EștiSuperbă.ro

Cele mai rele femei în funcție de zodie

O influență destul de mare în ceea ce privește comportamentul femeilor vine din partea semnelor zodiacale. Acestea fiind zise, există 6 femei în zodiac care sunt adevărate diavolițe.

Femeia SCORPION:

Nativele acestei zodii sunt extrem de răzbunătoare și nu iuită niciodată dacă i-ai greșit. Nu fac compromisuri și își calcă pe orgoliu pentru a-i umili pe ceilalți. Iubește să-i manipuleze pe ceilalți și nu are nici o mustrare de conștiință dacă este vorba să ajungă în vârful piramidei. Calcă și peste cadavre dacă este nevoie.

Femeia PEȘTI:

Femeile născute sub acest semn zodiacal se prefac foarte mult, iar tehnica lor preferată este plânsul pentru că sunt reginele dramei. Femeile pești sunt foarte puternice și au o personalitate de oțel, de aceea nu lasă de la ele și nu-și prea calcă pe orgoliu pentru nimeni. Când sunt nervoase, atacă cu toate armele ,iar vocația ei principală este să șicaneze bărbatul alături de care își trăiește viața. Sunt înnebunite după scandal și certuri și uneori se victimizează pentru a-și atinge scopurile.

Femeia FECIOARĂ:

Femeile fecioară sunt mult prea cicălitoare. Le place la nebunie să critice și să atragă atenția celor din jur. Este bârfitoare și se enervează foarte ușor. Activitatea ei preferată este să dea sfaturi ,chiar dacă nimeni nu le cere, de aceea este greu de tolerat. Fiind o fire perfecționistă, Fecioara este obsedată de ordine și disciplină. Nu tolerează ușor dacă îi greșești și va șine minte orice faci.

Femeia TAUR:

Și femeia taur adoră să fie victimă în orice situație pentru că fuge de responsabilitate. Este zeița geloziei și a răzbunării. Dacă o rănești va fi și juriul și judecătorul faptelor tale. Nu are rațiune, este încăpățânată și dezinvoltă. Nu recunoaște niciodată atunci când greșește și poate fi foarte violentă atunci când se enervează. Se lasă foarte ușor influențată la nervi.

Femeia BERBEC:

Femeia berbec este foarte temperamentală și egoistă. În unele situații dă dovadă de imaturitate și îi place să atragă mereu atenția asupra ei. Nativele acestei zodii sunt răzbunătoare și uneori violente. Vrea să fie mereu pe primul lor și face orice pentru a ajunge acolo, indiferent dacă trebuie să sacrifice câteva prietenii pe drumul către succes. Sunt independente și extrem de geloase. Te vor critica pentru orice mărunțiș ori de câte ori vor avea ocazia.

Femeia CAPRICORN:

Femeia capricorn este materialista zodiacului. Poziția în societate este foarte importantă pentru ea și face orice pentru a ajunge cât mai sus. Banii sunt la fel de importanți și uneori nu contează pe ce cale îi câștigă. Este răzgâiată și uneori snoabă și îi place să se concentreze pe ea și ignoră ce simt cei din jur. Se supără din orice și nu răspunde bine la glume.

CITEȘTE MAI DEPARTE URMĂTORUL ARTICOL: 

Top 3 zodii de bărbați în care poți să ai încredere

Astrele vin în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt zodiile de bărbați în care putem avea încredere. Sunt multe tipuri de bărbați și fiecare se ghidează după principii diferite. Unii sunt romantici și atenți, alții sunt extrem de egoiști și nepăsători.

Bărbatul FECIOARĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt faimoși pentru devotamentul de care dau dovadă. Sunt persoane dintr-o singură bucată, verticale și echilibrate. Te poți baza întotdeauna pe ei și cuvântul lor este lege. Când vine vorba de iubire, se dedică trup și suflet și sunt foarte atenți la nevoile persoanei de lângă ei. Nu te vor lăsa niciodată să aștepți. Nu se feresc de responsabilități și vor fi pentru tine un sprijin din toate punctele de vedere. Bărbatul fecioară est irezistibil tocmai pentru faptul că te va face să te simți ca o prințesă și nu-ți va refuza nimic.

Bărbatul CAPRICORN:

Toată lumea știe că nativii acestei zodii sunt foarte responsabili și își asumă orice decizie. Pe acești bărbați te poți baza. În relațiile intime este protector și grijuliu și vor face orice este posibil pentru a te face fericită. Sunt prieteni de nădejde și nu te vor lăsa niciodată la greu pentru că nu le stă în caracter. Dacă îi suni în miezul nopții să le ceri ajutorul, nu te vor refuza.

Bărbatul RAC:

Nativii aceste zodii sunt în toate topurile pozitive. Ei sunt bărbații perfecți. Sunt cei mai romantici bărbați și, totodată, sensibili. Pe lângă faptul că sunt pasionali și senzuali, racii sunt și de încredere. Întotdeauna îi va pune pe cei dragi pe primul loc și se va lăsa pe el pe al doilea. Pentru el, partenera lui este o regină și îi va acorda tot timpul lui, toată energia și, bineînțeles, încredere.