EștiSuperbă.ro

Ce fac zodiile atunci când se plictisesc

Plictiseala e cea mai cruntă stare pe care o poți experimenta, și probabil că ești mereu în căutarea unor idei despre cum ai putea să o combați, astfel încât să nu îți dea târcoale prea des. Dar haideți să vedem ce spun zodiile despre plictiseală și cum găsesc ele modalități interesante de a se distra pentru a ieși din starea de plictiseală.

La final, suntem curioși să ne spui dacă este adevărat pentru tine!

Berbec

Dacă un Berbec stă în casă și e super plictisit, îți va pune o tonă de întrebări despre totul și nimic, chiar și atunci când nu le pasă prea mult de răspunsurile pe care le primește. Dacă este singur, va încerca să vorbească fie cu vecinul, fie să sune un prieten ca să-l „deranjeze” cu farse și glume, și în general, Berbecul este un ghimpe în coastă atunci când se plictisește. Uneori va prefera să iasă la plimbare cu mașina sau să facă dușuri foarte dese și lungi.

Taur

Taurul simt chiar și fizic plictiseala, iar asta e foarte dureros pentru el. Se simte obosit și nu se poate concentra pe ceea ce are de făcut, așadar, atunci când nu va mai putea suporta perpetua stare de spirit, va sări în sus și va începe să curețe casa de la un capăt la altul, după care se va recompensa cu o înghețată. La urma urmei o merită, nu-i așa?

Gemeni

Un Gemeni plictisit se frământă și forfotă tot timpul. Se ține de șotii, se joacă jocuri pe telefon sau pe laptop, se agită și se distrage, și nu se poate concentra asupra unui singur lucru deodată. Uneori vor face lucruri stupide, precum descărcarea ilegală de filme, doar pentru a-și dovedi că pot. Plictiseala nu e niciodată o veste bună pentru Gemeni.

Rac

Când un Rac este plictisit, lucrurile vor decurge în 2 direcții – fie se va plânge la cineva apropiat, chiar dacă este vorba de animalul lui de companie, fie poate încerca să-și distragă singur atenția, în liniște și în secret. Racul nu prea știe ce să facă atunci când este plictisit, ceea ce este și marea lui problemă.

Leu

Când un Leu se plictisește, se gândește în tpcere la modul în care ar putea face ceva pentru a depăși momentul în sine. Trebuie să fie ceva genial, fantastic. Dintr-o clipă în alta, așteaptă-te ca Leul să schimbe cursul lucrurilor sau să pună o întrebare la care este practic imposibil să răspunzi, doar pentru a scăpa de plictiseala care pune stăpânire pe el.

Fecioară

Dacă Fecioara este în public și este plictisită, va încerca să și-o păstreze doar pentru sine. Când simte că e pe cale să explodeze, va începe să scrie mesaje. În cazul în care Fecioara este acasă și plictisită, va începe să danseze prin casă pe o melodie ciudată, dar care-i place.

Balanță

Balanța este o mare visătoare, chiar și atunci când este teribil de plictisită. Când se plictisește intens, va sta și va visa cu ochii deschiși ore în șir, ba chiar va alege să-și facă autoportretul. Întrebarea mea este: oare nu se plictisește și de visatul cu ochii deschiși?

Scorpion

Scorpionul crede că poate fi productiv chiar și atunci când este plictisit de viață, astfel, va începe să facă liste și planuri, să caute și să ofere soluții la diverse probleme, sau chiar să facă introspecții pentru a vedea cum se poate îmbunătăți ca persoană.

Săgetător

Săgetătorului îi place să fie activ, așadar, chiar și atunci când sunt obligați să stea în casă și plictiseala începe să pună stăpânire pe el, nu va putea sta locului. Va face o operă de artă din a se uita pe furiș la ceas, mai degrabă decât să stea locului și să se plictisească.

Capricorn

Când un Capricorn este plictisit, de obicei va face ceva responsabil, cum ar fi să aștepte în camera juraților ca să fie chemat la datorie de către juriu. Capricornul va folosi orice are la îndemână, fie că este tableta, telefonul sau calculatorul, pentru a naviga pe Internet și eventual a face o mică cercetare. Despre orice.

Vărsător

Vărsătorul își va mușca unghiile, se va juca cu părul, își va atinge picioarele sau își va mușca interiorul buzelor, cu alte cuvinte – face totul pentru a rămâne treaz atunci când se plictisește. El nu este genul de persoană care să meargă la somn atunci când se plictisește. Nu, domnule!

Pești

Peștii se învinovățesc singuri pentru plictiseala lor. Cu marilor lor minți creative, ar trebui să fie în stare să se poată ridica deasupra plictiselii. Dacă nu pot scăpa de plictiseala lor, se vor pune la somn. Pentru ei, e cea mai simplă cale de a scăpa de plictiseală – cel puțin nu vor mai pierde timpul gândindu-se cum să scape de ea!

E inevitabil să scapi de plictiseală, la un moment dat sau altul din viața ta. Este singurul lucru care reușește să se strecoare peste tot și la orice oră din zi, așadar, e bine să fii pregătit cu o serie de acțiuni pe care să le întreprinzi atunci când este cazul. Dacă până acum erai lipsit de idei, poate te vei inspira de la ceea ce face semnul tău zodiacal atunci când se plictisește. În plus, dacă te-ai regăsit în descrierea de mai sus, este încă o dovadă că astrele știu ce e mai bine pentru tine.