EștiSuperbă.ro

Defectele feminine care îi scot din minți pe bărbați, în funcție de semnul lor zodiacal

Zodiile sunt diferite, însă, în același timp, poți fi compatibil cu mai mulți nativi. Nimeni nu este perfect, însă bărbații nu suportă anumite lucruri la femei când vine vorba despre relații.

Iată ce-i deranjează pe bărbați în funcție de semnul lor zodiacal:

BERBEC: 

Nimic nu-i enervează pe acești nativi decât o parteneră leneșă care nu face nimic altceva decât să stea toată ziua în pat. Totodată, berbecii nu suportă persoane dependente de altele.

TAUR: 

Pentru tauri, cele mai importante lucruri sunt stabilitatea și ordinea. De aceea, acești nativi nu pot avea o relație cu cineva impulsiv sau cu o persoană care acționează fără să gândească.

GEMENI: 

Gemenii iubesc distracția și ar prefera alături de ei o persoană care să fie serioasă și care să aibă puterea de a-i mai tempera puțin.

RAC: 

Pentru raci, familia este foarte importantă și sunt persoane foarte loiale. Nu ar putea avea o relație niciodată cu o persoană care nu se înțelege bine cu familia lor.

LEU: 

Se știe despre lei că iubesc să fie în centrul atenției, să fie admirați și să primească tot timpul laude și complimente. Nu ar putea să stea alături de cineva care nu îi admiră și nu le arată acest lucru.

FECIOARĂ: 

Acești nativi au nevoie de un partener maturi și responsabil, ca și ei. Se spune că opusele se atrag, însă nu este și cazul fecioarelor pentru că ele nu ar putea sta niciodată lângă o persoană imatură sau iresponsabilă.

BALANȚĂ: 

Balanțele nu suportă persoanele introvertite pentru că vor să fie cu cineva alături de care să se poată distra. ele sunt sociabile și le place să se distreze.

SCORPION: 

Scorpionii sunt posesivi și suspicioși, însă atunci când sunt îndrăgostiți, sunt extrem de loiali. Nu suportă persoanele care au secrete și vor ca partenerul lor să fie sincer.

SĂGETĂTOR: 

Această zodie iubește aventura și independența și își dorește alături pe cineva ca și ea. Vor o relație plină de aventură și adrenalină, nu una monotonă.

CAPRICORN: 

Capricornii sunt persoane muncitoare și ambițioase, care vor să se realizeze mai întâi pe plan profesional. Dacă partenerul lor nu înțelege acest lucru și nu îi susține în acest drum, atunci nu pot avea o relație.

VĂRSĂTOR: 

Vărsătorii sunt visători, iar atunci când se enervează, vor ca partenerul lor să fie calm pentru a se calma și ei. În caz contrar, va ieși o ceartă groaznică.

PEȘTI: 

Acești nativi sunt persoane sensibile, însă au mari pretenții de la partenerul de viață. Sunt veșnic nemulțumiți tot timpul de ceva și acest lucru aduce de fiecare dată discuții în cuplu.