EștiSuperbă.ro

Horoscop zilnic: 07 martie 2018 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă astrele azi!

Berbec: Nu toate drumurile duc spre succes, şi ştii şi tu prea bine asta, ca atare opreşte-te un pic şi eliberează-te de capitolul care s-a închis acum în faţa ta. Ia o pauză, trage aer în piept şi apoi concentrează-ţi forţele spre alt ţel.

Nu e un eşec, e doar o încercare care nu a dus acolo unde doreai, dar scoate repede din abundenţă ta de idei şi de proiecte curajoase altceva care să-ţi atragă toată atenţia.

Taur: Piedicile care apar acum în calea ta te fac să te simţi ciudat şi îţi asumi toată responsabilitatea pentru situaţia creată. Nu exagera totuşi, nu eşti numai tu vinovat de acest hop, ci au mai contribuit şi alţii, care nu şi-au îndeplinit sarcinile aşa cum ar fi trebuit. Nu ai însă curaj să-i tragi pe ceilalţi la răspundere ci preferi să-ţi asumi tu toate greşelile.

Gemeni: Nu aştepta ceva anume doar dintr-o singură direcţie, pentru că s-ar putea ca paleta de opţiuni să fie mai largă decât o vezi tu acum.

Aştepţi iubire de la o anumită persoană, aştepţi veşti bune doar dintr-o singură direcţie, îţi legi aşteptările de o singură pasiune, or lucrurile bune pot apărea din sute de direcţii interesante. Fii deschis la alternative, nu-ţi seta visele spre un unic scop, pentru că ar putea trece pe lângă tine multe alte idei la fel de bune.

Rac: Succesul vine, e în drum spre tine, dar nu-l primeşti pe tavă! E nevoie de o luptă serioasă pentru a pune mâna pe acel premiu. Îţi aduni forţele şi te implici într-o competiţie acerbă, alături de concurenţi redutabili, dar fără frică. Pentru că ai şi tu atuurile tale de care vei şti să profiţi la momentul cel mai potrivit.

Leu: Ai avea nevoie de o zi de pauză, pentru că eşti obosit şi, în asemenea stare de epuizare mentală, nu mai dai randament. Când vor începe să apară lapsusurile, erorile de calcul, dezacordurile în vorbire sunt semn că trebuie să te retragi măcar pentru câteva ore ca să te odihneşti. Încearcă să nu te implici azi în niciun fel de activitate intelectuală dificilă, deoarece nu vei lăsa cea mai bună impresie.

Fecioară: Ai impresia că s-au strâns în jurul tău numai oameni critici, recalcitranţi, puşi pe harta şi, cu asemenea anturaj, baţi pasul pe loc fără să construieşti nimic bun. Decât cu asemenea tovarăşi, mult mai bine ţi-ar fi de unul singur, ca atare, dacă vezi că nu te poţi integra deloc în grupul strâns în jurul tău, mai bine faci opinie separată şi încerci să-ţi duci treburile la capăt fără ajutorul nimănui.

Balanță: Dragostea nu se poate desfăşura, mereu, doar într-un câmp de floricele, ci mai apar şi conflicte între îndrăgostiţi. Pregăteşte-te azi pentru o confruntare aprinsă cu partenerul, dar dacă îl vezi mai nervos şi nu vrea deloc să coboare tonul, fii tu cel care trece cu vederea atmosfera aceasta încordată.

Scorpion: Oboseala îţi spune cuvântul pentru că vine un moment când rişti să clachezi, pur şi simplu. Problema e că nici pe ceilalţi nu te poţi baza, se vede că şi tu şi ei sunteţi la fel de extenuaţi, de demotivaţi, şi aşteptaţi fiecare unii de la alţii o încurajare, un miracol care să vă redea cheful de muncă.

Săgetător: Eşti vedeta zilei, pentru că joci rol principal în activităţile tuturor celorlalte zodii. Cine te are alături, astăzi, are numai de câştigat pentru că tu deţii o mulţime de informaţii, de resurse, de calităţi care, puse în slujba celorlalţi, îi va scoate din cele mai complicate situaţii.

Capricorn: Ai mare noroc de prezenţa unui prieten în preajma ta care vine exact cu soluţia de care ai tu nevoie. Ascultă ce are de spus, urmează-i sfaturile şi cere-i ajutorul, pentru că cele mai bune lucruri care se ivesc azi în calea ta au la bază o comunicare sinceră şi deschisă şi capacitatea de a asculta ce are celălalt de spus.

Vărsător: Este vremea rezolvării unor probleme mai vechi în cuplu ce au avut la origine tentative de infidelitate, adevăruri ascunse sau gesturi incorecte din care unul sau altul dintre parteneri a avut ceva de suferit.

Pești: Ai de ce să fii mândru de tine când vezi cât de multă lume apelează la sfaturile tale. Mulţi se bazează pe capacitatea ta de a analiza corect situaţiile în care sunt ei implicaţi, pentru că ai un raţionament limpede, o judecată justă, ce se bazează pe imparţialitate şi detaşare.

Sursa: a1.ro