Ești superbă

3 ZODII de BĂRBAȚI care iubesc 2 FEMEI în același timp – Ei sunt bărbații care joacă la 2 capete!

Este greu de crezut că cineva poate să iubească două persoane în același timp cu aceeași intensitate, însă unele persoane char pot face acest lucru. Iată 3 ZODII ale sexului tare care sunt predispuse spre dualitate în dragoste:

1. Bărbatul GEMENI:

Se știe despre gemeni că au o personalitate duală, însă acest lucru nu se întâmplă doar în viața de zi cu zi, ci și în dragoste. Nativul aceste zodii este fermecător și senin și este pregătit în orice moment să cadă în capcana iubirii, având întotdeauna inima deschisă. Este impulsiv în iubire și îi plac jocurile amoroase. Este posibil să se îndrăgostească în același timp de două persoane și să ajungă să le iubească pe ambele, însă nu în mod egal. Nu își iubește partenerele la fel pentru că nu vrea să își asume responsabilitatea pentru nici una dintre relații. Deși poate iubi două femei concomitent, le poate face pe ambele fericite. Bărbatul gemeni poate avea o relație de durată ,dar nu poate fi loial unei singure femei. Pentru el nu este suficient o relație pentru că una reprezintă stabilitate, iar cealaltă pasiune și intensitate. Orgoliul său crește pe măsură ce are mai multe cuceriri, de aceea este un fel de Don Juan al zodiacului.

2. Bărbatul BERBEC:

Nativul aceste zodii are o personalitate puternică și nu se abate niciodată de la principiile sale de viață, fiind foarte responsabil. Bărbatul berbec este perfecționist și de aceea este foarte pretențios când vine vorba de femeia cu care își va petrece restul vieții. Îi place să domine într-o relație și vrea totul de la o femeie, iar atunci când nu obține ce își dorește, pornește în căutarea altei femei care poate să-i ofere lucrurile care-i lipsesc. Îi place să simtă fluturi în stomac ,extazul pasiunii, însă îi place și stabilitatea pe care o are acasă. Este o adevărată provocare pentru el să iubească două femei în același timp. Este flatat de ideea că este iubit de două femei în același timp și îi place adrenalina provocată de această situație.

3. Bărbatul SCORPION:

Nativul acestei zodii este ahtiat după pasiune și după plăcerile senzuale. Își dorește să se perfecționeze și să atingă chiar perfecțiunea în acest domeniu și nu refuză niciodată o nouă aventură și se lasă ghidat de instinctele sale sexuale. Bărbatul scorpion face întotdeauna distincție între iubirea sexuală și cea sufletească și acest lucru îl pune mereu în dificultate pentru că trebuie să se împartă între cele două relații. Misterul și neprevăzutul îi stârnesc pasiunea.

 

CITEȘTE MAI DEPARTE URMĂTORUL ARTICOL: 

ZODIILE care formează cupluri perfecte – Se atrag ca un magnet!

Astrele au un mare impact asupra personalității nativilor, dar și asupra felului în care aceștia se înțeleg între ei. Unele zodii sunt perfect compatibile cu altele, pe când unele semne zodiacale nu se înțeleg deloc. Iată care sunt zodiile care se atrag reciproc:

BERBEC:

Semne cu cea mai bună compatibilitate: gemeni, leu, săgetător, vărsător.

Berbecul, fiind un semn de foc, se potrivește foarte bine cu celelalte semne de foc – leu și săgetător – dar și cu semne de aer – gemeni și vărsător. Berbecii sunt foarte temperamentali și nerăbdători, însă pot fi și aventuroși și energici.

TAUR:

Semne cu cea mai bună compatibilitate: rac, fecioară, capricorn și pești.

Taurul este un semn de pământ și este atras de celelalte semne de pământ – capricorn și fecioară – dar și de semnele de apă –  pești și rac. Deși uneori sunt lacomi, taurii sunt de încredere.

GEMENI:

Semene cu cea mai bună compatibilitate: berbec, leu, balanță, vărsător.

Nu este surprinzător că gemenii sunt atrași de semne de aer – vărsător și balanță – însă se înțeleg de minune și cu leul și berbecul. Gemenii sunt foarte inteligenți și sunt firi versatile. Le place viața și sunt foarte sociabili.

RAC:

Semne cu cea mai bună compatibilitate: taur, fecioară, scorpion, pești.

Racul se potrivește cu semnele de apă – pești și scorpion – dar și cu semnele de pământ – taur și fecioară. Atunci când sunt îndrăgostiți racii se dăruiesc cu totul și sunt de obicei precauți.

LEU:

Semne cu cea mai bună compatibilitate: berbec, gemeni , balanță, săgetător.

Leul se potrivește cu semnele de foc, normal – berbec și săgetător – dar și cu semnele de aer – gemeni și balanță. Leii sunt capabili de multă iubire și acceptă cu greu părerile celorlalți.

FECIOARĂ:

Semne cu cea mai bună compatibilitate: taur, rac, scorpion, capricorn.

Nativii din această zodie se înțeleg de minune cu semnele de pământ ca și ei – taur și capricorn – dar se bucură de o relație bună și cu racii și scorpionii. Fecioarele sunt foarte perfecționiști și critici.

BALANȚĂ:

Semne cu cea mai bună compatibilitate: gemeni, leu, săgetător, vărsător.

Balanța este compatibilă cu gemenii și vărsătorii ,dar se înțeleg de minune și cu leii și săgetătorii. Pot fi uneori indeciși și creduli, însă sunt șarmanți și diplomați.

SCORPION:

Semne cu cea mai bună compatibilitate: rac, fecioară, capricorn, pești.

Scorpionii se înțeleg bine cu racii și peștii care sunt semne de apă ca și ei, însă nu se dau în lături de la relațiile cu capricornii sau cu fecioarele. Deși scorpionul este cel mai puternic semn al zodiacului, uneori poate deveni răutăcios sau obsesiv.

SĂGETĂTOR:

Semne cu cea mai bună compatibilitate: berbec, leu, balanță, vărsător.

Săgetătorul este atras de berbec și de leu, dar se potrivește și cu semnele de aer precum balanța și cu vărsătorul. Uneori sunt prea optimiști și onești, însă sunt persoane foarte inteligente.

CAPRICORN:

Semne cu cea mai bună compatibilitate: taur, fecioară, scorpion, pești.

Capricornii au relații excepționale cu taurii și fecioarele, dar se înțeleg foarte bine și cu scorpionii și peștii. Sunt foarte disciplinați și atenți și nu se aruncă cu capul înainte, însă sunt foarte pesimiști.

VĂRSĂTOR:

Semne cu cea mai bună compatibilitate: berbec, gemeni, balanță, săgetător.

Vărsătorul are relații bune cu gemenii și cu balanțele ,dar și cu semnele de foc precum berbec și săgetător. Sunt foarte inteligenți și independenți, dar loiali.

PEȘTI:

Semne cu cea mai bună compatibilitate: taur, rac,scorpion, capricorn.

Peștii se înțeleg bine cu racii și scorpionii, însă și cu taurii și capricornii. Nativii din această zodie au o imaginație foarte bogată și sunt foarte sensibili, însă uneori sunt foarte idealiști.

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.