EștiSuperbă.ro

Femeile de aur ale zodiacului – Femeia rac este o adevărată comoară

Orice femeie este frumoasă în felul ei, atât fizic, cât și din punct de vedere al personalității și orice bărbat își dorește o femeie care să-i fie alături toată viața, în clipele fericite, cât și în cele nefericite, la bine și la rău.

Există și femei care sunt visul oricărui bărbat și cei care au astfel de femei alături sunt cei mai norocoși bărbați de pe planetă. Astrele vin și de acestă dată în ajutorul nostru, mai ales al bărbaților, și ne dezvăluie care sunt cele mai valoroase femei din zodiac.

Pe lângă faptul că sunt extrem de frumoase prin atitudinea pe care o au și prin comportamentul lor exemplar,  aceste femei sunt imposibil de ignorat pentru că se fac imediat plăcute și îți vei dori imediat să rămână toată viața alături de tine.

Femeia TAUR:

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt femei de nota 10. Sunt în primul rând cele mai bune prietene ale partenerilor lor și te poți baza pe ele oricând, la orice oră din zi și din noapte. Femeile taur nu vor încerca niciodată să manipuleze bărbații de lângă ele și poți sta liniștit pentru că nu te vor trăda niciodată.

Dacă ești într-o relație cu o femeie taur, vei avea o viața plină de realizări pentru că va fi mereu acolo să te sprijine și te va motiva întotdeauna. Prin orice greutate ar trece cineva, femeia taur știe ce să facă și ce să spună să-i aline suferința.

Femeia RAC:

Femeia rac este cea mai sensibilă femeie a zodiacului. Este blândă, sinceră, caldă și deschisă și pentru asta merită o medalie de aur. Nu ai cum să nu o îndrăgești o astfel de femeie pentru că știe să se facă plăcută pe oriunde merge.

Dacă îi greșești cu ceva, iartă pentru că nu-i place să poarte ranchiună sau să se răzbune. Dacă cei din jurul ei sau, mai ales, cei apropiați, au greutăți sau sunt triști, femeia rac va observa înainte de a-i spune ce au pe suflet și va intui încă de la primele cuvinte ce s-a întâmplat. Știe mereu ce să spună să te simți mai bine și este un sprijin de nădejde.

Femeia BALANȚĂ:

Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt corecte, diplomate și echilibrate. Au o răbdare de fier și nu se vor lăsa până nu te vor ajuta cu tot ce pot pentru a fi totul bine. Prietene de nădejde, balanțele, vor fi acolo mereu lângă tine când vei avea nevoie de un umăr pe care să plângi.

Deși pare că este o fire slabă, femeia balanță chiar este foarte puternică și trece peste orice obstacol, fie el și cel mai greu, cu capul sus și, cel mai important, fără să rănească pe cineva în acest drum. Îi va încuraja mereu pe cei dragi și le va da cele mai bune sfaturi.

Top 3 zodii de femei care au noroc în dragoste – Partenerii lor sunt ca pâinea lui Dumnezeu

Unele femei sunt pretențioase când vine vorba de relații și acest lucru este un impediment în calea fericirii lor. Alte femei se consideră pur și simplu ghinioniste în dragoste și cred că nu au noroc să găsească un bărbat pe placul lor.

Există și femei s-au născut sub o stea norocoasă și sunt fericite în dragoste fără să facă prea mari eforturi. Aceste femei au reușit să-și găsească bărbatul ideal alături de care își vor petrece tot restul zilelor. Alături de el se vor simi în al nouălea cer.

Astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt șansele fiecărei femei în funcție de zodie. Iată care sunt femeile care au noroc de bărbați care le vor respecta și le vor iubi neîncetat:

Femeia RAC:

Femeia rac este una dintre cele mai bune soții din zodiac pentru că este tandră, atentă și iubitoare. Cine nu-și dorește o asemenea comoară lângă el? Tocmai pentru că are toate aceste calități pe care orice bărbat le caută, femeia rac va avea parte de un bărbat exemplar. Acesta îi va oferi tot ce-i dorește și îi va artă zilnic cât de mult o apreciază și o iubește.

Asemenea ei, bărbatul care îi va fi alături va fi un adevărat gentleman și un tată iubitor și grijuliu. Se va ocupa întotdeauna de nevoile soției sale și  de ale copiilor.

Femeia BALANȚĂ:

Nativele acestei zodii sunt obsedate de echilibru în tot ceea ce face, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Femeile balanță nu suportă drama și nu sunt adeptele jocurilor și nu le plac aventurile. Nu le va fi ușor să-și găsească sufletul pereche, dar odată ce o vor face, va fi pentru toată viața.

Bărbatul ideal pentru ele este bărbatul hotărât care știe ce vrea și care să-i ofere stabilitate și siguranță. Acest bărbat va primi toată iubirea din partea femeii balanță pentru că aceasta se va simți împlinită alături de ea și vor construi împreună cea mai frumoasă familie.

Femeia CAPRICORN:

Nativele acestei zodii sunt foarte inteligente și își aleg cu grijă partenerii pentru că știu exact ce gândesc bărbații. Sunt experte în psihologia masculină și au o intuiție înnăscută. Știu foarte bine să discearnă ce este bine și ce este rău.

Datorită firii lor și atitudinii prin care iese în evidență, fără a face nici un efort, bărbații nu pot sta departe de femeile născute în zodia capricorn. Bărbatul ideal pentru ele trebuie să fie romantic și atent. Vor multă atenție și să fie în centrul universului lui.

 

 

Comentarii

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x