EștiSuperbă.ro

Ce trăsnăi fac zodiile atunci când își ies din fire!

Deşi femeile analizează mai mult decât bărbaţii cauzele anumitor acţiuni, au și ele momentele lor de impulsivitate uneori, iar astrologia deține câteva informații prețioase cu privire la acest capitol. Citește mai jos și află ce trăsnăi fac femeile în viața de zi cu zi, în funcție de zodia lor!

Berbec

La capitolul impulsivitate, ar trebui să primești o diplomă, având în vedere cât de ușor îți ieși din pepeni. Iar atunci când se întâmplă asta, nici nu mai ții cont de persoanele cu care vorbești. Nu ai o problemă în a-ți expune punctul de vedere nici măcar în fața superiorilor, iar astfel, riști să îți pierzi locul de muncă.

Taur

Chiar dacă pari destul de prudentă în viața de zi cu zi, ai și tu momentele tale de nebunie. Pe cât de pasionată de gătit ești, pe atât ești de atrasă și de filme, așa că nu de puține ori uiți tigăile pe foc fiind cu ochii la serialul preferat, riscând să incendiezi casa. De cele mai multe ori, reușești să-ți repari greșelile fără daune colaterale.

Gemeni

Nici nu rosteşti bine cuvântul „petrecere”  tu ai și strigat „prezent!”. Cei din jur te admiră și de invidiază, deopotrivă, pentru pofta de viață de care dai dovadă aproape în orice moment. Dar după ce bei câteva pahare de băutură, spre finalul petrecerii, încep să calci în străchini. Partea bună este că ești amuzantă atunci când faci boacăne!

Rac

Nici să nu se gândească cineva să meargă la cumpărături cu tine! Nu numai că vei sta ore în șir prin magazine, dar vei face și o mulțime de cumpărături, riscând să îți golești toate cardurile, și apoi să împrumuți de la alții. Când se anunță tendințele sezonului următor, pari să nu mai știi ce înseamnă să ai o limită. Chiar vrei să-ți satisfaci toate poftele vestimentare!

Leu

Și tu ai doza ta de nebunie în sânge, având în vedere că ești una dintre cele mai imprudente zodii din horoscop. Din dorința de a câștiga mai mulți bani, te bagi în tot felul de probleme, iar faptul că îți asumi riscuri care te pot aduce la sapă de lemn nu mai e o noutate pentru nimeni. Ești dispusă să îți încerci norocul în joburi care nu sunt foarte bine văzute de restul oamenilor, dar pentru tine, contează doar rezultatele.

Fecioară 

Tinzi să despici firul în patru și nu te lași până nu demonstrezi ceea ce crezi. Ești în stare să faci pe detectivul dacă simți că ai fost mințită, așa că va fi vai și amar de cel care și-a permis să-ți facă asta. Treci prin foc și sabie, făcând o mulțime de nebunii ca să aduci dovezile necesare, mai ales dacă e vorba de un iubit infidel. Nimic nu îți stă în cale dacă te simți trădată în dragoste.

Balanță

Deși încerci să eviți deciziile nebune pe care le poți lua atunci când ești mânată de impuls, nu reușești întotdeauna să scapi de consecințe. Tu faci multe nebunii pe plan amoros, și nu ne referim la experiențele erotice, ci la implicarea în relații cu bărbați nepotriviți, de pe urma cărora nu vei avea decât de suferit. Juri mereu că nu vei mai iubi pe altcineva care nu merită, dar nu știi cum faci și sfârșești tot în brațele unui astfel de bărbat.

Scorpion

Gelozia te împinge să faci multe nebunii. Efectiv nu reușești să mai gândești limpede în aceste momente. Chiar dacă partenerul nu îți dă prea multe motive de ceartă, tot vei face un spectacol de zile mari. Dacă e vorba doar de el, ar trebui să se declare mulțumit. Dacă e vorba și de alte persoane, lucrurile se complică destul de mult.

Săgetător

Ești spontană și energică, așa că nu te ferești de nebunii. Din contră, parcă îți face plăcere să te implici în tot felul de belele. Adori să conduci cu mare viteză, calci strâmb la locul de muncă și nu ai spune „Nu” unei aventuri de-o noapte. Parcă te-ai născut pentru a încălca toate regulile care ți se impun de-a lungul vieții tale!

Capricorn 

Tu ești prudentă din fire și nu te poți lăuda că faci prea multe nebunii de-a lungul vieții. Singurele decizii pripite pe care le iei au legătură cu domeniul profesional. Atunci când lumea se așteaptă cel mai puțin, pui punct unui capitol care ți-a stârnit doar frustrări de-a lungul timpului. Deși nu iei decizia dintr-o dată, uiți adesea să cântărești avantajele și dezavantajel fiecărui proiect.

Vărsător 

Putem afirma cu ușurință că tu ești una dintre nativele care fac cele mai multe nebunii în viață. De la o schimbare de look radicală, care nu te avantajează mereu, până la mutarea într-o altă casă de azi pe mâine, totul este posibil pentru tine. Chiar și existența marțienilor! Cert este că nimeni nu se poate plânge că se plictisește alături de tine!

Peşti 

Pe cât de liniștită ești, pe atât de intensă devii atunci când ceva nu îți convine, cu atât mai mult dacă treci printr-o depresie. În acele momente, când te aștepți cel mai puțin, te transformi în altă persoană. Ești condusă de sentimente de furie în interior, așa că nu prea ții cont de consecințe, riscând să distrugi relații care durează de ani de zile. Poate că vei regreta mai târziu nebunia comisă, dar pe moment, nu vrei decât să te eliberezi de tot ce ai acumulat în interior.