EștiSuperbă.ro

8 lucruri pe care bărbații le adoră în secret la femeile de care sunt îndrăgostiți

Bărbații nu sunt adepții vorbelor și nu obișnuiesc să spună ce simt, însă poți fi sigură că iubește lucrurile mici care au legătură cu tine.

În momentul în care un bărbat se îndrăgostește, sunt anumite lucruri mărunte sau mai puțin evidente care îi fac pe bărbați să zâmbească mereu. Dac nu știi care sunt lucrurile pe care bărbații le adoră în secret la femei, le găsești mai jos.

Știai despre ele?

1. Adoră când se gândește la tine și zâmbește. 

Atunci când sunt îndrăgostiți, și bărbații zâmbesc când se gândesc la iubita lor. Dacă un bărbat este norocos în dragostea, va avea o femeie care va intra în viața lui și care îi va aduce zâmbetul pe buze chiar și atunci când nu este în preajmă.

2. Adoră când te face să zâmbești. 

Bărbații care iubesc, adoră să-și vadă iubitele zâmbind, râzând sau simțindu-se bine. Mai mult decât atât, iubesc să fie ei sursa fericirii partenerei lor chiar dacă acest lucru înseamnă că facă glume prostești.

3. Adoră să fie aproape de tine din punct de vedere fizic. 

Fie că vă îmbrățișați pe canapea în timp ce vizionați un film, fie că așteptați taxiul, bărbaților le place să fie cât mai aproape de partenerele lor.

În momentul în care un bărbat este aproape de o femeie din punct de vedere fizic, se va simți mult mai conectat cu ea din punct de vedere emoțional. Când sunt îndrăgostiți, bărbaților le este greu să nu aibă femeia iubită cât mai aproape.

4. Adoră când te prinde că îl privești. 

Ca și femeile, și bărbați vor să se simtă doriți și tânjesc și ei după atenție. Bărbaților le place la nebunie să-și prindă iubitele în timp ce se uită la ei când fac diverse lucruri prin casă.

5. Adoră cât de natural de comportă în compania ta.

Când întâlnești persoana perfectă pentru tine, se simți bine în compania ei și simți că nu trebuie să te prefaci nici măcar pentru o secundă cu nimic. Bărbații adoră acest sentiment pe care îl au în compania parteneri lor.

6. Adoră să îți ceară sfatul. 

Când respecți pe cineva cu adevărat pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce gândesc, le apreciezi extrem de mult părerile și gândurile. De asemenea, vei vrea să îți dea un sfat.

Dacă bărbatul cu care te întâlnești îți cere sfatul sau opinia și, mai mult decât atât, ține cont de ceea ce-i spui, înseamnă că care mare încredere în tine.

7. Adoră când te vă apropiați din punct de vedere fizic. 

Nu este vorba neapărat despre amor. Și bărbaților le plac lucrurile mărunte precum îmbrățișările, pupicurile pe frunte fără nici un motiv, atingerile tandre sau pur și simplu să stai lângă el și să-l ții de mână pe stradă.

8. Adoră să se uite în ochii tăi. 

Poate că ți se pare ciudat să te uiți în ochii partenerului în timp ce se uită și el în ai tăi, însă bărbaților le place la nebunie acest lucru. Se spune că ochii sunt poarta către suflet și de aceea, bărații consideră că așa stabilesc o legătură mult mai puternică cu partenera lor.