EștiSuperbă.ro

Horoscop februarie 2017

Citește și tu horoscopul pentru luna februarie ce corespunde zodiei tale. Daca nu ești mulțumit de ceea ce scrie, află ca nu suntem noi de vină, ci astrele. De asemenea, trebuie să precizam că acesta este un horoscop scurt și la obiect, fără fenomene astrale miraculoase și fără înflorituri. Vei afla clar dacă ai sau nu ai bani, dacă ai sau nu parte de iubire și alte aspecte asemănătoare. Să începem, așadar!

BERBEC

Bani
Vei câștiga mai mult decât de obicei, trebuie doar să găsești o cale prin care să nu-i cheltuiești pe toți. Succes…
Dragoste
Dacă ești singur, erotismul și senzualitatea de care vei da dovadă te vor ajuta sa găsești pe cineva apropiat sufletului tau. Dacă ești implicat într-o relație, nu uita de Ziua Îndrăgostiților. E tot ce trebuie să știi.
Stare fizică și emoțională
Cu sănătatea vei sta în parametri optimi, dar vei avea parte de câteva episoade de instabilitate emoțională, caracterizate prin sensibilitate excesivă. Cu alte cuvinte, o să plângi mult și fără motiv. Fă-o fără să îți afecteze viața profesională sau relația cu cei dragi.

TAUR

Bani
Sigur o să câștigi bine și ai și șanse mari să avansezi în carieră, ÎNSĂ (!!!) pregătește-te pentru o perioadă extrem de stresantă (vezi instrucțiuni la „stare fizică și emoțională”).
Dragoste
Este frumos în relația ta, doar ție nu-ți place. Vei fi extrem de nemulțumită de atitudinea partenerului, aparent fara motiv. Mai bine gândește de doua ori înainte să deschizi gura.
Stare fizică și emoțională
O sa fii cam predispus la boli, deci fă o cura de imunizare și manânca multe fructe. Alte idei nu avem, spunem și noi ce am mai auzit ca s-ar face în astfel de cazuri.

GEMENI

Bani
Cu banii nu ai sta rău, dacă ți-ai dori și tu asta. Comoditatea te cam împiedică să pui osul la treabă și sunt șanse mari să ratezi ocazii importante din cauza asta. Mai dă-te jos din pat, măcar din când în când.
Dragoste
Nopți pasionale, amor fierbinte și certuri pline de patos. Nu voi găsi persona pe care o visezi să-ți fie alături veșnic în această lună, dar vei avea parte de o aventură. Iar dacă ai găsit deja persoana, pregătește-te pentru probleme în cuplu.
Stare fizică și emoțională
Slavă Domnului, măcar probleme de sănătate nu ai!

RAC

Bani
Poți primi cadouri sau moșteniri și poți face investiții inspirate. Cheltuiește cu cap și vei ieși pe plus la începutul primăverii!
Dragoste
Nu prea îți stă gândul la amor, căci vei trece printr-o perioadă mai degrabă pragmatică decât pasională.
Stare fizică și emoțională
Agenda ta plină te va epuiza, așa că ar fi bine să-ți acorzi și câteva momente de respiro. Meditații, Yoga, o telenovelă, orice te ajută să te relaxezi.

LEU

Bani
Nu o să cadă bani din cer. Trebuie să muncești ca să reușești să obții ce ți-ai propus.
Dragoste
Bucură-te de perioada ce urmează, căci dacă ești într-o relație, totul va fi absolut extraordinar între voi – comunicare perfectă, momente de vis… Dacă ești singur, ai șanse de 90% să-ți găsești perechea.
Stare fizică și emoțională
Ai o predispoziție pentru accidente, așa că ține-te la o parte de tot ce ar fi un potențial pericol!

FECIOARĂ

Bani
O să ai buzunarele doldora, dar nu fără efort. Nu te sfii să muncești mai mult și să accepți orice provocare, căci vei culege roadele.
Dragoste
O să ai parte de o furtună în relație, iar aceasta poate avea 2 rezultate. Fie vei pune punct între voi și vei căuta pe altcineva, fie veți descoperi că sunteți făcuți unul pentru celălalt și veți lua o decizie importanta pentru viitorul vostru.
Stare fizică și emoțională
Ești mai sensibil decât de obicei și acest lucru îți afectează sănătatea. Ar fi bine să mai și ignori unele lucruri…

BALANȚĂ

Bani
Neapărat trebuie să lucrezi în echipă dacă vrei să ai rezultate. Nu te mai încăpățâna să faci totul singur, căci n-o să-ți iasă nimic.
Dragoste
Vei avea o perioadă extrem de agitată în ceea de privește dragostea. O să vă certați, o să vă împăcați, o să va iubiți din ce în ce mai mult, dar nu fără eforturi, discuții și contradicții.
Stare fizică și emoțională
Dacă ai o problemă de sănătate nerezolvată, mergi urgent la medic!

SCORPION

Bani
Nu prea ai noroc la bani, adică nu îi vei atrage, dar și vei cheltui fără măsură. O să apară multe probleme neașteptate ce îți vor face o gaură în buzunar.
Dragoste
Multe probleme cauzate de rutină, de frustrări și de conflicte interioare. Pe scurt, nu spera să-ți meargă bine în dragoste, mai bine vezi-ți de altceva. Ai timp în alte luni.
Stare fizică și emoțională
O să fie o lună critică, cu probleme de sănătate destul de grave. La cum se prevede, închide-te în casă și ieși în martie!

SAGETATOR

Bani
Ești predispus riscului, astfel că vei câștiga bani, dar îți va fi greu tare să-i ții. Cel mai bine e să nu pui nimic la pușculiță, căci o vei sparge cu siguranță.
Dragoste
O să faci câteva acte necugetate care îți vor influența viața amoroasă. E bine totuși să-ți cântărești deciziile.
Stare fizică și emoțională
Ai o perioadă excelentă și ești într-o formă fizică de invidiat!

CAPRICORN

Bani
Vei avea o evoluție în carieră, dar vei avea și un preț de plătit. Pregătește-te să petreci mai mult timp muncind, ca să ai ce roade să culegi. Dacă nu faci niciun efort, nici banii nu vor face un efort să vină la tine.
Dragoste
O să aveți probleme în cuplu din cauza BANILOR! Dacă te întrebi cum e posibil, așteaptă și vei vedea… Dacă ești un capricorn singur, mai bine rămâi așa!
Stare fizică și emoțională
Stresul o să te chinuie puțin, dar dacă știi cum să-ți dozezi energia fizică și psihică, o sa fie totul bine.

VĂRSĂTOR

Bani
Cu banii nu stai bine, dar o să ai ce învăța! Lasă profitul și orientează-te spre studiu. Ai timp să câștigi în tot restul anului.
Dragoste
O să cunoști marea dragoste dacă ești singur și vei avea parte de o realizare imensă dacă ești în cuplu. Luați o casă, faceți un copil, ceva măreț!
Stare fizică și emoțională
O să ai un tonus atât de bun încât o să obosești de la energia ta. Nu te suprasolicita!

PEȘTI

Bani
Februarie e mai mult o perioadă de pregătire. Pe locuri, fiți gata… că startul vine mai târziu. Pune cărămidă pe cărămidă, iar succesul va veni … cândva!
Dragoste
Las-o mai ușor cu dragostea, căci în februarie nu o să vă meargă prea bine. Hai să ne concentrăm pe altceva.
Stare fizică și emoțională
Vei face câteva investigații medicale, dar speram ca totul să fie bine!