EștiSuperbă.ro

2 zodii de bărbați care iubesc prea puțin

Fiecare persoană iubește diferit și unii oameni nu își exteriorizează sentimentele niciodată. Se spune că femeile iubesc mai mult decât bărbații și de cele mai multe ori chiar așa este.

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile de bărbați care nu știu să iubească:

Bărbatul TAUR: 

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt mult prea ocupați de ei pentru mai avea timp și pentru o altă persoană. Chiar dacă acești nativi îți pot jura dragostea lor, nu pot iubi pasional și irevocabil. Iubirea lor este limitată.

La începutul relației cu un taur, nu poți vedea egoismul lui pentru că se va purta ireproșabil față de partenera lui. O va surprinde cu gesturi romantice și cu vorbe mieroase.

Acestă zodie este una dintre cele mai bune în a ale cuceririlor, însă nu știe cum să păstreze pasiunea. Odată ce un taur este convins că te-a cucerit, își va pierde imediat interesul. Dorințele și nevoile lui sunt mereu mai importante decât cele pe care le ai tu.

Problemele taurului sunt peste ale tale și tu vei fi cea care va investi în relația voastră. El se va culca pe o ureche, fiind convins că ești a lui pentru totdeauna chiar dacă el nu mai face nici un efort pentru a te păstra.

Astfel, taurii au multe de învățat la capitolul iubire…

Bărbatul VĂRSĂTOR: 

Vărsătorii sunt inteligenți și plini de idei mărețe și de aceea, nu este deloc greu să te îndrăgostești de un astfel de bărbat, ba chiar vei ajunge să-l iubești atât de mult, încât nici nu te vei mai ocupa de propria persoană.

La început, nu va fi egoist și va fi interesat total de tine și de nevoile tale, însă când o să-l cunoști mai bine, vei realiza că acești bărbați se gândesc doar la binele lor și te vor părăsi pentru a se retrage în singurătate.

Lumea proprie pe care vărsătorii și-o crează este sacră pentru ei. Acolo se simt invincibili, siguri pe ei și nu au nevoie de nimeni pentru a fi fericiți. Libertatea îi face fericiți pe acești nativi, de aceea, este mai bine dacă nu intri într-o relație cu acești nativi.

Acești bărbați nu știu să iubească pentru că se iubesc prea mult pe ei și au o dragoste infinită pentru propria lor lume, însă lumea reală li se pare monotonă și plictisitoare. Puține femei pot schimba un bărbat vărsător și dacă reușești să faci acest lucru, ești cu adevărat specială.