EștiSuperbă.ro

Cum reacționează la furie fiecare zodie – Scorpionii își ies din minți!

Toată lumea se mai enervează din când în când pentru uneori se întrec anumite limite și pur și simplu nu-ți mai poți păstra calmul. Totuși, putem învăța cum să facem față furiei în loc să o lăsăm să ne controleze viețile.

Astrele ne dezvăluie cum reacționează fiecare zodie la nervi și care este felul fiecărui semn zodiacal de a trece pentru probleme.

BERBEC: 

Berbecul este unul dintre cele 3 semne de foc ale zodiacului și de aceea, se enervează destul de repede. Persoanele din jurul lor se abțin de cele ma multe ori din a face ceva greșit de teamă să nu-l supere și mai tare. Acești nativi au un temperament vulcanic.

TAUR: 

Nativii născuți sub acest semn zodiacal se enervează greu, însă țin mult timp ranchiună și aplică tratamentul tăcerii. De cele mai multe ori, taurii își păstrează emoțiile pentru ei și devin pasiv-agresivi.

GEMENI: 

Gemenii sunt, în general, persoane politicoase, însă dacă îi enervezi vei observa acest lucru cu siguranță. Te vor trata cu răceală și indiferență. Va fi nevoie de o muncă de convingere pentru a te ierta un nativ din această zodie.

RAC: 

Acești nativi sunt sensibili și empatici, ceea ce-i face să te atace foarte ușor. Dacă îi superi, nu îți vor spune imediat i vor răbda o mulțime de lucruri, însă la un moment dat vor izbucni. Atunci va trebui să te ții tare.

LEU: 

Leii se enervează ușor, dar fiind un semn de foc le și trece foarte repede, mai ales pentru că nu se pot concentra prea mult pe aceeași chestiune. Acum sunt supărați pe tine pentru ceva ce ai spus și în secunda următoare uită ce s-a întâmplat.

FECIOARĂ: 

Acești nativi nu se enervează foarte repede și sunt mai degrabă analitici. Analizează problema cu calmitate, gândesc logic și nu se lasă influențați de emoțiile pe care le eu.

BALANȚĂ: 

Balanțele sunt persoane echilibrate și de aceea, tind să aspire către liniște și pace. Acești nativi vor să treacă repede peste orice supărare sau conflict pentru a reveni la echilibrul după care tânjesc.

SCORPION: 

Nativii născuți sub acest semn zodiacal se enervează extrem de rapid, deși nu arată mereu acest lucru. Dacă îi superi, vor plănui o răzbunare amănunțită doar pentru a le arăta celor din jur că nu trebuie să se joace cu sentimentele lor.

SĂGETĂTOR: 

Acești nativi nu știu cum să se controleze și se vor manifesta cât se poate de gălăgios la nervi. Ei cred că trebuie să-și exprime emoțiile orice s-ar întâmpla și de cele mai multe ori nu iese bine când un săgetător este nervos.

CAPRICORN: 

Capricornii stau foarte bine la capitolul control și se enervează astfel foarte rar. Se interiorizează de cele mai multe ori, nu prea comunică și se exteriorizează abia după un timp când nu mai pot ține totul pentru ei.

VĂRSĂTOR: 

Vărsătorii stau mult și bine la discuții, dar urăsc să se certe. Dacă te enervezi, probabil că îți vor întoarce spatele și vor pleca. Nu le place să aibă discuții în contradictoriu pentru că urăsc și oamenii care le transmit stări de spirit proaste.

PEȘTI: 

Ca orice semn de apă, Peștii trăiesc la maxim fiecare emoție, deci prin înfuriere se poate scoate tot adevărul de la ei, dar îți va fi destul de greu să descoperi când este momentul potrivit să acționezi.