Ești superbă

5 zodii de femei care vor fi înșelate în această iarnă

Fiecare relație trece și prin perioade mai grele, însă uneori partenerii nu pot ierta anumite greșeli. Infidelitatea este o experiență peste care ne este foarte greu să trecem. De obicei, se întâmplă ca unul dintre parteneri să calce greșit atunci când nu se simte confortabil în relația pe care o are și de aici vine și dezamăgirea celuilalt.

Iarna aceasta poate fi o perioadă grea pentru unele femei din zodiac pentru că este posibil să aibă parte de niște dezamăgiri din partea partenerului de viață. Astrele ne dezvăluie ce zodii de femei vor trece prin momente grele, femei care vor fi înșelate și dezamăgite.

Femeia BERBEC:

IArna aceasta va reprezenta un moment de răscruce pentru nativele născute în zodia berbec pentru că va afla că partenerul său o înșeală de ceva timp. La început va tinde să dea vina și pe ea deoarece are un caracter vulcanic și a aruncat cuvinte pe care acum le regretă. Totodată, are o fire puternică și uneori are tendința să îi domine pe bărbați.

Uneori extrem de dominatoare, femeia berbec îi pune pe fugă pe bărbați pentru că bărbații din viața ei caută afecțiune și tandrețe. Nativele acestei zodii nu sunt prea norocoase și nu au avut ocazia până acum să găsească un bărbat pe gustul lor.

Femeia GEMENI:

Femeia gemeni tinde uneori să facă anumite gesturi care îl deranjează pe partenerul ei, însă face asta din dorința de a-l păstra. Fire impulsivă, va reacționa necugetat și va arunca cu vorbe tăioase.

Deși îi este extrem de greu să treacă peste acest episod nefericit din viața ei, infidelitatea, va învăța ceva din această experiență și își va schimba prima dată comportamentul. Pentru ea, această etapă reprezintă un nou început și nu un capăt de lume.

Femeia FECIOARĂ:

Nativele acestei zodii sunt soțiile perfecte, însă uneori îi sufocă prea mult pe bărbați și de aceea aceștia vor căuta alinarea în brațele altor femei. Poate că partenerul lor se simte copleșit de situație și aleg să evadeze în patul străinelor.

Femeia fecioară apreciază adevărul și de aceea preferă să afle de la partener. Urăște trădarea și de aceea această experiență va fi mult mai dureroasă.

Femeia BALANȚĂ:

Este cunoscut faptul că nativele acestei zodii sunt unele dintre cele mai sensibile femei din zodiac. Însă, femeia balanță se află printre femeile care vor fi înșelate în această toamnă.

Atunci când este într-o relație și iubește cu adevărat, femeia balanță se pune pe locul 2 și își ridică partenerul în slăvi. Este foarte devotată și poate acest lucru îl copleșește pe partenerul ei. Va trece cu greu peste infidelitate, dar se și bucură într-un fel pentru că realizează că merită pe cineva mai bun.

Femeia VĂRSĂTOR:

Nativele acestei zodii sunt caracterizate de confuzie și inconștiență pentru că se mint singure, deși observă că ceva nu merge bine în relația lor. Odată ce se află într-o relație se schimbă complet și nu mai sunt aceleași femei hotărâte de la început și poate din această cauză bărbații din viața lor aleg să plece.

9 semne că te afli într-o relație toxică

Nu este greu să ai o relați, este mai greu să menții dragostea și să o facă să dureze. Societatea ne-a învățat că trebuie să depindem emoțional de partenerul nostru, dar, de fapt, o relație stabilă ar trebui să includă respect și libertate pentru ambii parteneri.

Însă, dragostea este oarbă și ignorăm aceste semne cum că ne aflăm într-o relație care ne face mai mult rău decât bine. Iată câteva semne la care trebuie să fii atentă și care te vor face să privești relația ta cu alți ochi.

1. Partenerul tău nu te lasă să ieși doar cu prietenii tăi.

Poate că nu ai realizat, dar abia te vezi cu prietenii tăi și atunci când va întâlniți partenerul tău este mereu prezent. Trebuie s înțelegi că uneori trebuie să ai timp doar pentru tine. Petrecând prea mult timp împreună cu partenerul tău va deveni ca o dependență și, mai ales, ca o rutină.

2. Îți controlează portofelul.

Încrederea este esențială, dar trebuie să te pui întotdeauna pe tine pe primul loc. Ce ai face dacă relația se sfârșește și realizezi că partenerul tău a profitat de tine în tot acest timp? Violența economică este o formă de dominare. Este normal ca partenerii să împartă totul, dar ai mare grijă până unde mergi cu aceste lucruri.

3. Îți controlează telefonul.

Acest gest nu se face din dragoste, ci din gelozie sau nesiguranță. Este o invadare a intimității și totodată un semn al unei relații nesănătoase. Aceste lucruri pot duce la violență domestică și dacă nu există încredere în relația ta, mai bine ieși cât încă nu este prea târziu.

4. Îți spune cum trebuie să te îmbraci.

