EștiSuperbă.ro

Cum să reduci vergeturile folosind bătrâna aspirină

Toate femeile visează la o siluetă ideală și la o piele perfectă. Nu este surprinzător că apariția chiar și a celor mai mici vergeturi pe corp oferă multă neplăcere și disconfort femeilor. Toate femeile se confruntă cu vergeturile la un moment dat și toate vor să scape de ele cât mai repede cu putință. Vrei să înveți cum să elimini vergeturile? Dacă cineva spune că acest lucru este imposibil, să nu credeți. Trebuie doar să ieși din zona ta de confort și pielea se va schimba într-un mod magic!

Nu contează cum au apărut. Chiar dacă au apărut după o creștere rapidă în greutate și arată ca niște caneluri adânci, există o cale prin care poți scăpa de ele. Aspirina este probabil cel mai cunoscut remediu cu ajutorul căreia poți scăpa de inesteticele vergeturi, care, în plus, poate fi cumpărată din orice farmacie. Ajută la ameliorarea durerilor de cap, reduce temperatura corpului și acționează ca un anticoagulant. Știați că poate rezolva și problemele pielii?

Ei bine, luați trei comprimate de aspirină și pisați-le. Apoi amestecați cu apă și aplicați amestecul pe zona cu probleme. Lăsați acest amestec să acționeze timp de cincisprezece minute și apoi spălați-l. Faceți această procedură în fiecare zi și veți vedea rezultate excelente după o lună.

De asemenea, puteți să vă masați soldurile sau burta cu Aloe Vera sau vitamina E. Luați o bucată de plantă de Aloe Vera și masați-vă șoldurile și burta în fiecare zi. Același lucru funcționează și în cazul vitaminei E. Luați o capsulă și masați pielea pentru douăzeci de minute. Pentru a preveni vergeturile în viitor, trebuie să urmăriți greutatea. Salturile clare ale greutății corporale pot duce, în majoritatea cazurilor, la consecințe neplăcute pentru piele. Mănâncă corect. Este de dorit să se limiteze consumul de făină și alimente dulci și sare.

Nu uitați de legume și fructe proaspete, carne, pește și fructe de mare. Monitorizați conținutul caloric în timpul fiecărei mese. Nu neglija exercițiile fizice. Activitatea fizică moderată îmbunătățește starea pielii. Nu contează dacă vizitați o sală de fitness sau lucrați de acasă. De asemenea, este bine să mergeți foarte mult pe jos sau să alergați în aer liber. Masați zonele cu probleme după duș. După procedură, nu uitați de utilizarea cosmeticelor pe bază de colagen, elastină, extracte de plante medicinale și acid hialuronic.