EștiSuperbă.ro

Ce obsesii au femeile în funcție de semnul lor zodiacal

Chiar dacă uneori nu ne place să recunoaștem, toți avem obsesiile noastre. Astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie ce fel de obsesii au nativii din zodiac. În funcție de semnul zodiacal în care s-au născut, nativii au anumite idei fixe.

Se spune că femeile sunt mai complicate decât bărbații și că femeile fac caz din orice nimic. Fiecare femeie are ideile sale fixe la care nu va renunța pentru nimic în lume. Ei bine, iată ce obsesii au femeile din zodiac:

Femeia BERBEC:

Nativele acestei zodii sunt obsedate de activitate. Vor să aibă ceva de făcut în permanență și se plictisesc teribil dacă nu au activitate. Le place să meargă la cumpărături și în viața lor trebuie să existe întotdeauna ceva nou, altfel vor întra într-o rutină care nu le place deloc.

Femeia TAUR:

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt definite de pasiune. Femeile născute în această zodie fac totul cu pasiune și sunt obsedate de lucrurile materiale. Vor o viață elegantă și luxoasă.

Femeia GEMENI:

Femeile gemeni nu suportă singurătatea și de aceea sunt obsedate de comunicare. Le place la nebunie să socializeze și sunt triste dacă nu o fac. De aceea, investesc în tot felul de gadget-uri pentru a se menține conectate cu lumea tot timpul.

Femeia RAC:

Nativele acestei zodii sunt obsedate de curățenie. Vor ca mediul în care trăiesc să fie armonios, ordonat și curat, altfel, nu-și pot desfășura activitățile.

Femeia LEU:

Nativele acestei zodii sunt obsedate de propria lor persoană. Vor să fie mereu în centrul atenției și cerșesc atenție pe unde merg. Nu suportă să primească altcineva atenția celor din jur.

Femeia FECIOARĂ:

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt obsedate de perfecțiune și ordine, tocmai pentru că au un stil haotic când vine vorba de viața lor personală. Le place să dețină controlul în orice situație.

Femeia BALANȚĂ:

Femeile acestei zodii sunt obsedate să găsească un echilibru între planul profesional și cel personal. Deși echilibrate, nu reușesc acest lucru și le invidiază pe celelalte femei care au un stil de viață armonios.

Femeia SCORPION:

Nativele acestei zodii sunt cele mai pasionale din zodia, de aceea astrele spun că sunt obsedate de amor. Apelează la toate armele seducției pentru a obține ceea ce-și doresc și suferă enorm când sunt respinse de bărbați.

Femeia SĂGETĂTOR:

Aceste femei sunt obsedate de călătorii. Dacă ar fi după ele și dacă ar avea resursele necesare ,și-ar trăi viața într-un avion. vor să călătorească și să cunoască oameni noi cu care să împărtășească ideile pe care le are.

Femeia CAPRICORN:

Nativele acestei zodii sunt obsedate de muncă și nu vor să se relaxeze niciodată. Firi ambițioase, femeile capricorn sunt împlinite atunci când au rezultate bune la locul de muncă.

Femeia VĂRSĂTOR:

Femeile din această zodie sunt firi boeme, de aceea sunt obsedate de artă și fantezie. Când nu le place realitatea sau li se pare plictisitoare, se retrag în propria lor ficțiune.

Femeia PEȘTI:

Femeia pești ar face orice pentru bună starea familiei, de aceea este obsedată de binele acesteia. Cei dragi înseamnă foarte mult pentru ea și ar merge până în pânzele albe pentru a fi ei fericiți.

Horoscopul pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2017 pentru toate zodiile

În această săptămână se vor întâmpla mai multe lucruri pentru că planeta iubirii se află în leu și acest lucru va face unele schimbări. Astrele ne dezvăluie ce vom face în această săptămână:

BERBEC:

Din punct de vedere profesional. Nativii acestei zodii sunt norocoși. Acum au oportunitatea de a-și pune planurile în aplicare la locul de muncă și vor avea o săptămână plină de realizări profesionale. Din punct de vedere personal, este indicat să îți respecți promisiunile față de partener și ai grijă ce spui pentru că s-ar  putea să regreți.

