EștiSuperbă.ro

Horoscop zilnic: 11 februarie 2018 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă astrele azi!

BERBEC: 

Nativii născuți sub acest semn zodiacal se gândesc doar la faptul că se concentrează prea mult pe muncă și sunt extenuați. Vor să se relaxeze și să se distanțeze puțin de rutina cotidiană. Este adevărat că ar avea nevoie de o vacanță.

TAUR: 

Taurii așteaptă vești de la niște prieteni care sunt în străinătate și cu care și-au făcut planuri pentru o vacanță sau pur și simplu o reuniune. Nu va ieși cum și-au imaginat taurii și de aceea vor apărea frustrări.

GEMENI: 

Acești nativi au o mare nevoie să fie amuzați și simt nevoia să se relaxeze. Ar trebui să facă și ceva în acest sens. Poate că un film în oraș cu niște prieteni ar fi o idee minunată.

RAC:

Azi, acești nativi au tendința să subestimeze orice lucru bun li se întâmplă. Cel mai bine și cel mai indicat ar fi să te uiți în jur, la cei care nu au atât de multe lucruri ca și voi.

LEU: 

Pentru tine  este o zi definitorie din punct de vedere profesional pentru că vor fi schimbări majore pe termen lung. Se va închide o ușă și se va deschide alta, iar munca o vei trata în mod diferit de acum în colo.

FECIOARĂ: 

Acești nativi vor să facă mici schimbări pe plan personal, însă sunt perturbați de acțiunile celor din jur. Cineva din familie îi va trăda încrederea și acest lucru le va afecta deciziile pe care le au de luat mai departe.

BALANȚĂ: 

În prima parte a zilei, balanțele reușesc să încheie un proiect la care lucrează de mult timp și ce contează cel mai mult este că șefii vor fi mulțumiți. Pe plan sentimental, mai spre sfârșitul zilei, poate apărea o surpriză din partea partenerului.

SCORPION: 

Acești nativi au o mare nevoie să fie amuzați și simt nevoia să se relaxeze. Ar trebui să facă și ceva în acest sens. Poate că un film în oraș cu niște prieteni ar fi o idee minunată.

SĂGETĂTOR: 

Din punct de vedere amoros această zi începe bine pentru tine. Ai discuții importate în legătură cu o vacanță cu persoana iubită și cu familia. Trebuie să eviți certurile pentru că riști să strici relațiile.

CAPRICORN: 

Începutul zilei îți aduce venituri obținute prin munca proprie. Există posibilitatea să crești din punct de vedere financiar,să ți se modifice condițiile de muncă sau activitatea profesională,iar de aici apar câștiguri financiare suplimentare.

VĂRSĂTOR: 

Ar fi bine să nu povestești despre planurile tale de viitor pentru că sunt și rău voitori care îți pun bețe în roate. În a doua jumătate a zilei ai nevoie de odihnă! O să obții niște informații neobișnuite și o să le împărtășești cu persoanele apropiate.

PEȘTI: 

În prima parte a zilei nativi născuți sub semnul zodiacal trebuie să evite azi să ia decizii importante pentru că nu se pot concentra la capacitate maximă și pot regreta anumite lucruri pe care le pot face.