EștiSuperbă.ro

Horoscop saptamanal – 27 iunie-3 iulie

Horoscopul saptamanal este dominat de influenţa a două aspecte astrale. Opoziţia Soare-Pluton de miercuri indică faptul că schimbăriule care au loc pe plan profesional ne vor afecta inclusiv viaţa intimă.

Luna noua de vineri aduce, de asemenea, noutăţi acasă, în sânul familiei. Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 27 iunie-3 iulie, pentru fiecare zodie:

Berbec
Sfatul nostru e să petreceţi mai mult timp acasă, alături de familie. Dacă vă veţi organiza programul astfel încât să staţi în fiecare zi cu persoanele dragi, toată lumea va fi mulţumită şi inclusiv dumneavoastră veţi avea multe de câştigat.

Taur
Prietenii sunt alături de dumneavoastră şi la bine, şi la rău. Faceţi chiar unele drumuri împreună cu prieteni mai apropiaţi, iar atmosfera este una extrem de plăcută. E vară şi soare, deci poate să înceapă şi distracţia adevărată!

Gemeni
Este nevoie de puţină disciplină în relaţiile dumneavoastră amoroase. Comportamentul actual, care presupune să vă faceţi de cap fără a vă asuma vreo responsabilitate, nu mai are şanse de reuşită mult timp de acum înainte. Apropo, de când nu aţi mai vorbit cu prietenii din copilărie?

Rac
Vă înţelegeţi foarte bine cu cei mici, astfel încât ar fi bine să vă rezervaţi mai mult timp pentru ei. Puteţi să îi duceţi la un teatru de păpuşi sau chiar să vă alăturaţi lor atunci când se uită la desene animate. Veţi redescoperi unele dintre plăcerile propriei copilării.

Leu
Climatul de la locul de muncă devine mult mai relaxat în această săptămână. Dispar discuţiile în contradictoriu şi cerinţele care nu ar putea fi îndeplinite niciodată, pentru a lăsa locul unui climat de bună-înţelegere şi de adevărată colegialitate.

Fecioara
Câştigaţi încrederea unor persoane cu greutate în anumite medii, iar pe viitor acest lucru va fi de foarte bun augur pentru îmbunătăţirea imaginii dumneavoastră. Iar o imagine mai bună va însemna, automat, mai mulţi bani şi mai multă putere.

Balanta
Se dezvoltă foarte frumos relaţia cu o persoană care până acum a jucat un rol cu totul secundar în viaţa dumneavoastră. De acum situaţia se va schimba, deoarece aţi descoperit nu numai gusturi şi preferinţe comune, dar şi posibilitatea de a demara câteva afaceri în tandem.

Scorpion
Puteţi face cuceriri amoroase fără mari eforturi. Este suficient doar să vă îmbrăcaţi frumos, să mergeţi în locurile potrivite şi să începeţi să vorbiţi în stilul dumneavoastră obişnuit. Restul se va întâmpla de la sine.

Sagetator
O persoană îşi asumă rolul de profesor şi vă ajută să înţelegeţi multe lucruri care până acum vă rămăseseră ascunse. Sunteţi cu urechile ciulite şi încercaţi să profitaţi cât mai mult din vasta sa experienţă de viaţă, care i-a conferit o înţelegere mult superioară celei obişnuite.

Capricorn
Încă o dată, există clipe în care sunteţi nevoit să sacrificaţi clipa de faţă pentru un viitor mai mult sau mai puţin probabil. Uneori vă întrebaţi dacă nu cumva greşiţi considerând mereu că fericirea va fi cândva în viitor, în loc să vă mulţumiţi cu ceea ce vă oferă clipa de faţă.

Varsator
Pentru a putea da randament la locul de muncă, trebuie să aveţi toate condiţiile acasă. Din păcate însă, în aceste zile lucrurile nu mer prea bine la domiciliul dumneavoastră. agitaţia prea mare nu vă permite aproape nici un moment de linişte.

Pesti
Le cereţi persoanelor din familie să se implice mai mult în treburile casnice. V-aţi cam săturat ca dumneavoastră să vă asumaţi rezolvarea tuturor problemelor care se ivesc acasă şi încercaţi să îi responsabilizaţi.