EștiSuperbă.ro

Cele mai comune 5 vise. Pe ultimul nu trebuie să-l ignori niciodată

Freud a interpretat adesea visele și le-a considerat mereu o ferestră către subconștient. De aceea, visele sunt extrem de importante pentru a descifra anumite sentimente sau frici reprimate. Întâlnim în visele noastre foarte multe simboluri, dar pe 5 dintre acestea nu trebuie să le ignori absolut niciodată. Iată care este semnificația lor.

1. Dinți căzuți

Stai liniștită, nu ești singura care are aceste vise. De obicei, aceste vise devin adevărate coșmaruri, căci intervine disperarea de a salva dinții rămași. Dinții căzuți semnifică pierderea controlului și a încrederii în sine. Visele relevă o anxietate legată de o noua etapă din viața noastra, legată de dezvoltarea ta.

2. Căderea în gol

Asemenea visului în care îți cad dinții, căderea în gol reprezintă frica de a pierde ceva. Dacă analizezi ce se întamplă în viața ta în perioada în care apar aceste vise, vei observa ca este un context extraordinar de stresant.

3. Zborul

Este o experiență eliberatoare. Ai nevoie să scapi de ceva sau de cineva care te ține în loc și care îți face probleme. Caută în interiorul tău o frustrare care te poate chinui astfel încât să ai aceste vise despre zbor.

4. Moarte

Deși este un vis care te face să te trezești supărat, de fapt, are o conotație cât se poate de pozitivă. Este un semn că ai depășit un moment greu, că ai ucis o frică și ai îngropat relele.

5. Visezi că ești urmărit

Atunci când visezi că ești urmărit, că ești prins sau că nu te poți mișca ai cam același sentiment – cel de anxietate. Trezește-te și gândește-te bine de ce fugi, în realitate.