EștiSuperbă.ro

Cu ce vedetă semeni în funcție de semnul tău zodiacal – Scorpionul se aseamănă cu Leonardo DiCaprio

Astrele vin în ajutorul nostru de fiecare dată, fie că este vorba despre relații sau despre sănătate. De această dată, astrele ne dezvăluie cu ce vedetă ne asemănăm în funcție de semnul tău zodiacal.

BERBEC: 

Nativii acestei zodii sunt cei mai loiali din horoscop, însă sunt destul de independenți și încăpățânați. Au un entuziasm mare pentru viață chiar dacă uneori sunt prost dispuși.

Compatibilități romantice: leu, săgetător, gemeni, vărsător.

Celebrități din zodia berbec: Mariah Carey, Reese Witherspoon, Keira Knightley, James Franco, Victoria Beckham, Seth Rogen, Emma Watson, Marc Jacobs, Paul Rudd, Alessandra Ambrosio.

TAUR: 

Nativii născuți în această zodie sunt cei mai petrecăreți din zodiac și sunt cunoscuți pentru tenacitatea lor. Sunt de încredere și uneori pot fi încăpățânați. Taurii sunt ambițioși nu renunță ușor la țelurile lor.

Compatibilități romantice: fecioară, pești, capricorn.

Celebrități din zodia taur: Adele, Gigi Hadid, Channing Tatum, Dwayne Johnson, David Beckham, Kelly Clarkson, Jack Nicholson, Janet Jackson, Audrey Hepburn, Sofia Coppola, Cate Blanchett.

GEMENI: 

Cei născuți sub acest somn zodiacal au o personalitate dublă. Sunt inteligenți, creativi, însă uneori sunt foarte misterioși. Având mai multe personalități, această dualitate îi face să fie iraționali și agitați.

Compatibilități romantice: balanță, vărsător, berbec.

Celebrități din zodia gemeni: Kayne West, North West, Mary-Kate și Ashley Olsen, Angelina Jolie, Naomi Campbell, Princem Tupac, Johnny Dep.

RAC: 

Racii sunt sensibili și sentimentali, însă nu arată mereu ce simt. Atunci când sunt înconjurați de iubire nu se feresc să arate afecțiune și sunt prieteni de nădejde.

Compatibilități romantice: taur, scorpion, fecioară.

Celebrități din zodia rac: Selena Gomez, Chace Cawford, Mindy Kaling, Nelson Mandela, Kevin Hart, Sonia Sotomayor, Khloe Kardashian.

LEU: 

Leii vor mereu să fie în centrul atenției și țin foarte mult la nevile și la dorințele lor. sunt loiali și generoși, însă uneori tind să fie prea autoritari.

Compatibilități romantice: săgetător, berbec, gemeni.

Celebrități din zodia leu: J. Lo, Jennifer Lawrence, Madonna, Barack Obama, Demi Lovato, Kylie Jenner, Cara Delevingne.

FECIOARĂ: 

Nativii acestul semn zodiacal sunt corecți,de încredere, serioși și le place rutina.

Compatibilități romantice: taur, rac, capricorn.

Celebrități din zodia fecioară: Beyonce, Michael Jackson, Zendaya, Nick Jonas, Kibe Bryant, Amy Winehouse, Jennifer Hudson.

BALANȚĂ: 

Balanțele sunt echilibrate, după cum arată și semnul lor zodiacal, și iubesc pacea și liniștea și urăsc drama și certurile.

Compatibilități romantice: vărsător, gemeni, săgetător.

Celebrități din zodia balanță: Snoop Dogg, Matt Damon, Kim Kardashian, Zac Efron, Candice Swanopoel, Ryan Reynolds.

SCORPION: 

Scorpionii sunt extrem de geloși și misterioși. Uneori tind să fie emotivi și cea mai mare calitate a lor este loialitatea.

Compatibilități romantice: rac, capricorn, pești.

Celebrități din zodia scorpion: Drake, Katy Perry, Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio, Willow Smith, Hillary Clinton, Emma Stone, Ciara, Anne Hathway.

SĂGETĂTOR:

Nativii acestei zodii sunt extrem de independenți și viața lor trebuie să fie o aventură continuă. Nu sunt adepții angajamentelor pentru că le place schimbarea.

Compatibilități romantice: berbec, vărsător, leu.

Celebrități din zodia săgetător: Nicki Minaj, Miley Cyrus, Taylor Swift, Brad Pitt, Britney Spears, Rita Ora, Jay Z, Amanda Seyfried.

CAPRICORN: 

Cei născuți în acest semn zodiacal sunt ambițioși și au o motivație de fier, de aceea este foarte bine să ai un capricorn în ehipa ta. Sunt inteligenți și competitivi.

