Ești superbă

Cuplurile din zodiac care vor rezista toată viața împreună

Dragostea este cel mai frumos sentiment pe care îl poate avea o persoană. Fiecare dintre noi a fost îndrăgostit măcar o dată în viață și toată lumea știe că nimic nu se compară cu senzația de fluturați în stomac la vederea persoanei iubite.

Deși îți iubești partenerul, uneori se poate întâmpla ca el să nu mai simtă acest lucru și totul se duce pe apa sâmbetei. Unii oameni și dau seama de la prima vedere sau de la primul gest că sunt făcuți unul pentru altul, alții realizează asta după mai mult timp.

O relație se bazează pe respect, încredere, iubire și înțelegere. De multe ori, aceste lucruri lipsesc, sau doar unele dintre ele, și de aceea este foarte greu să-ți găsești pe cineva care să fie pe aceeași lungime de undă ca și tine.

Astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt zodiile care sunt făcute unele pentru altele și care vor îmbătrâni împreună.

TAUR – PEȘTI

Aceste două semne zodiacale fac un cuplu foarte reușit. Cum pământul nu se desparte niciodată de apă, așa este și acest cuplu. Nativul născut în zodia pești este extrem de emoțional și afectuos, iar taurul are o fire practică. Se completează de minune pentru că peștele stabilește visele, iar taurul setează direcția și planul de atac.

BALANȚĂ – BERBEC

Aceste semne zodiacale se potrivesc atât de bine pentru că ambele sunt petrecărețe și le place să-și trăiască viața la maximum. Împărtășesc aceleași dorințe și planuri de viitor și au aceleași hobby-uri. Vor fi întotdeauna pe aceeași lungime de undă pentru că merg pe același drum al destinului. Vor rezista cu brio probei timpului deoarece ambele zodii sunt echilibrate.

SCORPION – RAC

Nativii acestor două zodii sunt firi pasionale. Se atrag ca un magnet atât din punct de vedere fizic, dar și psihic. Deși racul are schimbări bruște de comportament, scorpionul îl înțelege și îi ține în frâu oarecum apucăturile nervoase. Acest cuplu se va întări pe zi ce trece pentru că aceste zodii tind să fie protectivi cu partenerii lor, ceea ce va oferi senzația de confort și de liniște.

SĂGETĂTOR – LEU

Nativii acestor zodii fac parte din semnele zodiacale ale focului. Deși vor întâmpina multe greutăți pe parcursul  relației, vor rămâne împreună chiar dacă vor ieși multe scântei. nu ăi deranjează și așa le place lor. Acest cuplu consideră că greutățile prin care au trecut le întărește relația.

FECIOARĂ – VĂRSĂTOR

Deși sunt firi total diferite, aceste zodii sunt exemplul perfect al zicalei: ”opusurile se atrag”. Formează un cuplu perfect împreună pentru că de fiecare dată când unul are o problemă, se ajută și îți găsesc calea spre fericire de fiecare dată. Vărsătorul este amuzant și emoțional, pe când fecioara este analitică și uneori dramatică.

CAPRICORN – TAUR

Acest cuplu este format din două zodii puternice și cu caractere de fier, de aceea vor fi în stare să construiască un imperiu împreună. Capricornul este înțelegător, iar taurul este cel încăpățânat.

GEMENI – FECIOARĂ

Nativi acestor zodii se completează perfect. Întotdeauna se vor contrazice și vor învăța împreună din greșeli. Nimeni și nimic nu-i va despărți pe aceste două zodii pentru că relația lor este la fel de solidă ca o rocă. Precum vorba aceea:” Până la adânci bătrâneți”.

Top 3 zodii de bărbați în care poți să ai încredere

Astrele vin în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt zodiile de bărbați în care putem avea încredere. Sunt multe tipuri de bărbați și fiecare se ghidează după principii diferite. Unii sunt romantici și atenți, alții sunt extrem de egoiști și nepăsători.

Bărbatul FECIOARĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt faimoși pentru devotamentul de care dau dovadă. Sunt persoane dintr-o singură bucată, verticale și echilibrate. Te poți baza întotdeauna pe ei și cuvântul lor este lege. Când vine vorba de iubire, se dedică trup și suflet și sunt foarte atenți la nevoile persoanei de lângă ei. Nu te vor lăsa niciodată să aștepți. Nu se feresc de responsabilități și vor fi pentru tine un sprijin din toate punctele de vedere. Bărbatul fecioară est irezistibil tocmai pentru faptul că te va face să te simți ca o prințesă și nu-ți va refuza nimic.

