EștiSuperbă.ro

Folia de aluminiu îți poate face părul mai puternic, mai strălucitor și mai sănătos

Multe femei din întreaga lume încearcă să-și păstreze părul sănătos și frumos, dar, din păcate, nu toată lumea reușește. Motivele sunt multe pentru care nu reușim mereu să ne menținem părul așa cum ne-am dori noi. În plus, oamenii sunt diferiți și de aceea avem și diferite tipuri de păr și uneori ceea ce se potrivește prietenei tale nu este atât de bun și pentru tine. Uneori, cheltuim o mulțime de bani pe produse cosmetice scumpe și pe tratamente pentru păr.

Toate femeile își doresc un păr lung, frumos și sănătos, dar ceea ce nu știu ele este faptul că cel mai bun ajutor pentru a obține asta se află chiar în casa lor și nu în saloanele de înfrumusețare. Mai mult decât atât, acest procedeu nu vă va face să cheltuiți o mulțime de bani pe ingrediente. Pe lângă faptul că acest procedeu este extrem de simplu, toată lumea își permite.

De ce ai nevoie? O banană, o lămâie și doi litri de lapte. Mai întâi de toate, trebuie să stoarceți lămâia, apoi amestecați-o cu banane și lapte. Sună simplu, nu? Acum, când aveți amestecul gata, aplicați-l pe tot părul și acoperiți-l cu o folie de aluminiu. Asta este, așteptați doar 30 de minute și spălați-l cu șamponul în mod obișnuit. Odată ce părul se usucă, veți fi mai mult decât uimite de efectul pe care îl va avea această mască pentru păr.

Mai mult decât atât, dacă sunteți unul dintre cei care suferă de mătreață – veți uita pentru totdeauna de această afecțiune, dacă utilizați această mască în mod regulat. După cum puteți vedea, toate remediile eficiente sunt ușoare.

În loc să mergi la saloanele de înfrumusețare, este mai bine să folosești ingrediente naturale, eventual remedii preparate chiar de tine. De aceea, acest procedeu este perfect pentru tine și pentru sănătatea părului tău.