EștiSuperbă.ro

Dacă aplici pe dinți aceste două ingrediente, rezultatele vor fi uimitoare. Dinții îți vor străluci!

Dinții sunt considerați una dintre cele mai importante caracteristici ale feței noastre, deoarece dezvăluie trăsăturile noastre de personalitate și sănătatea noastră generală, motiv pentru care toată lumea iubește dinții albi, deoarece nimic nu este mai bun decât un zâmbet încrezător. Dinții transmit un mesaj despre igiena noastră personală și cred că dinții galbeni nu sunt un semn de igienă bună și uneori acești dinți galbeni ne fac să ne pierdem încrederea atunci când avem nevoie cel mai mult. Poate că și tu ai încercat tot felul de metode prin are să-ți albești dinții, însă fără rezultat? Ei bine, remediile naturale pe care le foloseau străbunicii noștri sunt cele mai eficiente. Iată câteva dintre ele:

1. Ingredientele naturale precum turmenicul și uleiul de cocos sunt benefice pentru albirea dinților și, totodată, ajută la întărirea gingiilor. 

Turmericul este surprinzător de eficient pentru albirea dinților, în timp ce uleiul de cocos este folosit pentru detoxifierea lor. Amestecul ambelor ingrediente funcționează bine și foarte eficient în albirea și întărirea gingiilor.

2. Iată tot ce trebuie să faci pentru a reda dinților tăi strălucirea și albul pur de odinioară. Ai nevoie doar de două ingrediente naturale care vor face minuni. 

Pentru acest remediu veți avea nevoie de turmeric, ulei de nucă de cocos și o perie pentru aplicarea corectă. Luați o lingură de turmeric și o lingură de ulei de nucă de cocos și amestecați bine. După amestecare, înmuiați peria în pastă și asigurați-vă că luați o cantitate suficientă pe perie și apoi spălați-vă ușor dinții. Lăsați pasta să acționeze timp de 5 minute și apoi clătiți-o.