EștiSuperbă.ro

Cele mai comune greșeli de makeup pe care le fac femeile. Bărbații fug de femeile care fac asta!

Toate femeile folosesc produse cosmetice zilnic, însă doar câteva folosesc machiajul în mod corect, deși toate ar trebuie să știe acest lucru. Există anumite greșeli pe care femeile le fac în momentul în care aplică machiajul și care le pot dăuna sănătății tenului. Bărbații iubesc în general femeile naturale și fug de cele care se machiază în exces. Aceste greșeli pot ține bărbații la distanță. Tu crezi că le faci?

1. Fardul de obraz: Fardul de obraz este indispensabil pentru femei pentru că le accentuează trăsăturile feței. De cele mai multe ori, femeile nu realizează că aplică acest produs greșit, ceea ce le face să arate groaznic. Încearcă să nu aplici prea mult fard de obraz pentru că vei arăta ca un clovn.

2. Aplicarea corectorului: Multe dintre noi fac această greșeală în încercarea de a ascunde imperfecțiunile feței. Această greșeală îți va oferi un aspect oribil și vei părea mult mai bătrână.

3. Aplicarea rimelului: Atunci când aplici rimelul, este important să-l aplici doar pe genele superioare și nu și pe cele inferioare. Nu uita că nu trebuie să exagerezi cu rimelul pentru că genele ți se vor lipi și nu cred că îți dorești acest lucru.

4. Alegerea rujului nepotrivit: Rujul sau gloss-ul pe care îl folosești îți poate schimba total look-ul. Ar trebui să încerci nuanțe mai aprinse și îndrăznețe, însă trebuie să fii atentă să nu depășești conturul buzelor.

5. Sprâncenele: Sprâncenele ne definesc fața și ne fac să arătăm mai bine, însă este foarte important să fie cât ma naturale. Femeile apelează la tot felul de metode pentru a le face să iasă în evidență, însă nu știu că tot ce reușesc să facă este să își strice imaginea.

6. Conturarea buzelor: Femeile vor să aibă buze mari și bine definite și de aceea tind să facă anumite greșeli. Unele dintre ele își conturează într-un mod exagerat buzele și-și depășesc conturul natural. Nu trebuie să faci asta pentru că vei arăta groaznic, iar bărbații nu apreciază femeile care fac asta.