EștiSuperbă.ro

Cele 2 zodii care nu se vor înțelege deloc în 2018 – Vor exista doar tensiuni între ele!

Oamenii sunt diferiți și de aceea, nu ne înțelege de fiecare dată. Există persoane cu care rezonăm încă de la început, dar există și zodii cu care orice am face, nu ne putem înțelege.

Astrele ne dezvăluie că în noul an, 2018, două zodii nu se vor înțelege deloc. Acestea se află la poluri opuse și ar face foarte bine dacă s-ar evita pe tot parcursul anul următor pentru a nu exista divergențe.

Aceste două zodii sunt încăpățânate și căpoase și în momentul în care poartă un dialog, lucrurile se transformă într-un haos total pentru că nu pot ajunge niciodată la un numitor comun.

Este vorba despre săgetător și despre scorpion. Chiar dacă săgetătorul este imediat după scorpion în ierarhia zodiacului, aceste două semne zodiacale au mentalități complet diferite. În plus, săgetătorul este un semn de foc, iar scorpionul de apă.

Toată lumea știe că apa stinge focul, iar atunci când flăcările sunt mult prea puternice, nativii născuți în zodia săgetătorului pot încălzi apa până la fierbere, ceea ce nu este un semn prea bun.

Aceste două zodii se pot înțelege doar dacă este vorba despre bani și bunuri materiale. Dacă este vorba despre afaceri și despre discuții profesionale, pot face anumite compromisuri.

Atât săgetătorul, cât și scorpionul se ceartă din nimicuri și de aceea, vor avea mult de pătimit în relațiile personale. Au talentul de a isca un scandal din orice și se aprind extrem de ușor din orice motiv.

Nativii născuți în săgetător sunt înțelegători de fel, însă nu suportă comportamentul scorpionului și nu mai pot răbda la un moment dat.

De ce este scorpionul atât de dificil?

Ei bine, această zodie este considerată ca fiind cea mai misterioasă zodie dintre cele 12 din zodiac, dar este și extrem de ambițioasă, iar când își dorește ceva cu adevărat, va scoate la înaintare toate armele de care dispune.

De cele mai multe ori, acești nativi vor să pară ceea ce nu sunt de multe ori, iar acest lucru îi enervează la culme de săgetători pentru că nu suportă persoanele care fac acest lucru.

Scorpionii au 4 mari secrete pe care nu le spun niciodată nimănui, însă astrele le cunosc prea bine și le împărtășesc cu noi. Iată care sunt acestea:

1. Scorpionilor le este teamă de mulțime.

Poate că acești nativi nu-ți lasă impresia că nu le place să fie în centrul atenției sau în mijlocul oamenilor, însă le bate inima cu putere în acele momente și chiar au emoții mari. Acest lucru se întâmplă pentru că știu foarte bine cum să-și ascundă emoțiile  și temerile.

2. Este romantic, dar nu va recunoaște niciodată pentru că îi este rușine.

Se știe despre acești nativi să sunt foarte pasionali și că le place să încerce tot felul de nebunii în dormitor și mai ales, vor să pară duri, însă ei de fapt sunt romantici.

3. Nu este tot timpul bine informat.

Chiar dacă acești nativi îți dau impresia că știu tot timpul ce se petrece sau că se informează temeinic, nu este mereu așa. Scorpionii știu cum să se joace cu minte oamenilor și reușesc de multe ori să profite de acest lucru.

4. Este extrem de superstițios.

Acești nativi nu ies din casă până nu își termină tabieturile și ritualurile de dimineață. Chiar dacă nu par, sunt credincioși și s-ar putea să-i vezi pe acești nativi cu cruciulițe la gât sau cu brățări sfințite.