EștiSuperbă.ro

Cum să cucereşti inima unui bărbat în funcţie de zodia lui

Cum o să îi cucereşti în funcţie de zodia lui. Învață și tu aceste lecții despre seducție!

Berbec – iubește surprizele și neprevăzutul, de aceea o să îl cucerești cu o ieșire în oraș complet neașteptată. De asemenea, bărbatul Berbec se va îndrăgosti doar de o femeie cu simțul umorului.

Taur – trebuie să fii extrem de implicată și de devotată, căci asta își dorește un bărbat din zodia Taur. Fii pregătită să găsești alături de el o mulțime de moduri de relaxare.

Gemeni – dacă un bărbat din această zodie ți-a furat inima, vei lupta mult până când să i-o cucerești și tu pe a lui. Pregătește-te să faci gesturi mărețe care să îl aducă la picioarele tale.

Rac – nu ai nevoie de jocuri sau de trucuri ca să îl faci să te adore, ci doar să îl iubești sincer și să îi spui, să îi arăți asta mereu.

Leu – e o personalitate destul de rebelă, așa că trebuie să îi asiguri libertatea de care are nevoie, dacă vrei să fie împreună cu tine. Și, evident, laudă-l în permanență ca să îi ajungi la inimă.

Fecioară – bărbatul din această zodie nu e fanul declarațiilor de dragoste, ci vrea, mai degrabă, să îi demonstrezi că vrei cu adevărat să fii alături de el. Cu alte cuvinte, trebuie să meriți să fii într-o relație cu un bărbat Fecioară.

Balanta – dacă ești gata să stai într-o armonie perfectă întreaga viață, bărbatul Balanță va fi convins că tu ești aleasa inimii.

Scorpion – gesturile romantice și grandioase sunt rețeta succesului pentru a face un Scorpion să pice la picioarele tale.

Săgetător – trebuie să ai mereu replicile la tine dacă vrei să îl seduci, căci nimic nu iubește mai mult un Săgetător decât o femeie deschisă și inteligentă.

Capricorn – nu te aștepta să îți fie ușor, pentru că drumul spre inima Capricornului e plin de primejdii. El caută persoana perfectă, așa că te va supune multor teste înainte să te accepte în viața lui. Trebuie să ai răbdare dacă vrei să îl cucerești.

Vărsător – ai cultura generală bine pusă la punct? Atunci consideră-l ca și al tău!

Pești – bărbatul din zodia Pești e un romantic incurabil și are nevoie să te cucerească el pe tine, ca la carte. Ca să fie totul așa cum se cuvine, permite-i plăcerea de a te curta!

CITEȘTE ȘI:

Cât de VENINOASĂ e o femeie, în funcție de zodie

O femeie poate să fie rea dacă are un motiv destul de puternic ca să o facă. Dar ele nu sunt rele în egală măsură. Află cât de veninoasă e o femeie în funcție de zodia ei.

BERBEC:

Aceasta zodie e recunoscută pentru lipsa de răbdare, astfel că și femeile Berbec se enervează foarte repede. Pun etichete oamenilor, sunt egoiste și geloase. Iar dacă te iei în coarne cu o femeie Berbec… așteaptă-te la o răzbunare serioasă!

TAUR:

Femeile din zodia Taur sunt destul de rele, însă doar pentru a apăra un scop bun. Aceste Robin Hood în varianta feminină nu ripostează decât dacă sunt călcate rău pe coadă, căci altfel sunt destul de pașnice.

GEMENI:

Dacă ești născută în această zodie, nu ești neapărat rea, căci nu te răzbuni și nu îți dorești niciodată să rănești pe cineva. De regulă, nativele Gemeni sunt cele rănite și suferă foarte mult.

RAC:

Cel mai rău poți supără un Rac, prin minciună. O femeie din zodia Rac devine cu adevărat veninoasă dacă o minți. De altfel, nu prea ai șanse să îi scoți răutatea la iveală pentru că reușesc să fie destul de calme.

LEU:

Femeile din zodia Leu nu sunt rele, căci sunt prea ocupate să se laude cu ce calități au ele. Și, chiar dacă nu o fac cu răutate intenționate, cele născute în această zodie au tendința de a judeca mult!

FECIOARA:

Cele născute în zodia Fecioarei nu sunt rele, dar sunt manipulatoare. Ar face absolut orice pentru a-și atinge scopul. Nu e un lucru deloc rău, dar mai bine să nu stai în calea ei!

BALANTA:

Balanțele nu vor să intre în conflicte și nu vor să se complice, astfel că aproape niciodată nu sunt rele. Totuși, din când în când trebuie să-ți aperi drepturile!

SCORPION: 

Culmea, nu sunt deloc scorpii. Cel mult, sunt puțin răutăcioase în limbaj, dar nu sunt în stare să rănească pe cineva.

SAGETATOR:

Nu suportă falsitatea și se vor îndepărta rapid de oamenii care au două fețe. Femeile Săgetător nu ar face, însă, rău nici măcar unei muște.

CAPRICORN:

Capricornii caută mereu cele mai rapide soluții ca să iasă dintr-o încurcătură, chiar dacă acest lucru ar putea afecta altă persoană. Nu o fac din răutate, ci pentru a-și atinge scopul.

VARSATOR:

Femeile din zodia Vărsător sunt foarte mândre și vor ca toată lumea să știe asta. De aceea, nu vor apela niciodată la răzbunare, care nu le face cinste.

PESTI

Veninoase nu ne-am convins încă dacă sunt, dar știm sigur că aceste femei se victimizează mai mult decât este cazul. Și fac asta tocmai ca să ascundă o doză zdravănă de răutate pe care o dețin.