TAUR:

Ai foarte multă inspirație, dar trebuie să o pui și în aplicare. Dacă faci multe lucruri în această săptămână, roadele le vei strânge în săptămâna următoare. Pune-ți planurile în aplicare. La locul de muncă o să cunoști multe persoane noi și, deși la început, vei lega relații de amiciție, acestea s-ar putea concretiza într-o relație amoroasă.

GEMENI:

Nativilor din această zodie le trebuie mai multă prudență. Dacă ai de luat decizii importante în această săptămână, încearcă să mai ceri sfatul celor apropiați pentru a te asigura că iei decizia corectă. Gândește-te bine la ce ai de făcut. Ei momentul să te implici mai mult în relație și săi oferi mai multă atenție partenerului tău.

RAC:

Poate că în ultima perioadă ai simțit că eforturile tale de la locul de muncă sunt în zadar ,însă a venit vrea să ai și rezultate bune. Ți se va ridica o greutate de pe umeri și vei fi în sfârșit satisfăcut. În pan personal, trebuie să ai răbdare pentru că s-ar putea să existe conflicte mari. Trebuie să comunici mai mult cu partenerul tău și să va rezolvați problemele.

LEU:

Dacă ai așteptat mult timp ca eforturile tale să fie observate și apreciate, acum se va întâmpla acest lucru. Cei de la locul de muncă vor observa talentele tale speciale și ți se vor îndeplini visurile. Dacă relația ta s-a plafonat, este timpul să îți dai frâu imaginației și să pui în aplicare tot ce-ți trece prin cap, nu-ți face griji, partenerul tău va fi mai mult decât fericit să încercați lucruri noi.

FECIOARĂ:

Vei face față tuturor provocărilor de la locul de muncă și te vei axa pe planul financiar. Vei duce atribuțiile la bun sfârșit și te vei bucura și de profit. Deși te concentrezi foarte mult pe muncă în această săptămână, nu uita de partenerul tău de viață. Încearcă să-ți faci timp și surprinde-l .

BALANȚĂ:

Pe plan profesional îți merge bine, dar este timpul să ai mai multă inițiativă și vei avea o grămadă de satisfacții dacă ai idei noi și le și pui în practică. Pe plan personal, este posibil să-ți întâlnești jumătatea, iar dacă ești deja într-o relație, în această săptămână vă veți apropia și mia mult.

SCORPION:

În această perioadă ești înconjurat de un vibe pozitiv la locul de muncă. Îți place ceea ce faci și de aceea vei avea rezultate imediate. Această energie pozitivă se resimte și în planul personal, de aceea, este posibil să îți iei partenerul de viață și să vă bucurați de intimitate pentru câteva zile.

SĂGETĂTOR:

Vești bune la locul de muncă. Tot ce ai făcut până acum și ți s-a părut în zadar, va fi răsplătit. Este momentul să culegi roadele muncii tale. În plan personal, sunt favorizate relațiile la distanță. Este posibil să începi să vorbești cu cineva din străinătate și între voi se va lega o relație strânsă.

CAPRICORN:

Din punct de vedere profesional, este o perioadă bună. Reușești să depășești problemele cu care te-ai confruntat și deja vezi cu alți ochi lucrurile. Pe plan personal, realizezi că în ultimul timp nu ai petrecut prea mult timp cu persoana iubită și acest lucru te deranjează. Este momentul să ștergi cu buretele tot și să rezolvi orice problemă din trecut.

VĂRSĂTOR:

La serviciu, vei face tot ce îți stă în putință pentru a nu-ți urca șefii în cap. O să muncești și mai mult, dar nu în zadar, în final, eforturile tale vor fi răsplătite. Este momentul să-ți apreciezi mai mult partenerul de viață pentru că te susține mereu în tot ceea ce faci. Este persoana care ar da totul pentru tine și muncește cot la cot cu tine pentru a-ți împlini dorințele.