Compatibilități romantice: scorpion, taur, fecioară.

Celebrități din zodia capricorn: Kate Moss, Zayn Malik, Jared Leto, Dolly Parton, David Bowie, Eddie Redmayne, John Legend, Sienna Miller, Michelle Obama, Orlando Bloom.

VĂRSĂTOR:

Această zodie este uneori excentrică și imprevizibilă, dar nativii acestei zodii sunt iubitori și jucăuși. Sunt iubitori de adevăr, indiferent cât de greu de acceptat ar fi.

Compatibilitate romantică: gemeni, balanță, vărsător.

Celebrități din zodia vărsător: Harry Styles, Justin Timberlake, Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Michael Jordan, Bob Marley, Alicia Keys.

PEȘTI: 

Cei din această zodie sunt sensibili, grijulii, miloși și sinceri. Dacă ai un prieten născut în această zodie, prietenia voastră va dura toată viața.

Compatibilități romantice: scorpion, rac, capricorn.

Celebrități din zodia pești: Rihanna, Justin Bieber, Adam Levine, Drew Barrymore, Wueen Latifah, Kesha, Chris Martin, Rebel Wilson, Ruth Bader.

CITEȘTE MAI DEPARTE URMĂTORUL ARTICOL: 

4 ZODII de FEMEI CUCERITOARE – Îți vor fura iubitul fără să stea pe gânduri!

Se spune că bărbații îndrăgostiți nu pot fi furați, însă majoritatea cuplurilor se destramă atunci când unul dintre parteneri este prins cu garda jos și intervine o altă persoană pentru că ispite sunt la tot pasul. Fii atentă ,mai ales dacă rivala ta este născută în una dintre zodiile de mai jos. Femeile din aceste semne zodiacale nu se gândesc de două ori înainte de a-ți fura iubitul și nici nu au mustrări de conștiință.

Femeia BERBEC:

Femeile născute în această zodie își trăiesc viața la maximum și le place pasiunea, iar starea civilă a unui bărbat nu este un impediment pentru ele, ba chiar le incită mai tare să ajungă la inima lui. Trăiesc momentul și nu se gândesc niciodată la viața dublă pe care acesta o trăiește. Nativele acestei zodii nu acceptă să fie pe locul doi în viața nimănui și de aceea dau tot ce pot pentru a-l cuceri pe bărbatul de lângă ele și dacă reușesc se vor simți împlinite și o vor adăuga la lista de reușite personale în ceea ce privește cuceririle. Chiar dacă vor avea acel bărbat doar pentru ele ,asta nu înseamnă că vor rămâne cu el tot restul vieții pentru că se plictisesc destul de repede.

Femeia SCORPION:

Nativele acestei zodii sunt extrem de geloase și nu se dau bătute până cânt nu îl prind pe bărbatul pe care au pus ochii în mrejele lor. Se folosesc de toate atuurile și de farmecele pe care le au. Dacă bărbatul este deja într-o relație, asta nu le împiedică pe nativele acestei zodii să se oprească. Iubesc cu pasiune și foarte profund, de aceea nu vor lăsa bărbatul de lângă ele prea ușor. Nu le place să fie roata de rezervă a nimănui, de aceea bărbatul trebuie să aleagă și se întâmplă să nu piardă prea des lupte de acest gen.

Femeia RAC:

Femeia rac este o familistă convinsă, însă acest lucru nu înseamnă că nu pot să despartă familii, în loc să o construiască pe a lor. Ba din contră, sunt atrase de bărbații însurați pentru că sunt familiști și sentimentali ca și ele. Atunci când sunt îndrăgostite și  rănite, nativele acestei zodii suferă profund și ce bărbat nu lasă garda jos când vede o femeie plângând? Femeia rac îl apelează la toate armele pentru  cuceri un bărbat: îl va înconjura cu iubire, îi va oferi toată atenția de care are nevoie și îi va face toate poftele, asta nu înainte de a-i afla slăbiciunile.

Femeia SĂGETĂTOR:

Nativele acestei zodii sunt femei senzuale și pun mare preț pe relațiile intime. Nu dă doi bani pe statutul amoros al bărbatului pe care vrea să-l cucerească, iar dacă este însurat și are copii, pentru ea este o provocare și vrea să-și demonstreze că poate să-l cucerească și mai apoi să îl fure de tot. Femeia săgetător este foarte competitivă și foarte hotărâtă când își dorește ceva. Dacă o femeie născută în acest semn zodiacal este rivala ta, înseamnă că nu ai nici o șansă pentru că nici cel mai fidel bărbat nu-i poate rezista.