EștiSuperbă.ro

3 zodii de femei care au doar relații de durată – Nu le plac aventurile!

Aventurile de o noapte nu sunt pentru toată lumea. Unele persoane iubesc mult prea mult și se atașează foarte repede de persoanele din jurul lor pentru a putea avea o aventură de o noapte, altele nu au nici o problemă cu acest lucru, ba chiar adoră să facă asta.

Acest aspect este puternic influențat de planul astral al fiecărei persoane, drept pentru care doar unele semne zodiacale pot avea relații de lungă durată, în locul aventurilor.

Iată care sunt zodiile care preferă relațiile serioase în locul aventurilor de o noapte:

BERBEC: 

Femeile berbec sunt cunoscute pentru firea lor reci și fără apetit intim și de aceea, bărbații nu se încumetă să agațe prea des o femeie berbec într-un bar. În plus, aceste femei nu se lasă cucerite de munca de convingere a bărbaților atunci când vor să facă amor cu ele.

Singurul care poate convinge o femeie născută sub acest semn zodiacal să aibă o aventură de o noapte este un amic foarte apropiat. Totuși, deși poate că-i va surâde la început ideea, aceste femei nu o vor face pentru că au principii de viață la care nu renunță, mai ales dacă se află într-o relație deja.

BALANȚĂ: 

Se știe despre aceste native că sunt persoane echilibrate. Ele nu se aruncă niciodată cu capul înainte și se gândesc foarte bine înainte de a lua o decizie. Oricât de mult și-ar dori să facă amor cu un străin, nu o vor face pentru că se vor gândi mereu la ce va spune lumea despre ele.

Dragostea pentru aceste native trebuie să fie perfectă, plină de dramatism. Femeile balanță vor să se pregătească pentru partidele de amor și să fie totul perfect și de aceea, nu pot avea niciodată o aventură de o noapte spontană.

FECIOARĂ: 

Aceste femei nu agreează de nici un fel ideea de a face amor cu o persoană necunoscută. Pentru ele, relațiile intime trebuie să fie ca la carte și în opinia lor, bărbații care încearcă să le ducă în pat din prima noapte, sunt nestatornici și de necontrolat.

Nativele născute sub acest semn zodiacal țin foarte mult la igienă și doar la acest aspect se gândesc în momentul în care se vorbește despre o aventură de o noapte cu o persoană pe care nu o cunosc deloc.