Ești superbă

Care este cea mai perversă zodie!

Chiar dacă fiecare om este diferit în felul lui, acest lucru nu înseamnă că nu avem fiecare numite lucruri comune care ne leagă, precum faptul că avem cu toții temeri sau dorințe ascunse. Astăzi este momentul să vorbim despre cât de pervers este fiecare om în parte în funcție de zodie. Indiferent că vrei să descoperi aceste informații pentru a te cunoaște mai bine pe tine insuți sau pentru a-ți face o idee mai bună despre partenerul tău, citește mai jos cât de pervers este fiecare om în funcție de zodie.

Berbec

Berbecii nu sunt chiar în capătul de sus al topului celor mai perverse zodii. Acești sunt destul de conservatori și de încăpățânați și preferă să se delecteze cu lucrurile despre care știu deja că le fac plăcere. Cu toate acestea, uneori le place să fie perverși și să adopte poziția dominantă în dormitor.

Taur

Taurii nu sunt nici ei în topul celor mai perverse zodii. Aceștia preferă partidele de amor lungi și romantice. Aceștia acordă foarte multă atenție partenerului și plăcerii acestuia.

Gemeni

Așa cum le spun și numele zodiei, gemenii sunt extrem de duplicitari și de bipolari, astfel că această trăsătură se manifestă și în ceea ce privește latura lor sexuală. Aceștia adoră jocurile de rol prin care puterea trece de la unul dintre parteneri la celălalt și preferă când să domine, când să fie dominați.

Rac

Deși în general racii sunt o zodie romantică și pasională, ei pot fi de asemenea extrem de perverși. Deși ei se deschid destul de greu în fața celorlalți, mintea lor este mereu plină de tot felul de fantezii, care mai de care mai interesante și mai ciudate.

Leu

Chiar dacă leii sunt extrem de orgolioși și își doresc mereu să fie venerați de cei din jur, acest lucru nu se manifestă neapărat în dormitor. Aceștia preferă să păstreze toate contactele amoroase în limitele amoroase și nu ies prea des din zona lor de confort.

Fecioară

Chiar dacă numele zodiei fecioară poate duce cu gândul doar la cumințenie și puritate, fecioarele sunt extrem de perverse atunci când vine vorba de relații intime. Acestea iubesc toți stimulii, indiferent că ne referim la vizuali, auditivi sau tactili. Nu se feresc de experiențe precum a privi un film pentru adulți alături de partenerul lor.

Balanță

Chiar dacă probabil nu ai fi intuit acest lucru, balanțele sunt unele dintre cele mai perverse semne ale zodiacului. Cu toate acestea, perversitatea lor nu se manifestă atât de mult la nivelul relațiilor intime, cât la nivelul preludiului. Aceste vor fi extrem de stârnite de jocurile cu tentă sexuală dintre parteneri și de apropo-urile bătute în momente imprevizibile.

Scorpion

Scorpionii sunt zodii cu adevărat perverse, însă preferă să își păstreze dorințele ascunse. Astfel, le este mult mai ușor să își deschidă latura sexuală în fața străinilor decât în fața celor cu care deja se cunosc sau au o relație. Experiențele cu necunoscuți le conferă toată libertatea de care au nevoie pentru a experimenta lucruri noi.

Săgetător

Săgetătorii iubesc aventura și experiențele noi, iar acest lucru se va observa și în relațiile lor intime. Aceștia sunt înnebuniți după a încerca lucruri noi și interesante, însă nu neapărat din perversitate, cât din pură curiozitate. În majoritatea momentelor, relațiile intime reprezintă o joacă pentru ei.

Capricorn

Capricornii au și ei o oarecare perversitate, însă se manifestă în modul în care adoră să stârnească apetitul sexual în cei din jurul lor. Astfel, capricornii sunt foarte incitați de ideea de a se juca cu mintea celorlalți și de a le trezi dorințe nebănuite.

