EștiSuperbă.ro

Dacă partenerul tău face aceste 5 lucruri, înseamnă că este îndrăgostit nebunește de tine

Aceste lucruri îți vor demonstra că dragostea lui este pură. 

Orice femeie așteaptă de la bărbatul din viața ei cele două cuvinte: „Te iubesc!”, însă de multe ori, cuvintele nu înseamnă nimic și faptele sunt cele care demonstrează adevăratele sentimente.

Bărbații nu își exprimă deseori gândurile sau sentimentele prin vorbe, ci prin fapte pentru că este mai ușor. Există 5 lucruri pe care bărbații îndrăgostiți le fac de cele mai multe ori. Tu le știai?

1. Face gesturi mici, dar drăguțe pentru tine. 

În momentul în care bărbații încep să facă lucruri drăguțe și, mai ales, gesturi romantice. Chiar dacă nu-ți spune „te iubesc”, dacă îți pregătește micul dejun înainte ca tu să te trezești sau dacă îți oferă flori fără nici o ocazie, înseamnă că te apreciază și că te iubește.

Dacă te întrebi care sunt sentimentele iubitului tău pentru tine, fii atentă cum te tratează. Modul în are se comportă cu tine este un indiciu al dragostei lui pentru tine.

2. Devine vulnerabil. 

Vulnerabilitatea poate fi dificilă pentru toată lumea, însă pentru bărbați este cu atât mai dificilă pentru că se presupune că sunt reprezentanții durității.

În începutul relației partenerul tău va face orice pentru a te impresiona, dar odată ce începe să te iubească și să se îndrăgostească de tine, îți va dezvălui toate temerile și slăbiciunile lui. Poți fi chiar tu o slăbiciune pentru el.

3. Începe să facă planuri pe termen lung. 

În momentul în care un bărbat vorbește despre vara viitoare sau despre viitorul apropiat sau îndepărtat, înseamnă că nu ești doar o aventură pentru el și că te vrea în preajmă mai mult timp.

De cele mai multe oi, bărbaților le ia ceva până își recunosc sentimentele pentru o femeie, însă atunci când o fac, fii sigură că va face planuri de viitor alături de tine.

4. Ar fi fericit să te ia cu el peste tot. 

La începutul unei relații, bărbații vor să stabilească anumite limite și vor să se bucure de intimitate, chiar dacă sunt într-o relație. Vor să petreacă timp cu prietenii lor fără tine.

Totuși, în momentul în care un bărbat se îndrăgostește și începe să iubească o femeie, nu va fi deranjat de faptul că trebuie să mergi și tu la întâlnirile lui cu băieții, ba chiar va fi fericit dacă mergi pentru că nu va putea sta departe de tine.

5. Îți atrage atenția când greșești și te corectează. 

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poate face un bărbat îndrăgostit este să te corecteze atunci când greșești și să te ajute să faci ceea ce trebuie, să faci lucrul corect.

Nu este vorba despre critică sau despre ceartă, ci despre opinia lui. Dacă iubitul tău face acest lucru, înseamnă că îi pasă de tine și că te iubește. Nu trebuie să o iei ca pe o insultă.