EștiSuperbă.ro

Top 10 FEMEI despre care NU vei crede că sunt REALE – Femeia de la numărul 7 este IREALĂ!

Toată lumea vrea să fie în centrul atenției, însă unii oameni duc această dorință la extrem și devin persoanele pe care vrei să le eviți. Mai jos vei găsi o listă cu 10 femei populare pe internet pentru trăsăturile lor fizice unice.

1. Jocelyn Wildenstein – operație estetică eșuată.

Jocelyn Wildenstein

Jocelyn este fosta soție a lui Alec Wildenstein, însă aceasta nu este singura ei calitate. Este cunoscută pentru înfățișarea ei de ”monstru” pe care a căpătat-o în urma unor operații estetice eșuate. Aparent, a vrut să arate precum o pisică , însă arată mai mult ca o creatură marină. Spune că a cheltuit în jur de 4 milioane de dolari pe aceste operații estetice.

2. Big Bechine – femeia cu cei mai mari sâni din lume.

Bechine are 27 de ani și este cunoscută pentru ceea ce este destul de evident, sânii uriași. Are cei mai mari sâni din lume ,fiecare dintre ei cântărind 42 de kilograme. Mărimea lor este absolut ridicolă și ne putem imagina cât de inconfortabil pot fi. Dacă te gândești că această poză este editată, ei bine, știu că este șocant, însă nu este.

3. Julia Gnuse – cea mai tatuată femeie din lume.

Julia este cunoscută pentru tatuajele sale care îi acoperă tot corpul. 95% din suprafața corpului ei este tatuată și deține recordul pentru cea mai tatuată femeie din lume. Această femeie de 61 de ani locuiește în Statele Unite și este una dintre femeile care ți s-ar putea părea ireale.

4. Kim Goodman – femeia care își poate scoate ochii din orbite.

Kim poate să-și scoată ochii 12 centimetri din orbită. Deține recordul pentru cei mai elastici ochi din lume. Mie mi se pare că arată înspăimântător.

5. Elisany da Cruz Silva – cea mai înaltă femeie.

Această femeie din Brazilia are 2 metri și 10 centimetri ceea ce o face cea mai înaltă femeie din lume. Este fascinant că prietenul ei est cu mult mai scund decât ea, însă fac un cuplu adorabil. Totuși pare un gigant pe lângă prietenul ei.

6. Jyoti Amge – cea mai scundă femeie.

De la cea mai înaltă la cea mai scundă. După a 18-a aniversare a lui Jyoti, a fost declarată cea mai scundă femeie de pe pământ și deține și recordul pentru acest statut.

7. Asha Mandela – femeia cu cel mai lung păr.

Această femeie este Rapunzel din viața reală și părul ei are un metru și 65 de centimetri. Este femeia care deține recordul pentru cel mai lung păr din lume. Este foarte mândră de înfățișarea ei.

8. Christine Walton – femeia cu cele mai lungi unghii.

Christine este mândră de faptul că deține recordul pentru cele mai lungi unghii. Această femeie de 45 de ani din Las Vegas are unghiile de 304 centimetri la mâna dreaptă, iar la stânga de 292 de centimetri, în total 601 centimetri.

9. Valeria Lukyanova – păpușa Barbie.

Această femeie din Rusia este asemenea păpușii Barbie. Cu excepția sânilor, corpul ei este complet natural pentru că se menține mergând la sală și are o dietă specială. Arată exact la fe ca păpușa Barbie!

10. Maria Jose Cristerna – femeia vampir.

Maria Jose a fost odată o femei normală din Mexic până s-a decis că vrea să arate diferit. S-a transformat într-o femeie vampir. Corpul ei este aproape complet tatuat , dinții sunt transformați și arată ca cei ai vampirilor veritabili, are coarne din titan băgate în cap și multe alte operații care au făcut-o să arate astfel. Este considerată o femeie ireală.