Bărbatul CAPRICORN:

Toată lumea știe că nativii acestei zodii sunt foarte responsabili și își asumă orice decizie. Pe acești bărbați te poți baza. În relațiile intime este protector și grijuliu și vor face orice este posibil pentru a te face fericită. Sunt prieteni de nădejde și nu te vor lăsa niciodată la greu pentru că nu le stă în caracter. Dacă îi suni în miezul nopții să le ceri ajutorul, nu te vor refuza.

Bărbatul RAC:

Nativii aceste zodii sunt în toate topurile pozitive. Ei sunt bărbații perfecți. Sunt cei mai romantici bărbați și, totodată, sensibili. Pe lângă faptul că sunt pasionali și senzuali, racii sunt și de încredere. Întotdeauna îi va pune pe cei dragi pe primul loc și se va lăsa pe el pe al doilea. Pentru el, partenera lui este o regină și îi va acorda tot timpul lui, toată energia și, bineînțeles, încredere.

3 ZODII de BĂRBAȚI care NU vor să fie dominați – GEMENII pleacă fără să se uite înapoi!

Bărbaților nu le place să fie controlați și fug cât îi țin picioarele dacă femeia de lângă ei încearcă să-i domine. Nativilor născuți în zodiile de aer nu le place să fie interogați și nu suportă geloziile. Aceste zodii sunt cele mai independente din zodiac și își simt imediat libertatea amenințată. Dacă ești acel tip de femeie care vrea să domine și să-l verifice la fiecare pas, trebuie să faci niște compromisuri dacă vrei ca relația că fie ca și până acum. Iată care sunt bărbații cărora nu le place să fie dominați și care vor să domine:

GEMENI:

Nativul născut în această zodie iubește pasional și îți va face toate poftele, iar în dormitor este un amant desăvârșit. Te va face să-ți pierzi mințile imediat și te vei îndrăgostești de el fără să-ți dai seama când s-a întâmplat și vei vrea să îl ai aproape pentru tot restul vieții. Gemenii sunt adepții petrecerilor și distracției, vor non-stop să iasă cu prietenii, iar dacă vei vrea să stea doar în casă, acest lucru nu-i va surâde. Se va simți ca într-o colivie. Nu trebuie să-l grăbești să facă pasul cel mare pentru că țin foarte mult la intimitatea lor și vor renunța cu greu la statutul de burlac. Va deveni imediat rece dacă ești posesivă. De se ori, din cauza comportamentului său libertin, nativul acestei zodii poate avea conflicte și la locul de muncă.

BALANȚĂ:

Nativii acestei zodii pun mare preț pe armonia din viața de cuplu. Când vin de la muncă după o zi obositoare , vor să se detașeze de tot și vor ca tu să fii echilibrul lor și în același timp sprijinul, dar și egala lor. Bărbaților balanță nu le place să fie cicăliți sau dacă te enervezi imediat ,iar nu vor fi mulțumiți. Nu vor să le faci reproșuri fără motiv și nu le place să fie contraziși. Dacă ești o astfel de persoană, relația cu un bărbat balanță nu va dura mult timp. Când vine vorba de amor, bărbații balanță nu se lasă niciodată dominați. Vor ca ei să fie cei care dețin controlul și dacă-l lași să-și îndeplinească această fantezie, te va duce în culmile plăcerii.

VĂRSĂTOR:

Chiar dacă aveți o relație serioasă și locuiți împreună, sau dacă sunteți căsătoriți, nativul acestei zodii nu va renunța niciodată la prietenii lui sau la ieșirile cu băieții. Nu le place când cineva le impune ceva sau dacă le pune piedici, mai ales dacă este vorba despre fericirea lor. Dacă nu îi lași spațiu personal se va transforma într-un introvertit și nu va mai comunica cu tine ca la început, astfel relația voastră se va destrăma încet, încet. Bărbații vărsător nu suportă ca cineva să le scormonească prin trecut. Dacă nu-l vei crede pe cuvânt atunci când îți povestește despre o fostă relație, nu face cercetări singură. Trebuie să-l crezi pe cuvânt când îți spune, oricum se deschide foarte greu și când o face chiar simte ceva pentru tine. Nu-l lăsa să te vadă neîncrezătoare ,asta nu-i va plăcea.

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.