Într-o relație nu trebuie să uiți că trebuie să te respecți și să te iubești pe tine însăți. Partenerului tău nu-i place cum te îmbraci? Nu el decide stilul tău vestimentar. Te îmbraci pentru tine, nu pentru ceilalți. Să-ți dezvolți o încredere în tine poate fi dificil, dar este un lucru esențial pentru relația ta.

5. Se enervează atunci când îți ia prea mult timp să răspunzi la telefon.

Dacă simți că atitudinea lui îți face rău, atunci trebuie să ieși din această relație pentru că o relație trebuie să-ți ofere pace și liniște sufletească, nu sentimente de neliniște. Dacă stai cu teamă și încerci să nu faci ceva greșit pentru a nu se supăra, atunci te afli într-o relație toxică.

6. Este gelos pe cel mai bun prieten al tău.

Gelozia este o boală. Este adevărat că uneori se glumește pe acest subiect, dar atunci când devine serioasă situația, este grav. Dacă partenerul tău nu are încredere în tine, nu va exista niciodată stabilitate.

7. Te temi să spui ce gândești.

Dragostea înseamnă fericire. Partenerul tău ar trebui să fie cineva în care să ai încredere, nu cineva cu care să-ți fie teamă să vorbești. Nu te teme să spui ce gândești și respectă părerile diferite.

8. Te insultă.

Dacă partenerul tău te critică și te insultă constant, nu ar trebui să-i mai permiți acest lucru. Dacă începi o relație, setează regulile de la început. Dacă te molestează, nu mai continua relația.

9. Prietenii te-au avertizat.

Dacă s-a întâmplat asta, ascultă-i. Prietenii și familia pot vedea lucrurile dintr-un alt unghi. Dacă observă că ești tristă sau tăcută, probabil că au observat că se întâmplă ceva în relația ta.

Specialiștii au identificat 4 tipuri de cupluri și soarta relației lor

Este destul de greu să întâlnești persoana perfectă pentru tine și până o întâlnești trebuie să fii dezamăgită de câteva ori. Însă, iubirea este cel mai frumos sentiment, însă oamenii nu apreciază întotdeauna ceea ce au.

Specialiștii de la Universitatea din Illinois au condus un experiment la care au participat 376 de cupluri îndrăgostite. Au încercat să înțeleagă cum se schimbă sentimentele oamenilor odată cu trecerea timpului și au studiat îndeaproape fiecare cuplu timp de 9 luni.

Ca rezultat al experimentului, au fost identificate 4 cupluri. Mai jos vei găsit cele 4 tipuri de cupluri care te pot ajută să-ți faci o părere despre relația pe care o ai. Iată care sunt acestea:

1. Cuplul cu divergențe, dar pasional.

Aceasta este relația ta dacă:

 • petreceți puțin timp împreună.
 • întâlnirile voastre sunt pline de pasiune.
 • atunci când vă întâlniți aveți divergențe, dar împăcările sunt pasionale.
 • nivelul sentimentelor tale se schimbă frecvent.
 • uneori pleci departe pentru o perioadă, începeți să vă simțiți lipsa unul altuia și vă grăbiți să fiți din nou unul în brațele celuilalt.

Acest tip de cupluri se potrivește foarte bine citatul următor: ”totul este complicat”,dar nu se despart niciodată pentru că se iubesc.

2. Cuplul dramatic.

Aceasta este relația ta dacă:

 • există multe urcușuri și coborâșuri în relația ta.
 • tinzi să iei decizii bazate pe experiențe negative și neplăcute din trecut.
 • de cele mai multe ori când sunteți împreună vorbiți despre relația voastră.
 • preferați să petreceți timpul separați, fiecare cu prietenii lor.

Cuplurile ca acestea se despart foarte des. Mai puțin de jumătate dintre aceste cupluri care au participat la experiment s-au căsătorit.

3. Cuplurile petrecărețe.

Aceasta este relația ta dacă:

 • vorbiți cel mai des pe rețelele de socializare.
 • sunteți un cuplu sociabil și aveți mulți prieteni cu care să ieșiți în oraș.
 • seara ideală pentru tine trebuie să conțină un joc de Monopoly cu prietenii, pregătirea cinei împreună sau ieșitul într-un club de noapte. Trebuie să petreceți până dimineața.
 • vă simțiți confortabil unul în compania altuia și vorbiți despre orice.

Aceste relații sunt considerate ca fiind foarte puternice pentru că sunt bazate pe prietenie în primul rând. 2 din 3 cupluri care au participat la experiment s-au căsătorit.

4. Partenerii orientați unul către altul.

Aceasta este relația ta dacă:

 • petreceți foarte mult timp împreună.
 • aveți hobby-uri și interese comune.
 • faci alegeri pe baza dezvoltării relației tale.
 • vă decideți împreună unde o să vă petreceți vacanța.
 • încercați să rezolvați conflictele făcând compromisuri.

Acest tip de relație este cel mai fericit: 90% dintre cuplurile care au participat la experiment au construit familii puternice.

Adaugă comentariu

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!