PEȘTI:

Deși ești mulțumit cu locul de muncă, ți se pare că nu este ceea ce-ți dorești de fapt. Ai nevoie de noi provocări și de aceea trebuie să fi mai îndrăzneț, nu ai nimic de pierdut. Pe plan personal, este posibil să primești o veste bună din partea persoanei iubite. Poate este vorba de o cină în doi sau de o escapadă undeva unde nu ai mai fost până acum.

8 simptome subtile ale cancerului pulmonar pe care fiecare femeie trebuie să le știe

Când vine vorba de sănătatea noastră, nu este de glumit și nu trebuie să ignorăm nici un fel de semn pe care corpul nostru îl transmite. Pentru a ne proteja, trebuie să fim atenți la ceea ce ne spune corpul nostru.

Este evident faptul că nimeni nu ne poate diagnostica mai bine decât un doctor, însă nimeni nu cunoaște corpurile noastre mai bine decât noi. Noi ne dăm seama prima dată când ceva este în neregulă, chiar și înainte ca simptomele să fie evidente.

Nu spun că doctorii nu sunt în stare să ne ofere un diagnostic corect, dar nimeni nu poate știi mai bine cum reacționează organismul nostru în general și cum reacționează când ceva nu merge bine.

De aceea, este foarte important să fii atentă la toate simptomele premature ale bolilor pentru a-ți fi mai ușor  să le previi. Însă, cel mai important este că femeile au alte simptome față de cele ale bărbaților.

De exemplu, cancerul pulmonar ucide mai multe femei anual decât alte tipuri de cancer și puține femei sunt atente la simptomele acestei afecțiuni, mai ales la cele exclusiv pentru femei.

1. Respirație greoaie.

Respirația greoaie este una dintre cele mai timpurii simptome ale cancerului pulmonar. Dacă te trezești dimineața fără aer, s-ar putea să ai probleme grave respiratorii.

2. Oboseala.

Oboseala este întâlnită la mai multe afecțiuni, dar dacă ești extenuată în așa fel încât nu te poți odihni, ar trebui să mergi la doctor. Oboseala poate fi felul în care corpul tău îți spune că își folosește toată energia pentru a te vindeca.

3. Tuse constantă.

Dacă tușești și tusea persistă mai mult timp și chiar se agravează, mergi la medic. Tusea este ceva normal atunci când există o iritație a sistemului respirator.

4. Durere de spate sau de umăr.

Probabil că nu asociezi durerile de spate cu plămânii, dar pentru femei, aceste dureri și durerile de umăr sunt simptomele cancerului pulmonar.

5. Voce răgușită.

De obicei, răgușitul este asociat cu obiceiul de a fuma, dar în unele cazuri, răgușeala care apare peste noapte este dese ori asociată cu simptomele cancerului pulmonar.

Dacă există cancer în tractul tău respirator, corzile tale vocale vor fi iritate și inflamate ceea ce îți va provoca răgușeală.

6. Pierderea în greutate.

De obicei, femeilor le este greu să slăbească, dar dacă observi că slăbești fără să faci nimic în legătură cu asta și într-un timp foarte scurt, ar trebui să-ți pui niște semne de întrebare. Trebuie să mergi la medic.

7. Probleme cu înghițitul.

Dacă înghiți cu greu și sistemul tău respirator este inflamat, poate că este un simptom al cancerului pulmonar. Dacă acestă problemă nu persistă, este în regulă, dar dacă nu îți trece cu medicamentele indicate de medici, atunci trebuie să mergi la un control mai amănunțit.

8. Durere în piept.

Durerea este una dintre cele mai frecvente simptome ale cancerului. Atât durerea de spate, cât și cea resimțită în piept reprezintă un semn important pe care nu ar trebui să-l neglijezi.

Comentarii

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x