncenele arcuite: vă poate face fața să pară mai lungă. Dacă aveți fața ovală, alegeți o formă plană și înclinată a sprâncenelor.

Pentru a identifica cele trei puncte de care trebuie să țineți cont în momentul în care vă modelați sprâncenele, folosiți metoda „creion”. Plasați un creion într-o linie dreaptă de-a lungul nasului vostru, acesta va fi începutul (în interiorul) frunții. Apoi, așezați creionul de-a lungul nasului. Acesta va fi arcul, partea cea mai înaltă a frunții. Acum mișcați creionul astfel încât sfârșitul nării și marginea exterioară a ochiului să fie aliniate, acesta este finalul sprâncenei voastre..

Cum să obțineți sprâncenele perfecte: După ce ați terminat cu teoria, pregătiți-vă să treceți la partea practică. Luați-vă penseta și începeți să vă smulgeți firele de păr nedorite!

Asigurați-vă că v-ați așezat confortabil și că aveți o lumină bună în cameră. Investește într-o pereche de pensete de înaltă calitate – acest instrument esențial pe care îl utilizați trebuie să fie eficient în prinderea sprâncenelor. Rulați un cub de gheață peste sprâncene pentru a reduce roșeața, umflarea și durerea sau aplicați o cremă hidratantă. Aveți grijă când smulgeți părul din zona de deasupra frunții: dacă vă deplasați prea mult și o suprasolicitați, fruntea va arăta nefiresc. De fiecare dată când iei câteva fire de păr, fă câțiva pași înapoi pentru a vedea imaginea se ansamblu și pentru a evalua rezultatul.

Cum se conturează sprâncenele: Probabil că acest lucru este cel mai greu: cum să umpleți sprâncenele astfel încât să pară mai groase și mai naturale. În cazul în care sprâncenele voastre sunt mai deschise decât culoarea părului, puteți încerca să le colorați utilizând o vopsea specială pentru sprâncene.

Rețineți că nuanța sprâncenelor trebuie să fie foarte aproape de tonul părului. Dacă alegeți o culoare care are câteva tonuri mai închise decât părul, sprâncenele voastre vor arăta mai degrabă nenaturale.

Puteți să vă umpleți sprâncenele cu ajutorul unui creion, fard special pentru sprâncene sau chiar cu ajutorul unui rimel. Un creion vă ajută să creați un aspect mai natural și să ascundeți spațiile goale. Utilizând fardul, puteți obține sprâncene mai groase, în timp ce rimelul este un must-have pentru femeile cu sprâncene rebele și groase.

Pașii de bază pentru obținerea sprâncenelor perfecte sunt aproape la fel, indiferent de instrumentul de umplere pe care îl utilizați:

1. Folosiți o perie pentru sprâncene pentru a curăța ușor firele de păr, pentru a fixa sprâncenele și pentru a completa spațiile fără păr.

2. Conturați coada sprâncenelor voastre, dacă este necesar, și conturați marginile de sus și de jos. Fii atentă la marginile formei tale naturale; nu aplicați prea multă culoare, mai ales în apropierea podului nasului.