Vărsător

Varsatorii sunt si ei în categoria zodiilor perverse, însă nu își manifestă această latură decât față de cei lângă care se simt complet confortabil. Astfel, persoana pe care o iubesc este singura care le cunoaște toate dorințele ascunse și care îi poate face să se deschidă în pat.

Pești

Peștii sunt foarte romantici și tandri, având și o latură sensibilă extrem de dezvoltată. Astfel, toate acțiunile lor inime nu se traduc neapărat prin perversitate, ci prin pasiunea pe care o simt față de partenerul lor.

Citește și CARE ESTE CEL MAI SEXY SEMN ZODIACAL

Vărsător: 

Vărsătorul este mai mult singuratic. Îi ia mult timp până se deschide în fața partenerului. Această fire rezervată a nativului din această zodie nu este întotdeauna apreciată de partenerul său,iar din această cauză vărsătorul ajunge să fie mereu la sfârșitul listei.

Capricorn: 

Nu e ca și cum un capricorn este un partener greșit… Totuși a fi îndrăgostit de un capricorn este dificil pentru că este foarte selectiv din punct de vedere al partenerului. Acest lucru duce dese ori la crearea unui gol între capricorn și partener.

Taur:

A te îndrăgosti de un taur poate fi una dintre cele mai bune sau una dintre cele mai proaste decizii din viața ta.Deși taurul știe ce este loialitatea, încăpățânarea este o altă trăsătură proeminentă a taurului. Acest lucru duce dese ori la neînțelegere și la o experiență plictisitoare din punct de vedere sexual.

Fecioară: 

Fecioara poate fi un adevărat maniac când vine vorba de sex datorită detaliilor minore pe care și le dorește. Totuși, pe lângă asta, atingerea unei fecioare este foarte tandră și grijulie ceea ce face viața sexuală minunată.

Balanță:

Balanța poate fi una dintre cele mai creative și pasionate persoane. Totuși, Aceeași pasiune și creativitate conduce balanța spre a fi posesivă cu partenerul ceea ce conduce la o experiență negativă.

Gemeni: 

Gemenii sunt foarte pasionali și dovedesc de fiecare dată că știu cum să-și satisfacă partenerul. Dacă știi într-adevăr ce îi place în pat nativului din zodia gemeni și vă sincronizați , vei ajunge să ai cea mai bună experiență sexuală.

Săgetător:

Se spune că săgetătorului îi pace să experimenteze lucruri noi și acest lucru nu se limitează doar la atât, le place să-și deschidă orizonturile și din punct de vedere al oportunităților în viață. Dacă ești în pat cu un săgetător, te poți aștepta la o experiență plină de năbădăi și ,totodată, inedită care te va lăsa cu un zâmbet nebunatic pe față.

Rac: 

Racul este foarte pasional și emoțional și este foarte experimentat când este în pat. Cu un rac, vei zbura și te vei întoarce cu picioarele pe pământ apoi, și vei avea o viață sexuală asemeni unui carusel.

Leu: 

Leul este feroce și dominant în pat și acest lucru adaugă dorință în viața sexuală a leului. Pasiunea și puterea emanată de leu își înnebunește partenerul ,astfel încât își va dori să se întoarcă în pat cât mai repede cu putință. Totuși, leul poate dezvolta un comportament narcisist și acest lucru ruinează purtarea în pat.

Berbec: 

Berbecii sunt parteneri pasionali și senzuali. Pasiunea și senzualitatea sunt însoțite de o dorință de a-și duce partenerul în extaz în pat și dese ori, are un comportament dominant și de aceea face parte din top 3 rivali din zodiac.

Pești:

Peștii sunt foarte stabili din punct de vedere mental. Cu o pasiune nestăpânită din punct de vedere sexual, sexul ”vechi” cu romantism lasă cu siguranță partenerul cu o experiență de neuitat.

Scorpion: 

Nimeni nu știe cum să iubească mai bine un scorpion. De fapt, scorpionul este cea mai senzuală zodie și cel mai pasional partener. Cu un scorpion te vei afla într-un paradis sexual și îți vei dori ca acest paradis să nu înceteze niciodată.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.