EștiSuperbă.ro

Cum își spun adio zodiile!

Niciodată nu e ușor să te desparți de cineva. Cu toții am fost nevoiți să spunem adio persoanelor pe care le-am iubit cândva, însă cum procedează fiecare persoană atunci când este pusă în fața faptului împlinit? Mereu ne dorim să știm care e cea mai bună, cea mai potrivită cale prin care poți renunța la cineva drag. Pe unii îi întristează că trebuie să facă acest pas, alții nu mai pot de fericire, unii nu vor putea trece prea curând peste despărțire, iar altora nu le mai rămâne nimic de spus.

Indiferent de felul în care alegi să-ți exprimi sentimentele, adevărul rămâne unul singur: e foarte greu să spui adio.

Te-ai întrebat vreodată de ce reacționezi într-un anumit fel în acele momente? Citește ce are de spus semnul tău zodiacal în privința asta și vei putea să-ți înțelegi mai bine reacțiile.

Berbec

Berbecii simt nevoia să fie activi tot timpul. Aceștia sunt foarte optimiști, aleg să privească partea frumoasă a vieții și sunt curioși de lucrurile frumoase pe care viața urmează să le ofere. Este foarte dificili pentru ei să vadă partea rea în această situaţie, ceea ce este şi în favoarea persoanei de la care îşi iau la revedere.

Taur

Taurii sunt extrem de înţelegători. Atunci când prietenii sau familia au nevoie de ei, aceştia vor fi acolo indiferent de moment sau situaţie. Sunt răbdători şi devotaţi, şi chiar dacă cineva nu este gata spună ultimul la revedere, ei sunt dispuşi aştepte până va fi momentul potrivit.

Gemeni

Gemenii se descurcă foarte bine la momentul în care îşi vor lua adio. Sunt expresivi, afectuoşi şi întotdeauna ştiu ceea ce trebuie zică. Cu toate sunt buni în aceste discuţii, pot fi şi indecişi. În general, ştiu ceea ce au de zis, însă câteodată se tem  spună prea multe într-un moment mai serios. Din această cauză, momentele de adio pot fi mai extravagante, precum o petrecere sau un cadou, asta deoarece au tendinţa de a fi creativi. Totodată, vor îşi depăşească nesiguranţele pe care le au cu privire la acest subiect.

Rac

Racii tind devină emotivi şi sentimentali în aceste momente. Ei sunt dispuşi ajute tot timpul şi sunt foarte apropiaţi de familie, aşa momentul în care sunt nevoiţi spună adio este puţin cam dur pentru ei. Pentru a-şi reveni, este foarte important îşi ofere timp de gândire şi de vindecare, deoarece ei valorează foarte mult relaţiile pe care le au, mai mult decât orice persoană.

Leu

Leii sunt foarte creativi şi îşi folosesc mintea rezolve orice problema pe care o au, inclusiv momentul în care trebuie spună adio. Poate dura ceva până când vor putea înţelege ceea ce simt, astfel încât ar trebui îşi acorde un timp de gândire, până când vor fi siguri vor reuşi spună ceea ce simt.

Fecioară 

Nativii din Fecioară au o metodă mai analitică în ceea ce priveşte aceste momente, comparativ cu alte zodii. Vor dori scrie despre acest moment, pentru a fi sigur au acoperit fiecare detaliu important pentru despărţire. Ei vor munci din greu pentru a fi siguri cei iubiţi ştiu câtă dragoste le poartă şi vor face ultimele momente împreună memorabile.

Balanţă

Ei sunt adepţii păcii şi corectitudinii, iar asta înseamnă tind spre a lasă toate resentimentele dispară, înainte de a fi pregătiţi spună adio. Cu toate în primă fază, din cauza slăbiciunii lor, vor avea resentimente, în final vor înţelege este timpul lase totul pe seama cursului normal al vieţii. Sunt buni ascultători, iar în aceste momente, preferă asculte ceea ce au de spus prietenii sau familia.

Scorpion

Scorpionii nu au niciodată probleme în a-şi exprimă sentimentele şi momentele de adio li se par uşoare. Sunt curajoşi şi prieteni adevăraţi, aşadar în timpul acestor momente, nu se abţin de la nimic şi spun tot ceea ce au de spus. Indiferent de cum se desfăşoară situaţia, ei rămân prieteni buni şi loiali.

Săgetător

Săgetătorii sunt energici, adoră călătoarească şi se bucure de libertate. În momentele de adio, ei adopa o altă atitudine faţă de cea normală şi iau totul pe o oportunitate de a face ceva ce şi-au dorit întotdeauna împreună cu cei iubiţi. Este posibilă şi o conversaţie filozofică cu persoana de care se despart. Care este momentul tău preferat pe care l-am trăit împreună? Care este cel mai bun sfat pe care mi l-ai putea da? Nimic nu va stă în calea unui sfârşit amiabil.

Capricorn

Pentru Capricorni este foarte greu spună adio, ei fiind foarte apropiaţi de familie, iar momentele de despărţire îi va afecta foarte tare. Au însă control asupra oricărei situaţii, deci emoţiile s-ar putea nu îi cuprindă atât de tare în aceste momente. Cel puţin până la momentul de după despărţire.

Vărsător

Vărsătorii tind evite se exprime emoţional şi gândesc foarte mult. Ei preferă se gândească mai întâi cum spună adio, cel puțin până la momentul în care o vor face. Câteodată le este greu exprime ceea ce simt pentru nu îşi pot calma gândurile. S-ar putea îşi facă un discurs pentru a fi siguri vor spune tot ceea ce vor.

Peşti

Peştii au un talent artistic şi probabil vor scrie un cântec de adio sau cel puţin, vor pregăti un playlist cu melodiile care le-au ascultat în momentele frumoase și pe care le-au trăit împreună cu cei dragi, de care urmează se despartă. Ei au foarte multă compasiune pentru cei din jur şi când cineva pleacă, ei ţin cont foarte mult de sentimentele lor şi îşi fac un țel în a le oferi blândeţe, înţelegere şi căldură.